04 / 05 / 2024

Abdi İbrahim Global Pharm

Abdi İbrahim Global Pharm

Global Pharm ile geçen yıl ortaklık anlaşması imzalayan Abdi İbrahim, yatırımını yaptığı üretim tesisinin inşaatına başladı. Abdi İbrahim Global Pharm, geniş bir tedavi alanını kapsayan ürünlerin üretim ile pazarlamasını yapacak...

Okçu35 Global İnşaat Malzemeleri Reklam Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okçu35 Global İnşaat Malzemeleri Reklam Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Demir tarafından kuruldu.

Bozdem Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozdem Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Demiroğ ve Sadi Abdulbaki Bozlak ortaklığında kuruldu.

Stı Global İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stı Global İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Arslan tarafından kuruldu.

Network Global Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Network Global Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Söyü tarafından kuruldu.

Ertürk Global Yapı Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ertürk Global Yapı Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ertürk tarafından kuruldu.

Star Global Real Estate Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Global Real Estate Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta İbrahim Yavuzant tarafından kuruldu.

Tepe Global İnşaat Gıda Otomotiv Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tepe Global İnşaat Gıda Otomotiv Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Mengir ve Resul Akbulut ortaklığında kuruldu.

Global 34 Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Global 34 Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Hami Kara ve Dmitrii Areshidze ortaklığında kuruldu.

İk Global Turizm Organizasyon İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İk Global Turizm Organizasyon İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 400 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Kamal İbrahim tarafından kuruldu. 

Ak Towers Global Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ak Towers Global Yapı Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Akdaş, Korcan Santalu ve İbrahim Akalın ortaklığında kuruldu. 

Abdi İbrahim'den 1 milyar liralık yatırım hamlesi!

Abdi İbrahim, Esenyurt'ta 400 milyon liralık yatırımla Türkiye'nin en büyük biyoteknolojik ilaç üretim tesisini açacak. Şirket ayrıca, 600 milyon liralık yatırımla iki yeni tesisin de temellerini atacak.

Abdi İbrahim'den 150 milyon TL'lik yatırım!

Abdi İbrahim Maslak'taki merkezinde basın toplantısı düzenledi. Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Barut, bu yıl 150 milyon liralık yatırım planladıklarını, 3 bin 500 kişiye istihdam sağlayacaklarını belirtti.

Edirne Darüşşifası İyileştirme Projesi'nde ödül!

Abdi İbrahim, 500 yıllık geçmişiyle tıp tarihinde önemli bir yere sahip olan Edirne Darüşşifası İyileştirme Projesi ile bu yıl 7'nci kez düzenlenen Altın Havan Ödülleri'nde Sosyal Sorumluluk Ödülünün sahibi oldu.

Abdi İbrahim Global Pharm Haberi

Abdi İbrahim Global Pharm

Kazakistan'daki ilaç üreticilerinden Global Pharm ile geçen yıl ortaklık anlaşması imzalayan Abdi İbrahim, yatırımını yaptığı üretim tesisinin inşaatına başladı. Geçen yılın ekim ayında Kazakistan'ın önde gelen ilaç üreticilerinden Global Pharm'ın yüzde 60 hissesini satın alan Abdi İbrahim, Kazakistan hükümetiyle uzun vadeli tedarik anlaşmasına sahip Global Pharm'a ortak olarak, bu anlaşma gereğince kurulacak İyi İmalat Uygulamaları'na uygun üretim tesislerini 2014 sonuna kadar faaliyete geçirme sorumluluğunu üstlendi. Abdi İbrahim, uluslararası pazarlardaki büyüme politikalarına uygun olarak Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) bölgesindeki varlığını güçlendirerek, söz konusu sözleşme gereği 131 ilacın 2014 ile 2021 yılları arasındaki devlete olan tedariğini, yeni şirketi Abdi İbrahim Global Pharm tarafından gerçekleştirecek. 


İnşaat sürecine 30 Eylül'de başlanan Abdi İbrahim Global Pharm, geniş bir tedavi alanını kapsayan ürünlerin üretim ile pazarlamasını...