22 / 07 / 2024

abd Ticaret Fırsatları Semineri

abd Ticaret Fırsatları Semineri

" Portföyünüzü Çeşitlendirmek - ABD'de Yatırım Fırsatları, Ticari Gayrimenkul Pazarı ve Türk Yatırımcılarına Stratejiler " semineri 7 Temmuz 2014 Pazartesi günü saat 14:00' te düzenlenecek...

ALTSO’dan Emlak Sektöründe Dijital Fırsatlar semineri !

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 17 Ekim 2019 Perşembe günü “Emlak Sektöründe Dijital Fırsatlar” semineri yapılacak. Seminere Google, Google Partners ve Digital Exchange gibi bu alanda ünlü kurumların temsilcileri konuşmacı olarak katılacak…

Sırbistan ile Türkiye arasında inşaat alanında önemli fırsatlar var!

DEİK Türkiye-Sırbistan İş Konseyi Başkanı Bayram Akgül yaptığı açıklamada, "Sırbistan ile Türkiye arasında ticaret ve yatırım ilişkilerinin geliştirilmesi için başta tekstil, otomotiv, tarım, gıda, inşaat ve turizm olmak üzere pek çok alanda önemli fırsatlar bulunuyor." dedi.

Elazığ'ın yatırım fırsatları AB ülkelerine anlatıldı!

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bölgenin yatırım fırsatları Avrupa Birliği (AB) ülkelerindeki iş adamlarına tanıtıldı. Gerçekleşen toplantıların iş adamları tarafından yoğun ilgi gösterildiği belirtildi.

Adana Kiza Park Center, cazip kasım ayı fırsatları sunuyor!

Gaziantep’te sektördeki 40 yıllık mazisiyle birçok projeyi imza atan Kurt İnşaat’ın, Adana’daki Balak Petrol İnşaat Ticaret A.Ş ile birlikte inşasını sürdürdüğü Kiza Park Center, cazip kasım ayı fırsatları sunuyor.

TOKİ'nin yeni fırsatları neler?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), dar ve orta gelirlerinin yanı sıra yatırımcıya da yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor.

TOKİ yatırımcılara yeni fırsatlar sunuyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yatırımcıya yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor. TOKİ, Erzincan Üzümlü'deki işyerlerini 7 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla açık arttırma yöntemiyle satacak.

Mirage Residence: Bu tarz fırsatlar kaçırılmaz!

Toplam 342 adet dairenin yer aldığı Mirage Rezidans Güneşli'de lansmana özel indirimler uygulanıyor. Proje "Mirage Residence: Bu tarz fırsatlar kaçırılmaz" sloganıyla satışlarına devam ediyor.

Değişen havalara direnen fırsatlar Sur Yapı İlkbahar'da!

Teslimlerin 2017 yılı içerisinde yapılması planlanan Sur Yapı İlkbahar'da 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor. Proje "Değişen havalara direnen fırsatlar Sur Yapı İlkbahar'da" sloganıyla tanıtılıyor.

Artvin'deki kentsel dönüşümde Denizbank fırsatları!

"Kentsel ve Köysel Dönüşüm'deki Yeni Fırsatlar Var" Deniz Bank Artvin Şube Müduru Akan Sancar bankanın kentsel ve köysel dönüşüm alanlarında sunduğu sektörde farklılık yaratan hizmetlerini gazetemize anlattı.

Dumankaya Adres Sancaktepe fırsatları için son gün 30 Haziran!

Yeni etabı satışa sunulan Dumankaya Adres Sancaktepe fırsatları için son gün 30 Haziran. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Beylikdüzü Kalekent'te Babalar Günü'ne özel indirim fırsatları!

Beylikdüzü Kalekent'te Babalar Günü'ne özel indirim fırsatları sunuluyor. Teslimlerin ilk etapta bu yıl aralık ayında gerçekleşeceği proje 100 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

İranlı işadamları Erzurum'da yatırım fırsatları arıyor!

İran'ın Erdebil şehrinden gelen bir grup işadamı, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik'i ziyaret etti. İşadamları, kendi ülkelerinin dışındaki yatırım fırsatlarını değerlendirmek istediklerini söyledi.

Yeni Yüzyıl Konutları'nda lansman fırsatları devam ediyor!

İstanbul Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları'nın tanıtım toplantısı yapıldı. Muammer Ceylan, "Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutlarında ön talebi ya da lansman fırsatlarını kaçırmak gibi bir durumdan söz edemeyiz" diye konuştu.

abd Ticaret Fırsatları Semineri Haberi

abd Ticaret Fırsatları Semineri

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi  "Portföyünüzü Çeşitlendirmek - ABD'de Yatırım Fırsatları, Ticari Gayrimenkul Pazarı ve Türk Yatırımcılarına Stratejiler" seminerini  7 Temmuz 2014 Pazartesi günü saat 14:00'te düzenleyecek...



Programda, ABD İstanbul Başkonsolosluğu Ticaret Ataşesi Jeff Justice, Amerikan ekonomisi hakkında yatırımcıları bilgilendirdikten sonra, Türkiye pazarına yeni adımını atan ABD'li Landwin Gayrimenkul Danışmanlık, Yönetim, ve Yatırım şirketi; Amerika'da Ticari Gayrimenkul Yatırımları ve Private Placement konusunda Türk yatırımcılarına yatırım stratejileri konusunda bir sunum yapacaktır.


Toplam bir saat olarak planlanan sunumun ardından, katılımcılar, konuşmacılarla birlikte görüşme ve onlara soru sorma imkanına sahip olacaktır.


Landwin şirketi, ABD'de 30 yıldır ticari gayrimenkul, yatırım danışmanlığı, yönetim ve yatırım konularında yatırımcılarına istisnai yatırım fırsatları sunmakla beraber ortalama %26.51 iç karlılık oranı...