19 / 07 / 2024

abd yeraltı daire

abd yeraltı daire

Silodaki yüzme havuzlu, büyük ekran televizyonlu, yapay pencereli dayalı döşeli daireler 3 milyon dolara alıcı buldu. Silonun ortak kullanım alanında spor salonu, sağlık merkezi, sinema ve kütüphane de var.

Bağcılar'da daire fiyatına ABD'de müstakil konut alınabiliyor! İstanbul'da konut krizi yaşanıyor! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, yüksek konut fiyatları ile ilgili konuştu. Bağcılar'da daire fiyatına ABD'de müstakil konut alınabildiğini dile getiren Gökce, imar affı ile ilgili de konuştu. Peki imar barışı ev fiyatlarını nasıl etkiledi? 

Esin Moralıoğlu ABD'de 3 daire satın aldı!

Lüks yaşantısıyla herkesi imrendirmeye devam eden eski manken Esin Moralıoğlu, ABD'de 3 daire satın aldı.

Özlem Önal, Miami'den 10 milyon dolarlık daire aldı!

Yaşamına ABD'de devam eden sosyetik işkadını Özlem Önal, buradaki yuvası için kesenin ağzını açtı. Önal, Miami’deki St. Regis Bal Harbour adlı rezidanstan 10 milyon dolara daire satın aldı.

Türkler ABD’de 30 yıl vadeli konut satacak!

3 Türk yatırımcı ABD'nin Florida eyaleti Orlando Bölgesi'nde toplamda 1.364 konutluk projeye imza attı. Projenin reklam yüzü Serdar Ortaç'a 4 daire verildi.

ABD'deki Tiller kasabası 3,8 milyon dolara satılıyor!

ABD'deki Tiller kasabasının tamamı 3,8 milyon dolara satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan mülkler arasında altı ev, bir daire, bir benzin istasyonu ve bir de dükkan bulunuyor.

Cristiano Ronaldo New York'ta 18.5 milyon dolara lüks daire aldı!

Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'nun, ABD'nin New York kentinde bir ev satın aldı. Ronaldo'nun Trump Tower'da 18.5 milyon dolara satın aldığı lüks daire tam 233 metrekare.

Dünyanın ilk yeraltı parkı New York'ta açılıyor!

ABD’nin New York eyaletinde dünyada ilk defa yeraltı parkı açılacak. Şehir planlamacıları, yüksek binalarda yaşayan insanların nefes almaları için geniş doğal parkları tasarlıyor.

Güneş enerjili yeraltı parkı!

ABD Uzay ve Havacılık Dairesi (NASA) eski mühendisi ve mimar James Ramsey ile Dan Barasch, New York’a dünyanın ilk yeraltı parkını yapmaya hazırlanıyor. İşte ayrıntılar...

ABD'de 1 milyon dolarlık sığınak inşa edildi!

ABD'li işadamı Robert Vicinio, 1 milyon dolar harcadı. Almanya'nın Rothenstein kasabasına devasa bir yeraltı sığınağı kurdu.Ormanlık alandaki yeraltına inşa edilen sığınak, 1 yıl boyunca dışarı çıkmadan yaşama imkanı sunuyor.

ABD'nin ilk 1 centlik madeni parası daire fiyatına satıldı!

ABD'nin ilk 1 centlik madeni parası, New York'ta bir daire fiyatına satıldı. Teksaslı koleksiyoner para için 1 milyon 175 bin $ ödedi.

San Francisco'da 49 milyon dolara 8 teraslı daire satışa çıktı!

ABD'nin San Francisco şehrinde bu sene tamamlanması beklenen Lumina kulelerinde satışa çıkarılan iki katlı lüks daire, kentin en pahalı dairesi unvanını kazandı.

San Francisco'da 49 milyon dolara satılık 8 teraslı daire!

ABD'nin San Francisco şehrinde yapımının bu sene tamamlanması beklenen Lumina kulelerinde satışa çıkarılan iki katlı lüks daire, kentin en pahalı dairesi unvanını kazandı.

Pippa Middleton 17 miyon dolara daire alıyor!

Middleton'ın kız kardeşi Pippa Middleton yaptığı ABD ziyaretiyle Manhattan bir daire satın alıyor...

abd yeraltı daire Haberi

abd yeraltı daire


ABD’nin Kansas Eyaleti’nde boşaltılan bir nükleer füze silosu, konut olarak kullanılmak üzere satışa çıkar çıkmaz tükendi.


Silodaki yüzme havuzlu, büyük ekran televizyonlu, yapay pencereli dayalı döşeli daireler 3 milyon dolara alıcı buldu. Silonun ortak kullanım alanında spor salonu, sağlık merkezi, sinema ve kütüphane de var. Hatta silonun sakinleri yeraltı sulu ve kuru organik tarım bile yapabilecek. 60 metre derinliğindeki silonun 3 metre kalınlığındaki beton duvarları nükleer savaş, “olası zombi istilası” ya da diğer büyük felaketlere karşı koruma sağlıyor.


Evlere talep çok olunca, yeni yeraltı apartmanları yapılmaya başlandı. İkinci etap kıyamet evleri 2016 yılında tamamlanacak. ABD füze silolarını kıtalararası balistik füzelerini fırlatmak için kullanıyordu. Rusya ile varılan anlaşma gereği ABD, bu silolardan bazılarını devre dışı...