08 / 05 / 2024

Abdelhameed Nassan Agha

Abdelhameed Nassan Agha

Agha İnşaat Tekstil Gıda Pazarlama Limited Şirketi, Abdelhameed Nassan Agha tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Eylül'de Küçükçekmece, Atakent Mahallesi, Sinpaş Bosphorus City'de kuruldu.

Azat Kristal İnşaat Avm Otelcilik Yönetim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Azat Kristal İnşaat Avm Otelcilik Yönetim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 20.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Furkan Ahmed, Muhammed Ahmed ve Syd Shaan Agha ortaklığında kuruldu.

Alfa Group Danışmanlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Group Danışmanlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahdı Agha Mohammad Rabı tarafından kuruldu.

Alm Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Alm Emlak Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ala'a Masoud Y. Al-Agha ve Alaeldeen M. Yahya Al-Agha ortaklığında kuruldu.

Tumodo Seyahat Teknolojileri Limited Şirketi Kuruldu!

Tumodo Seyahat Teknolojileri Limited Şirketi Şişli’de Omar Rokıa ve Rateb Agha ortaklığında tarafından kuruldu.

Herat Group İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Herat Group İnşaat Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta Gul Agha Gılaneı, Nasır Ahmad Qaderı, Saeed Gılany ve Sultan Ahmad Amiryan ortaklığında kuruldu.

Chaudry Brothers Turizm Otelcilik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Chaudry Brothers Turizm Otelcilik Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beyoğlu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile C.Mohammad Munır Syed  ve Shaan  Agha tarafından kuruldu.

Inventıon Bussınes Internatıonal İnşaat Malzemeleri Ve Gıda Ürünleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Inventıon Bussınes Internatıonal İnşaat Malzemeleri Ve Gıda Ürünleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Agha Torknezhad ve Amır Torknezhad ortaklığında kuruldu.

Future Emlak Araç Kiralama İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Future Emlak Araç Kiralama İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Afsaneh Agha Seyedesmaelilami, Farnaz Majıdı ve Shabnam Eslamı Tamıjanı ortaklığında kuruldu.

Meeting Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meeting Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Omar Hafedh K. Khalaf ve Saleh Agha ortaklığıyla kuruldu...

Anwar Group İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anwar Group İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hayder Agha tarafından kuruldu.

Fener İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fener İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Obay Alyaqoby, Mohammed Al Jarah ve Nashwan Rajab Agha ortaklığında kuruldu. 

Alhuda Prospects Gıda Restaurant Taşımacılık Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Alhuda Prospects Gıda Restaurant Taşımacılık Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Mod Kanaan Nassan ve Omar Alnahass ortaklığında kuruldu. 

Layana Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Layana Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Othman Agha, Mohammad Haıtham Agha, Tawfık Alsayed, Hussaın Othman Agha ve Yasser Othmaan Agha ortaklığında kuruldu.

Abdelhameed Nassan Agha Haberi

Abdelhameed Nassan Agha
Agha İnşaat Tekstil Gıda Pazarlama Limited Şirketi, Abdelhameed Nassan Agha tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Eylül'de kuruldu. 


Agha İnşaat Tekstil Gıda Pazarlama Limited Şirketi iş konusu; GIDA 1. Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. İNŞAAT 2. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 3. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya...