02 / 05 / 2024

ALTSO’dan Emlak Sektöründe Dijital Fırsatlar semineri !

ALTSO’dan Emlak Sektöründe Dijital Fırsatlar semineri !

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 17 Ekim 2019 Perşembe günü “Emlak Sektöründe Dijital Fırsatlar” semineri yapılacak. Seminere Google, Google Partners ve Digital Exchange gibi bu alanda ünlü kurumların temsilcileri konuşmacı olarak katılacak…



Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) daha önce “Dijital Turizm Zirvesi” seminerini düzenlemişti. “Emlak Sektöründe Dijital Fırsatlar” konulu, 17 Ekim 2019 tarihinde düzenleyeceği seminerinde ise inşaat ve emlak sektöründeki imkan, fırsatlar ve pazarlama alanındaki yenilikleri iş dünyası ile paylaşacağını duyurdu.Seminer ALTSO Konferans Salonu’nda saat 14:00'da başlayacak.

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin inşaat ve emlak sektöründe yeniliklerin tüm dünyada büyük bir hızla uygulamaya koyulduğunu söyleyerek, "Üye Odaklı” hizmet anlayışımız gereği sektörlerde yaşanan gelişmeleri iş dünyamızla paylaşmaya devam ediyoruz. Bu programda dünyada inşaat ve emlak alanında başarıya ulaşmış sektör temsilcilerinin hikâyelerini de dinleme şansı bulacağız. Yurt dışına daha etkin ve hızlı satış yapmayı hedefleyen emlak sektörüne önemli katkılar yapacağına inandığımız bu seminere tüm sektör temsilcisi işadamlarımızı bekliyoruz” diye ekledi.

Haber Alanya’nın haberine göre, seminere konuşmacı olarak Google’den İş Geliştirme Yöneticisi Sinem Uslu Sücüllü, Google Partners’den Dijitial Pazarlama ve Strateji Danışmanı Özgün Deniz Aydın, Digital Exchange’den Emrah Pamuk ve Erguvan İnşaat Yöneticisi Emre Maraşlı’nın katılım sağlayacağı paylaşıldı. Panelin moderatörlüğünü ise imarpanosu.com’un kurucusu Emre Kulcanay yapacak.
 


Geri Dön