18 / 05 / 2024

Abdioğulları halı üretimi

Abdioğulları halı üretimi

Abdioğulları halı tabanı kumaşı Filback’in seri üretimine başladı. Halı tabanı üretimi için 30 milyon liralık bir yatırım yapan Abdioğulları, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’ndeki tesis sayısını da 6’ya çıkarmış oldu.

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Ali Kılıç tarafından kuruldu.

Halıcıoğulları Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halıcıoğulları Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Halıcı tarafından kuruldu.

TMSF, halı ipliği fabrikası BCF 1'i satışa çıkardı!

Muhammen bedeli 87 milyon 500 bin TL olarak belirlenen BCF 1'in Gaziantep'te yer alan halı ipliği üretimi fabrikasıyla ilgili tüm mal, hak ve varlıklarının satışına yönelik ihale 18 Aralık tarihinde yapılacak.

Filback halı tabanı kumaşı ile yine ilgi odağı oldu!

Abdioğulları A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Salih Sütcü, "Bu fuara ikinci kez katılıyoruz. Ancak ürünlerimizin dünyanın birçok ülke temsilcisi tarafından beğenilmesi gurur veriyor" dedi.

Abdioğulları yeni fabrikasıyla ihracatı artırdı!

Yeni fabrika yatırımı ile halı tabanı üretimine başlayan ve ithalat zorunluluğuna son veren Abdioğulları, İlk 1000 İhracatçı Firma listesinde 395 sıra birden atladı.

Afyonkarahisar Gazeteciler Derneği'nden TOKİ peşinat uyarısı!

Afyonkarahisar Gazeteciler Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğulları, "TOKİ tarafından derneğimiz üyeleri için yüzde 12'lik peşinat yatırılması için 13 Nisan 2015 tarihinden 30 Nisan 2015 tarihine kadar süre tanınmıştır" dedi.

Afyonkarahisar'da basın mensuplarına 2. TOKİ şansı!

Afyonkarahisar Gazeteciler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğulları, TOKİ'ye başvuru yapmak isteyen basın mensupları için yeni bir şans doğduğunu belirtti.

Abdioğulları halı tabanı kumaşı Filback’in seri üretimine başladı!

Abdioğulları halı tabanı kumaşı Filback’in seri üretimine başladı. Halı tabanı üretimi için 30 milyon liralık bir yatırım yapan Abdioğulları, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’ndeki tesis sayısını da 6’ya çıkarmış oldu.

Yeni Başbakanlık binasının halıları Manisa'da dokundu!

Ankara Atatürk Orman Çiftliğine (AOÇ) inşa edilen yeni başbakanlık binasının halıları, Manisa’nın Demirci ilçesinde 1953 yılından bugüne el ve makine halısı üretimi yapan firma tarafından dokundu.

TOKİ devir koşulları!

TOKİ, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı'na bağlı, özellikle sosyal konut üretimi için kurulmuş olan kamu kuruluşudur. Peki TOKİ'nin ürettiği yapılardan hak sahibi olan bir kimse konutunu devredebilir mi? İşte TOKİ devir koşulları...

Domotex Halı Fuarı açıldı!

Domotex Halı Fuarı açıldı, Hannover Fairs Turkey Genel Müdürü Alexander Kühnel, yıllık makine halısı üretimi 300 milyon m2’yi aşan Gaziantep’i uluslararası arenada iddialı bir konuma taşımayı hedeflediklerini dile getirdi

Domotex Halı Fuarı 26-29 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek!

Domotex Gaziantep Fuarı için geri sayım başladı. Yıllık makine halısı üretimi 300 milyon m2’yi aşan Gaziantep’te, 26-29 Mayıs 2014 tarihleri arasında Hannover Fairs Turkey tarafından düzenlenen fuar nedeniyle büyük bir canlılık yaşanıyor.

Royal Halı, geleneksel ebru sanatını halılara taşıdı!

Royal’in yanı sıra Pierre Cardin markasıyla da halı üretimi gerçekleştiren Royal Halı, yeni model ve desenlerde halılarla tüketicileri buluşturmaya devam ediyor. Firma geleneksel ebru sanatını halıya uyarlayarak, kişiye özel halı üretmeye de başladı....

Abdioğulları halı üretimi Haberi

Abdioğulları halı üretimi


Türkiye’nin en büyük dokunmuş ve örülmüş plastikten ambalaj üreticilerinden biri olan Abdioğulları,tarımsal ve endüstriyel ambalajdan sonra teknik tekstile de geçiş yaptı. PP’den üretilen ve un, yem, kömür, çimento, alçı ve kireç torbası ile PE’den imal edilen patates, soğan ve narenciye gibi yaş sebze ve meyvelerde kullanılan torbalardan sonra halı tabanını da ürün gamına ekledi.


Duvardan duvara halıların, banyo tekstili ürünlerinin ve suni çim halıların üreticileri için önemli bir girdisi olan halı tabanı üretimi için 30 milyon liralık bir yatırım yapan Abdioğulları, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’ndeki tesis sayısını da 6’ya çıkarmış oldu.


Firma, yeni ürünün marka ismini, kendi markaları Filpa ve ürünün İngilizce karşılığı Backing ’ten esinlenerek Filback olarak belirledi. Abdioğulları, bu ürünle hem Türkiye’de hem de yurtdışında yeni pazarlara...