03 / 05 / 2024

ABD tütün ürünleri yasağı

ABD tütün ürünleri yasağı

ABD İskan ve Şehircilik Bakanlığı (HUD), ülke genelinde devlet tarafından sübvanse edilen sosyal konutlarda sigara ve tütün ürünlerinin yasaklanacağını duyurdu.

TÜİK, fiyatı en çok artan ve azalan ürünleri açıkladı! Zirve yüzde 22,4 ile çocuk giyimde!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) fiyatı en çok artan ve azalan ürünleri peş peşe açıkladı. Bu noktada fiyatı en çok artan ürün yüzde 22,4 ile çocuk giyimi oldu.

Türkiye'de ürünleri kapış kapış satılıyordu. Dünyaca ünlü firma iflasın eşiğine geldi. Her an iflas bayrağını çekebilir

Türkiye'de ürünleri kapış kapış giden bir firma, iflasın eşiğine kadar geldi. Firma her an iflas bayrağını çekebilir.

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Üsküdar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emre Ülker tarafından kuruldu.

Türk ürünleri için kritik adım! Yüzde 1,5'tan yüzde 10'a yükseltildi

Ticaret Bakanlığı e-ihracatın, genel ihracattaki payının yüzde 10'a çıkarılması hedefiyle ilgili bir açıklama yayınladı. Türk ürünlerinin ve markalarının dünyaya tanıtılmasında gerekli desteğin verileceği ifade edildi.

Beydilli Taahhüt Ve Yapı Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Beydilli Taahhüt Ve Yapı Ürünleri Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Beydilli tarafından kuruldu.

2023'ün ilk yarısında 4 milyar dolarlık mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı yapıldı!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, Türkiye'nin mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı bu yılın ocak-haziran döneminde 4 milyar dolar şeklinde gerçekleşti.

Hurda fiyatlarına çılgın indirim geldi! Fiyatlar dibe yaklaştı! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu?

ABD enflasyon rakamlarının açıklanması ile bakır fiyatları dalgalı seyrediyor. Düşen talep fiyatlar üzerinde baskıyı artırmaya devam ediyor. Bakır fiyatlarındaki bu baskı bakır hurda fiyatlarını etkiledi.  Fiyatlar dibe yaklaştı! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu?

Gltkn İnşaat Taahhüt Orman Ürünleri Lojistik Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Gltkn İnşaat Taahhüt Orman Ürünleri Lojistik Elektrik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gültekin Genç tarafından kuruldu.

Migros’ta Ramazan şenliği başladı! Mikrodalga fırın 1350 TL’ye, borcam 130 TL'ye düştü! Bugün son!

Türkiye’nin en büyük zincir marketlerinden Migros’ta ayın ürünleri belli olurken, Migros’ta mikrodalga fırın 1350 TL’ye, borcam 130 TL'ye, ölçü bardağı 30 TL'ye, fırın tepsisi 130 TL’ye düştü. Peki, Migros’ta başka hangi ürünler indirimde? Sizin için derledik...

Migros’ta ayın ürünleri! Saklama kutusu 40 TL'ye, elektrikli cezve 70 TL'ye, kek kabı 190 TL'ye çakıldı!

Türkiye’nin en büyük zincir marketlerinden Migros’ta ayın ürünleri belli oldu. Migros’ta 5 lt Saklama kutusu 40 TL’ye, sepet 70 TL’ye, kek kabı 190 TL’ye düştü. Peki, Migros’ta başka hangi ürünler indirimde? Sizin için derledik...

Southern İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Ve Elektrik Ürünleri Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Southern İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Ve Elektrik Ürünleri Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaşar Büyükkızılağaç tarafından kuruldu.

Mahal İnşaat Taahhüt Gıda Petrol Ürünleri İnşaat Malzemeleri Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mahal İnşaat Taahhüt Gıda Petrol Ürünleri İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Ticaret Ve San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mahal İnşaat Taahhüt Gıda Petrol Ürünleri İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Ticaret Ve San.Ltd.Şti.'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Lor Peyniri 25 TL Tost Peyniri 45 TL Et ve Süt Kurumu süt ürünleri ne kadar? İşte 21 Ocak 2023 fiyat listesi…

Et ve Süt Kurumu’nda (ESK) süt ürünleri ne kadar? Piyasanın oldukça altında satış fiyatı belirleyen kurumun 21 Ocak 2023 fiyat listesi belli oldu. Lor Peyniri 25 TL, Tost Peyniri 45 TL’den satışa çıktı. İşte tüm ürünlerin fiyat listesi…

ABD tütün ürünleri yasağı Haberi

ABD tütün ürünleri yasağı

ABD İskan ve Şehircilik Bakanlığı (HUD), ülke genelinde devlet tarafından sübvanse edilen sosyal konutlarda sigara ve tütün ürünlerinin yasaklanacağını duyurdu.


HUD'dan yapılan yazılı açıklamada, federal hükümete, eyalet veya yerel yönetimlere bağlı olan ABD genelindeki toplu konut kuruluşlarının, tütün ürünlerinin tüketimini yasaklayan uygulamayı yerine getirmek için bugünden itibaren 18 ay süresinin bulunduğu olduğu bildirildi.


Sosyal konutlardaki daireler, ortak kullanım alanları, idari ofisler ve sosyal konut binalarına 25 feet (7,6 metre) uzaklıkta tütün ve tütün ürünlerinin kullanılmasını önleyen uygulamanın, söz konusu alanlarda sigara, puro ve nargile kullanımını da yasakladığı belirtildi.


Açıklamada, yeni uygulama sayesinde sosyal konut sakinlerinin sağlığı ve kullanım alanlarının hava kalitesinin iyileştirileceği ifade edilirken, sosyal konutlarda yangın risklerinin de azaltılmasının hedeflendiği kaydedildi.


Bakanlığa göre, ABD genelinde 700 binden fazla sosyal konut yeni uygulamadan...