12 / 05 / 2024

ABD'de Yatırım ve Ticaret Fırsatları Semineri 7 Temmuz'da!

ABD'de Yatırım ve Ticaret Fırsatları Semineri 7 Temmuz'da!

" Portföyünüzü Çeşitlendirmek - ABD'de Yatırım Fırsatları, Ticari Gayrimenkul Pazarı ve Türk Yatırımcılarına Stratejiler " semineri 7 Temmuz 2014 Pazartesi günü saat 14:00' te düzenlenecek...



İstanbul Dünya Ticaret Merkezi  "Portföyünüzü Çeşitlendirmek - ABD'de Yatırım Fırsatları, Ticari Gayrimenkul Pazarı ve Türk Yatırımcılarına Stratejiler" seminerini  7 Temmuz 2014 Pazartesi günü saat 14:00'te düzenleyecek...



Programda, ABD İstanbul Başkonsolosluğu Ticaret Ataşesi Jeff Justice, Amerikan ekonomisi hakkında yatırımcıları bilgilendirdikten sonra, Türkiye pazarına yeni adımını atan ABD'li Landwin Gayrimenkul Danışmanlık, Yönetim, ve Yatırım şirketi; Amerika'da Ticari Gayrimenkul Yatırımları ve Private Placement konusunda Türk yatırımcılarına yatırım stratejileri konusunda bir sunum yapacaktır.


Toplam bir saat olarak planlanan sunumun ardından, katılımcılar, konuşmacılarla birlikte görüşme ve onlara soru sorma imkanına sahip olacaktır.


Landwin şirketi, ABD'de 30 yıldır ticari gayrimenkul, yatırım danışmanlığı, yönetim ve yatırım konularında yatırımcılarına istisnai yatırım fırsatları sunmakla beraber ortalama %26.51 iç karlılık oranı sağlamıştır.



Geri Dön