05 / 05 / 2024

abd ve körfez projeleri

abd ve körfez projeleri

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, "Konseptlerimize olan ilgi nedeniyle Avrupa başta olmak üzere Amerika ve Körfez yatırımcısından çok sayıda proje geliştirme teklifi alıyoruz" dedi...

Erden Timur: Körfez ve ABD'den proje teklifi yağıyor!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, "Konseptlerimize olan ilgi nedeniyle Avrupa başta olmak üzere Amerika ve Körfez yatırımcısından çok sayıda proje geliştirme teklifi alıyoruz" dedi.

ABD ve AB’nin yaptırımları sonuç verdi. Rusya’nın en büyük devlet bankası adeta çakıldı!

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırması ile birlikte başlayan savaşta ABD ve AB tarafından Rusya’ya uygulanan ekonomik yaptırımlar sonucu Rusya'nın en büyük bankası Sberbank'ın net karı, yüzde 75,7 azalarak 300,2 milyar rubleye geriledi.

Ortadoğu ve Körfez ülkelerine 34,2 milyar dolarlık ihracat!

Türkiye'nin geçen yıl Orta Doğu ve Körfez ülkelerine gerçekleştirdiği ihracat, yüzde 17,8 artarak 34,2 milyar doları buldu.

Körfez GYO, Kilyos ve Tuzla arsalarının değerini açıkladı! İşte o rakam...

Körfez GYO tarafından, Kilyos ve Tuzla arsalarının değeri resmen açıklandı. Peki Körfez GYO Kilyos ve Tuzla arsalarının değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Körfez Panorama İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Körfez Panorama İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mehmet Necip F. Gümüş tarafından kuruldu.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'ndan kripto paraların regülasyonu için çağrı!

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu Başkanı Gensler,  kripto para piyasalarını yüksek düzeyde denetleyeceklerini dile getirerek  Kongre'ye kripto para piyasasının regülasyonu için kaynak sağlanması konusunda çağrı yaptı.

Körfez GYO'dan fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Körfez GYO'nun fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin özel bir durum olup olmadığına dair bilgi istendi. Sermaye Piyasası Kurulunun Özel Durumlar Tebliğine göre şirketin kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmuyor. 

Körfez'de 5 katlı hasarlı bina yıkıldı!

Kocaeli'nin Körfez ilçesindeki 5 katlı binanın yıkımı  Kocaeli  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Körfez Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirildi.

TOKİ Kocaeli Körfez 2+1 ve 3+1 kura sonuçları ne zaman açıklanacak? 

TOKİ Kocaeli Körfez 2+1 ve 3+1 kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Körfez 2020 kura çekimi ne zaman yapılacak. İşte TOKİ Kocaeli Körfez 2+1 ve 3+1 kura çekimi sonuçları 2020...

Cibuti 2. Abdülhamid Han Camisi ve Külliyesi açıldı!

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından 4 yıl önce yapımına başlanan Cibuti 2. Abdülhamid Han Camisi ve Külliyesi hizmete açıldı.

Cibuti 2. Abdülhamid Han Cami ve Külliyesi ay sonunda açılıyor!

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından temeli 4 sene önce atılan Cibuti 2. Abdülhamid Han Cami ve Külliyesi'nin resmi açılışı bu ayın sonunda gerçekleştirilecek.

Körfez Dünya Gayrimenkul Turizm Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!    

Körfez Dünya Gayrimenkul Turizm Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Levent Lezgin Kılınç tarafından kuruldu.

Körfez İncisi Turizm İthalat İhracat ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Körfez İncisi Turizm İthalat İhracat ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece 200 bin TL sermaye bedeli ile Adıl Mohammed J Mohammed, İsmael M.I Al Ani, Jabbar S.S. Sachit ve Khalıd Hayder A Al-Jumaili ortaklığıyla kuruldu.

Barış Demir Yolu ile İsrail ve Ürdün Körfez ülkelerine bağlanacak!

İsrail Ulaştırma Bakanı Yisrael Katz, Umman'da gerçekleşen Uluslararası Ulaştırma Konferansı'nda konuştu. Katz, İsrail, Ürdün ve Körfez ülkelerini birbirine bağlayacak 'Barış Demir Yolu Projesi'nin tanıtımını yaptı.

abd ve körfez projeleri Haberi

abd ve körfez projeleri


Nef Yönetim Kurulu Başkanı Timur, "Avrupa başta olmak üzere Amerika ve Körfez yatırımcısından çok sayıda proje geliştirme teklifi alıyoruz" dedi. 

NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, Türk gayrimenkul sektöründe mütekabiliyet yasasının etkilerinin yadsınamaz düzeyde olduğu belirterek, "Markalı konut piyasasında yasayla birlikte gözle görülür bir hareketlilik yaşanmaktadır. Ülkemizde gayrimenkul her zaman en kârlı yatırım aracı olma özelliğini koruyacaktır. Türkiye'nin jeopolitik konumu yabancı yatırımcıyı ülkemize çekmektedir" dedi. Mütekabiliyetle birlikte sektörde önemli bir hareketlenme yaşandığını belirten Timur, "Nef olarak tüm platformlarda duruşumuzu global pazarlama stratejileriyle yabancı yatırımcılara aktarmaya da çalışıyoruz. Konseptlerimize olan ilgi nedeniyle Avrupa başta olmak üzere Amerika ve Arap yatırımcılardan gelen proje geliştirme teklifleri almaya devam ediyoruz" diye devam etti. 


Akşam...