01 / 07 / 2024

ABDde son 24 yılın konut rekoru kırıldı

ABDde son 24 yılın konut rekoru kırıldı

ABD Ticaret Bakanlığı'nın bugün açıklanan verilerine göre, nisan ayına ilişkin konut başlangıçları, önceki aya oranla yüzde 20,2 artışla 1 milyon 135 bine yükseldi.

Bayram öncesi altında son dakika! Kapalıçarşı 24 ayar grama altın fiyatı ne kadar? Çeyrek altın fiyatı bugün kaç lira? 

Bayram öncesi, milyonlarca yatırımcı son dakika altın fiyatlarını araştırıyor. Dün güne yükselişle başlayan altın fiyatları bugün güne düşüşle başladı.  Kapalıçarşı 24 ayar grama altın fiyatı ne kadar? Çeyrek altın fiyatı bugün kaç lira? 15 Haziran 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları... 

Dolar/TL son dakika: Dolar kaç TL? Dolar kuru ne kadar? 24 Nisan Çarşamba döviz kurları!

Dolar/TL son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar kaç TL? Dolar kuru ne kadar? 24 Nisan Çarşamba döviz kurları!

Altının ateşi düştü, gram, çeyrek, tam altın es verdi! İşte son dakika 24 Mart 2024 canlı altın fiyatları!

Altının ateşi düşerken, son dakika altın fiyatları da pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki altın fiyatlarında son durum ne? işte 24 Mart 2024 canlı altın fiyatları...

Mistral İzmir'de yüzde 50 peşin 24 aya varan vade ile son fırsatlar! 

Mistral İzmir’de yaşama hazır daireler yüzde 50 peşin, 24, ve yüzde 35 peşin, 12 aya varan vade farksız taksitlendirme ve peşin ödemede yüzde 10 indirim avantajıyla son fırsat dairelerin satışları devam ediyor. 

Bitcoin yine tarihi zirveye doğru ilerliyor!

Bitcoin, ilk kez 50 bin dolar seviyesine kadar çıktı. Bitcoin, son 24 saat içinde yüzde 4,20’lik artış ile 50.026 dolar seviyesinden, Ethereum da aynı zaman diliminde yüzde 6,63’lük yükseliş ile 2.649 dolar seviyesinden işlem görmeye devam ediyor. 

Luxera Nevbahar Kayaşehir projesinde yılın son fırsatı! Tüm dairelerde 24 ay vade farksız ödeme kolaylığı!

Luxera Gayrimenkul tarafından inşa edilen Luxera Nevbahar Kayaşehir projesinde yılın son fırsatı kampanyasında tüm dairelerde 24 ay vade farksız ödeme fırsatı devam ediyor.

24 Kasım'da öğretmenlere yüzde 50 indirim! Bakan Uraloğlu'ndan son dakika 'Öğretmenler Günü' açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı son dakika açıklamada, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle 24-30 Kasım tarihleri arasında hızlı tren ve ana hatlarda öğretmenlere yüzde 50 indirim uygulanacağını açıkladı.

Bitcoin fiyatlarında güçlü yükseliş devam ediyor!

Bitcoin fiyatları, dünkü işlemlerde yüzde 6'nın üzer değer kazanırken bugün sakin seyrediyor. Buna göre, kripto paraların piyasa değerinde, son 24 saat içinde yüzde 5 değer kazandığı kaydedildi. İşte haberin ayrıtıntıları...

Mesa Panorama'da yılın son fırsatı! Sınırlı sayıda ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı!

55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde yılın son fırsatı sunuluyor. Paylaşılan detaylara göre projede yer alan sınırlı sayıda  ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı sunuluyor.

24 yılda 3 büyük deprem yaşayan Düzce, depreme dirençli kent olma yolunda!

Düzce'de depreme dayanıklı konut çalışmaları hızlandırıldı. Düzce son 24 yılda 3 büyük deprem yaşadı. Kent yeni güvenli konutların inşası çalışmalarıyla "depreme dirençli kent" olma yolunda ilerliyor.

Kripto para piyasasında neler oluyor? Hangi coin’ler değer kazandı, hangileri kaybetti? Hemen bakın!

Piyasa değeri bakımından dünyanın en büyük kripto parası Bitcoin (BTC) son 24 saatte 0,78 oranında değer kazanarak 35,253 dolardan işlem görmeye başladı. Ethereum (ETH) yüzde 0,92 değer kaybetti.

Altın fiyatlarında son dakika: 22,18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL? 24 Ekim Salı altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde de düşmeye devam etti. Vatandaşlar son dakika altın ve altın bilezik fiyatlarını yakından takip ediyor.  Peki 22-18 ve 14 ayar bilezik fiyatları kaç TL? 24 Ekim 2023 Salı altın bilezik fiyatları. 

Bitcoin 17 ayın zirvesini görerek 35 bin doları aştı

Bitcoin fiyatları, haber akışlarının da sebebi ile bir kez daha sert bir çıkış yaparken, bugünkü yapılan işlemlerde 35 bin doları geçti ve 17 ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Küresel bazda kripto paraların piyasa değeri ise son 24 saatte yüzde 7,59 kadar çıktı.

ABDde son 24 yılın konut rekoru kırıldı Haberi

ABDde son 24 yılın konut rekoru kırıldı

ABD'de nisan ayı konut başlangıçları aylık yüzde 20,2 artışla son 24 yılın en yüksek artışını gösterdi. 


ABD Ticaret Bakanlığı'nın bugün açıklanan verilerine göre, nisan ayına ilişkin konut başlangıçları, önceki aya oranla yüzde 20,2 artışla 1 milyon 135 bine yükseldi. 


Bu sonuçla, Şubat 1991'den bu yana en yüksek aylık artışı ve Kasım 2007'den bu yana en yüksek seviyesini kaydeden konut başlangıçlarına ilişkin beklenti 1 milyon 20 bin yönündeydi. 


Tek ailelik evlerin başlangıçları ise nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 16,7 artış göstererek 733 bine ulaştı. Söz konusu veri böylece Ocak 2008'den bu yana en yüksek seviyesinde gerçekleşmiş oldu. 


Veriler, ayrıca nisan ayı inşaat izinlerinin 1 milyon 143 binle beklentinin üstünde yükseldiğini ortaya koydu. 


Bu arada, mart ayına ilişkin konut başlangıçları 926 binden, 944 bine...