26 / 07 / 2024

Abdioğulları yeni fabrikası

Abdioğulları yeni fabrikası

Yeni fabrika yatırımı ile halı tabanı üretimine başlayan ve ithalat zorunluluğuna son veren Abdioğulları, İlk 1000 İhracatçı Firma listesinde 395 sıra birden atladı.

Rams City geliyor! Uzel Traktör Fabrikası’nın Rami'deki arazisine 603 konutluk yeni proje!

Uzel Traktör Fabrikası’nın Rami'deki arazisine toplamda 603 konutun yer aldığı yeni bir konut projesi inşa edilecek İşte detaylar...

Süre azalıyor! Emekli maaşını ING’ye taşıyanlara 2 bin 500 TL promosyon ödemesi

Siyasi ve ekonomik konjonktür kapsamında giderek artan hayat koşulları, yeni dönemde tek emekli maaşıyla geçinmek zorunda kalan emeklilerin bütçelerini zorluyor. Bu kapsamda 3 yıllık promosyon ödemesi zamanını tamamlayanlara ING Bank’tan önemli imkânlar sunuluyor.

Gebze'deki Honda fabrikasının yeni sahibi belli oldu!

Uzun senelerdir Türkiye’de üretim faaliyeti gerçekleştiren Japon üretici Honda’nın Gebze’de bulunan fabrikasının yeni sahibi Habaş Topluluğu oldu.

Mağaza kiralama koşulları için yeni düzenleme önerisi!

BMD Başkanı Sinan Öncel, pandemi döneminde mağaza kiralama koşullarında yaşanılan sıkıntıların devam ettiğini belirterek kiralama koşullarında yeni düzenleme yapılması gerektiğini dile getirdi. 

Susurluk Şeker Fabrikası'ndan Bursa Yenişehir'de kiralık gayrimenkul!

Susurluk Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Bursa Yenişehir Kurtuluş Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü kiraya veriyor.

Nestlé'nin yeni fabrikasının temeli Bursa'da atıldı! 

114 yıldır Türkiye'de faaliyet gösteren Nestle, Bursa'da medikal beslenme ürünleri fabrikasının temelini attı.

Volkswagen'ın yeni fabrikası Manisa'da kurulacak! 

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Alman otomotiv devi Volkswagen'ın yeni fabrikasının Manisa'da kurulacağını açıkladı.

Tesla'nın yeni fabrikası Şangay'da açılacak!

Elektrikli otomobil üreticisi Tesla'nın yeni fabrikası Şangay'da açılacak. Fabrikanın ön inşaatının yaza kadar bitirmesi hedefleniyor.

Gayrimenkulde yeni yatırım için piyasa koşullarına bakıyoruz!

Gayrimenkul sektörünü değerlendiren ve yeni sektörlere girmek için kolları sıvayan Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu,"Gayrimenkulde yeni yatırım için piyasa koşullarına bakıyoruz" dedi...

Arçelik'in Çerkezköy'deki yeni fabrikası açıldı!

Arçelik'in Çerkezköy'de inşa ettiği elektronik fabrikası hizmete açıldı. 500 milyon TL yatırımla hayata geçirilen yeni tesiste üretime başlanacak.

Karmod Tuzla fabrikasını 2019'da açacak!

Karmod, Tuzla'nın Orhanlı bölgesinde inşa ettiği yeni fabrikasını 2019 yılının Mart ayında açmayı planlıyor. Firma, üretimini yüzde 60 artıracağını açıkladı.

Systemair HSK’dan 15 milyon euro yatırımla yeni fabrika!

Systemair HSK, 15 milyon euro yatırımla yeni fabrikasını açtı. Fabrika, yüzde 30 Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası fonu, yüzde 70 de öz sermayeyle hayata geçirildi. 

Yeni Nesil Eyüp ödeme koşulları!

Yeni Nesil Eyüp ödeme koşulları kapsamında yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Projede daireler 2018 yılında teslim edilecek...

Abdioğulları yeni fabrikası Haberi

Abdioğulları yeni fabrikası

Türkiye’nin önde gelen dokunmuş ve örülmüş plastikten ambalaj üreticisi Abdioğulları; firması Filpa ile hem ithalatı durdurdu hem ihracatta sıçrama yaptı. Ürettikleri halı tabanı ile bu alanda ithalatı durduran firma ihracatta da son 3 yılda Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından düzenlenen ‘İlk 1000 ihracatçı firma’ listesinde 395 sıra birden atladı. 


Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde (AOSB) kurduğu 6. fabrikasıyla duvardan duvara halılar, ev tekstili ve suni çimlerde kullanılan ‘halı tabanı’ üretimi gerçekleştiren Abdioğulları, plastik ambalaj sektöründe 1963 yılından beri faaliyet gösteriyor. Türkiye’nin en büyük dokunmuş ve örülmüş plastikten ambalaj üreticilerinden biri olan Abdioğulları, PP’den üretilen ve un, yem, kömür, çimento, alçı ve kireç torbası ile PE’den imal edilen patates, soğan ve narenciye gibi yaş sebze ve meyvelerde kullanılan torbalarının yanı...