22 / 07 / 2024

amerika yatırım fırsatları semineri ne zaman

amerika yatırım fırsatları semineri ne zaman

" Portföyünüzü Çeşitlendirmek - ABD'de Yatırım Fırsatları, Ticari Gayrimenkul Pazarı ve Türk Yatırımcılarına Stratejiler " semineri 7 Temmuz 2014 Pazartesi günü saat 14:00' te düzenlenecek...

Dolarla kira iştah kabarttı: Türkler konut yatırımı için rotayı ABD'ye çevirdi!

Türk yatırımcılar dolarla kira almak için konut yatırımlarını yurt dışında yapmaya başladı. Türkler konut yatırımında özellikle Miami ve Baltimore başta olmak üzere rotayı Amerika'ya çevirdi. İşte detaylar...

Altın alanlara Amerika'nın en büyük yatırım bankasından kötü haber!

Amerika Birleşik Devletleri'nin en büyük yatırım bankalarından olan Citi Research, bugün yayımladığı raporda, ons altın için kısa vadeli hedefini düşürdü. İşte detaylar...

Toyota'dan dev yatırım! 5,3 milyar dolar...

Toyota, elektrikli araçlara batarya üretmek için Amerika Birleşik Devletleri ve Japonya'ya yatırım yapmaya hazırlanıyor. Yatırımın büyük kısmının Japonya'da olacağı belirtiliyor. İşte detaylar...

ABD'den Türk yatırımcılara konut yatırımı çağrısı!

Amerikan Merkez Bankası (FED) önümüzdeki birkaç senede Amerika emlak piyasasında çok büyük bir hareketlenme yaşanacağını tahmin ediyor. ABD'li emlak brokerları Türk yatırımcılara çağrıda bulunuyor ve bu büyük yatırım fırsatını kaçırmamalarını öneriyor.

The LCP Group Türk yatırımcılara Amerika’da yatırım fırsatları sunuyor!

Dünyaca ünlü gayrimenkul yatırım şirketi The LCP Group’un CEO’su Francis Lively İzmir ve Ankara’lı iş insanlarına Amerika’da 500.000 Dolar yatırım ile tüm aile için Green Card alma fırsatı veren EB-5 vizesini ve yeni projelerini anlattı.

The LCP Group Amerika'da yatırım fırsatı sunuyor!

Ünlü gayrimenkul yatırım şirketi The LCP Group, Amerika’da yatırım ve kazanç fırsatı sağlıyor. Florida’nın uzay sahili olarak bilinen Melbourne’un şehir merkezindeki ilk butik oteli olacak Hotel Melby, A Tapestry Collection By Hilton’u Türk yatırımcılara tanıttı. 

Konutta güvenli ve kârlı yatırım imkanı ABD'de!

Yıllardır Türkleri Amerika’da ev sahibi yaptığını belirten isteamerika kurucusu Bahtiyar Yurtoğlu, sitenin tecrübesiyle ABD’de güvenli ve kârlı bir yatırım fırsatı sunduğunu vurguladı.

Amerika’da yüzde 10 getirili konut yatırımı!

Türk gayrimenkul yatırımcısı yurt dışında yatırımlarını hızlandırdı. Türklerin yurt dışındaki yatırım iştahı en çok ABD'de arttı. Amerika’da aylık yüzde 10 getirili fırsatlarla ev sahibi olunuyor.

Miami-Orlando Gayrimenkul Yatırım Fırsatları ve Yatırımcı Vizesi yarın!

Miami’de konut ve ticari gayrimenkul yatırımında profesyonel yatırım danışmanlığı veren Miami Epic Group, Amerika’da yatırımın kapılarını açıyor. Miami-Orlando Gayrimenkul Yatırım Fırsatları ve Yatırımcı Vizesi yarın düzenlenecek.

Yılport Holding'den Ekvador'a 750 milyon dolarlık liman yatırımı!

Yıldırım Şirketler Grubu'na ait olan Yılport Holding, Güney Amerika'nın başlıca limanlarından birini 50 yıl işletmek üzere anlaşma imzaladı. Şirket limanı geliştirmek için 750 milyon dolar yatırım taahhüdünde bulundu.

Türk müteahhitler 10 yılda 200 milyar dolar yatırım yapacak!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Yenigün, "Alternatifler yaratmaya çalışıyoruz başka ülkeleri de dolaşıyoruz ama Güney Amerika'da şu andaki tespitlerimize göre iyi yatırım imkanları gözüküyor" açıklamasında bulundu.

Votorantim Cimentos'tan Sivas'a fabrika yatırımı!

Votorantim Cimentos’un Amerika’dan sonra en büyük yatırımını 140 milyon euro ile Sivas’a yaptı. Votorantim Cimentos’un CEO’su Walter Dissinger, “Türkiye’nin geleceğine tam bir güven içerisindeyiz” dedi.

Miami'deki kürsel krizden sonra emlak yatırımı artık daha kolay!

Amerika'nın emekli kenti Miami'de küresel krizden sonra emlak yatırımı yapmak artık çok daha kolay. Gayrimenkul fiyatlarının yüzde 60 düştüğü şehirde okyanus manzaralı stüdyo bir daireyi 350 bin dolara almak mümkün...

amerika yatırım fırsatları semineri ne zaman Haberi

amerika yatırım fırsatları semineri ne zaman

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi  "Portföyünüzü Çeşitlendirmek - ABD'de Yatırım Fırsatları, Ticari Gayrimenkul Pazarı ve Türk Yatırımcılarına Stratejiler" seminerini  7 Temmuz 2014 Pazartesi günü saat 14:00'te düzenleyecek...



Programda, ABD İstanbul Başkonsolosluğu Ticaret Ataşesi Jeff Justice, Amerikan ekonomisi hakkında yatırımcıları bilgilendirdikten sonra, Türkiye pazarına yeni adımını atan ABD'li Landwin Gayrimenkul Danışmanlık, Yönetim, ve Yatırım şirketi; Amerika'da Ticari Gayrimenkul Yatırımları ve Private Placement konusunda Türk yatırımcılarına yatırım stratejileri konusunda bir sunum yapacaktır.


Toplam bir saat olarak planlanan sunumun ardından, katılımcılar, konuşmacılarla birlikte görüşme ve onlara soru sorma imkanına sahip olacaktır.


Landwin şirketi, ABD'de 30 yıldır ticari gayrimenkul, yatırım danışmanlığı, yönetim ve yatırım konularında yatırımcılarına istisnai yatırım fırsatları sunmakla beraber ortalama %26.51 iç karlılık oranı...