18 / 05 / 2024

Abdioğulları türkiye tesisleri

Abdioğulları türkiye tesisleri

Abdioğulları halı tabanı kumaşı Filback’in seri üretimine başladı. Halı tabanı üretimi için 30 milyon liralık bir yatırım yapan Abdioğulları, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’ndeki tesis sayısını da 6’ya çıkarmış oldu.

Türkiye Şeker Fabrikaları çok sayıda personel alımı yapacak! İşte detaylar...

Türkiye Şeker Fabrikaları personel alımı yapacağını duyurdu. Bu duyuruyla beraber koşullar ve hangi işte çalışılacağı ise merak konusu oldu. Peki, Şeker Fabrikası personel alımı için aranan koşullar ne? İşte detaylar...

Türkiye’de dört ilde 20 milyar liralık yatırım hamlesi

Fotovoltaik güneş paneli, hibrit otomobil, batarya üretimi tesisleri ile daha önce Türkiye'de üretimi olmayan bulaşık makinesi kapsülü, maleik anhidrit üretim tesisleri için İzmir, Sakarya, Adana, Kocaeli’nde gerçekleşen yatırımlar, proje bazlı devlet yardımı alacak.

Türkiye'nin 11 ilinde başlıyor! İş arayanlar için fırsat ayağa geldi tarih açıklandı

Türkiye'nin 11 ilinde Sosyal Girişimcilik ve Geçim Kaynağı Tesisleri başlığı altında atıl tesisler yenilenecek. En az 7 bin kişinin faydalanabileceği 70 tesis canlandırılacak. Bakanlık, belediyeler ve kalkınma ajansları çalışmalara destek verecek. İşte detaylar..

Türkiye'nin milli arabası TOGG yeni yüzünü ilk kez gösterdi

Türkiye'nin yüzde yüz elektrikli otomobili TOGG, yeni yüzünü ilk kez gösterdi. TOGG'un üretim bandından inmeden önce karlı ve soğuk hava koşullarında yapılan testlerinden paylaşılan videoda araçla ilgili yeni detaylar dikkat çekti.

RAMS Global Türkiye'deki konut yatırımlarını hızlandıracak!

Kazakistan merkezli Türk şirketi RAMS Global yaptığı açıklamada Türkiye’de sağlık tesisleri ve konut alanındaki yatırımlarını hızlandıracağını kaydetti.

Türkiye konutların yüzde 35'i çürüme tehlikesi altında!

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) 2020 yılına ilişkin Gelir ve Yaşam Koşulları Araştırması'nın sonuçlarına göre; Türkiye'de bulunan konutların yüzde 35'i çürüme tehlikesiyle karşı karşıya. 

Türkiye'de kaç kişi kendi evinde yaşıyor? 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2020 yılına ilişkin Gelir ve Yaşam Koşulları Araştırması sonuçlarını açıkladı. Açıklanan rakamlara göre; Türkiye'de yaşayan vatandaşların yüzde 57.8'i kendi konutunda yaşıyor.

Türkiye'nin Otomobili fabrikasının temeli atıldı!

Bursa Gemlik'te, "Türkiye'nin Otomobili"nin üretileceği Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) Mühendislik, Tasarım ve Üretim Tesisleri İnşaatına Başlama Töreni' yapıldı.

Türkiye Diyanet Vakfı'nın yurt ve sosyal tesisleri sağlık çalışanlarının hizmetinde!

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri dahilinde eğitime ara verilmesinden sonra öğrencilerin bulunmadığı yurtları, sağlık çalışanlarının hizmetine sunduğunu belirtti.

ABD, Türkiye'deki askeri üslerinin inşaat projelerini 8 Türk şirketine verdi!

Pentagon’un internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Adana’daki İncirlik Üssü dahil olmak üzere Türkiye’de ABD Hava Kuvvetleri’ne ait askeri üs tesisleri ve destek birimlerinin modernizasyon, tasarım ve altyapı projelerini 8 Türk şirketi üstlenecek....

Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasıyla avantajlı ödeme koşulları!

"Daha güçlü ekonomi için Türkiye İçin Kazanç Vakti" kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. Kampanya kapsamında sunulan avantajlı ödeme koşulları ile ev sahibi olmak kolaylaşıyor..

15 soruda Türkiye için kazanç vakti kampanyası!

Sınırlı sayıda ve sınırlı sürede geçerli olacak Türkiye için kazanç vakti kampanyası ile vatandaşlar indirimli fiyatlar ve düşük faizli ödeme koşulları ile ev sahibi olabilecek...

Lojistik şirketleri Türkiye'nin dört bir yanında tesis kuracak!

Türkiye'yi lojistik bir üs haline getirmek için projelere hız veren lojistik şirketleri, Marmara Bölgesi başta olmak üzere Türkiye'nin farklı noktalarına lojistik tesisleri kuracak.

Abdioğulları türkiye tesisleri Haberi

Abdioğulları türkiye tesisleri


Türkiye’nin en büyük dokunmuş ve örülmüş plastikten ambalaj üreticilerinden biri olan Abdioğulları,tarımsal ve endüstriyel ambalajdan sonra teknik tekstile de geçiş yaptı. PP’den üretilen ve un, yem, kömür, çimento, alçı ve kireç torbası ile PE’den imal edilen patates, soğan ve narenciye gibi yaş sebze ve meyvelerde kullanılan torbalardan sonra halı tabanını da ürün gamına ekledi.


Duvardan duvara halıların, banyo tekstili ürünlerinin ve suni çim halıların üreticileri için önemli bir girdisi olan halı tabanı üretimi için 30 milyon liralık bir yatırım yapan Abdioğulları, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’ndeki tesis sayısını da 6’ya çıkarmış oldu.


Firma, yeni ürünün marka ismini, kendi markaları Filpa ve ürünün İngilizce karşılığı Backing ’ten esinlenerek Filback olarak belirledi. Abdioğulları, bu ürünle hem Türkiye’de hem de yurtdışında yeni pazarlara...