06 / 05 / 2024

Abdırahman Alı Djama

Abdırahman Alı Djama

Midrar İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamed Alı Jama ve Abdırahman Alı Djama ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 6 Kasım'da Fatih, Mesihpaşa Mahallesi, Mesihpaşa Caddesi'nde kuruldu.

ABD'deki iki eyalette altın ve gümüşün para gibi vergiye konu olmaması için çalışma başlatıldı!

Ekonomist Cihat Çiçek resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ABD'deki iki eyalette altın ve gümüşün nakit gibi vergiye konu olmaması için çalışması başlatıldığını belirtti.

Yurt dışında çalışmak isteyenlere müjde! ABD’de çalışacak sözleşmeli personel alınacak!

Dışişleri Bakanlığı, Los Angeles Başkonsolosluğu’nda istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanan ilan kapsamında başvuru şartları ve başvuru tarihleri kesinleşti.

ABD'de mortgage faizleri geçen hafta geriledi, konut alımları canlanabilir!

ABD'de 30 yıl vadeli mortgage faiz oranları geçen hafta düşüş kaydetti. Yüksek seviyelerde olan faiz oranları, konut alımlarını kısıtlayan bir faktör olsa da, düşüşün canlanma işaretleri sunması bekleniyor.

Bağcılar'da daire fiyatına ABD'de müstakil konut alınabiliyor! İstanbul'da konut krizi yaşanıyor! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, yüksek konut fiyatları ile ilgili konuştu. Bağcılar'da daire fiyatına ABD'de müstakil konut alınabildiğini dile getiren Gökce, imar affı ile ilgili de konuştu. Peki imar barışı ev fiyatlarını nasıl etkiledi? 

Rusya’ya ekonomik yaptırımlar gevşer mi? Bazı ABD bankaları tekrar Rus tahvillerinde alım satıma başladı

Bazı büyük ABD bankaları son günlerde Rus borçlanma araçlarında alım satım işlemi yapılmasına tekrar aracılık etmeye başladı. Böylece Batılı yatırımcıların artık dokunmak istemediği Rus tahvillerini satmaları mümkün olacak.

Steps Gayrimenkul Danışmanlık Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Steps Gayrimenkul Danışmanlık Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'de Mahmut Keşe ve Abdul Rahman Al Kılanı ortaklığında kuruldu!

Bin Sahal Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bin Sahal Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Abdırahman Bash ve Bashır Abdullah Sahal ortaklığında kuruldu.

Dünyada en borçlu ülkeler listesi açıklandı! Japonya ikinci Türkiye'nin yeri ise şaşırttı

Dünyanın en çok borç yapan ülkelerinin listesi açıklandı. Listenin birinci sırasında 30,5 trilyon dolarla ABD yer alırken 14,9 trilyon dolarla Japonya ikinci, 10,6 trilyon dolarla Çin üçüncü sırada bulunuyor. Türkiye'nin listedeki yeri ise şaşırttı.

ABD’den 35 bin çalışma vizesi!

ABD, 2022 mali yılının ikinci yarısında tarım dışı sektörlerde 35 bin ek çalışma vizesi vereceğini duyurdu. Bu duyurunun hemen ardından detaylar merak edilmeye başlandı. İşte ek çalışma vizesine dair tüm detaylar...

Dolar alıp satacaklar bekleyin! Bu hafta çok kritik! İşte 9 Nisan 2022 güncel dolar kuru...

Dolar alıp satacak vatandaşlarla ilgili dikkat çeken bir haber geldi. ABD ve Türkiye'de gözler Merkez Bankaları tarafından verilecek faiz kararına çevrilirken, vatandaşların sabırlı olması gerektiği vurgulandı.

Rusya'nın doğal gaz hamlesi sonrası AB rotayı Okyanus Ötesi'ne çevirdi

Rusya'nın Ukrayna savaşından sonra kendisine ambargo uygulayan ülkelere doğal gazı rubleyle satacağını açıklamasının ardından AB'de doğal gaz fiyatları arttı. AB'nin Rusya'ya gazın parasını ödeyebilecek miktarda ruble rezervi olmayabileceği iddia edildi. AB, rotayı ABD'ye çevirdi.

Alüminyum, paladyum ve bakır fiyatları rekor kırdı! Emtia fiyatlarında yükseliş sürüyor

Rusya Ukrayna savaşının başladığı güden bu yana tüm piyasalarda görülen dalgalanma durmadan devam ediyor. ABD, G7, NATO ve AB üyesi ülkeler Rusya’ya ekonomik yaptırımları açıklarken, sadece döviz ve altın fiyatların değil, alüminyum, paladyum ve bakır gibi emtialarda da yeni rekorlar kırılıyor.

Bitfinex'in hacklenmesiyle çalınan 3,6 milyar dolarlık kripto paralar ele geçirildi!

ABD Adalet Bakanlığı yaptığı açıklamada son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para borsası Bitfinex'in 2016 yılında hacklenmesi esnasında çalınmış olan yaklaşık 3,6 milyar dolar değerine sahip kripto paranın ele geçirildiğini belirtti.

Abdırahman Alı Djama Haberi

Abdırahman Alı Djama

Midrar İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamed Alı Jama ve Abdırahman Alı Djama ortaklığıyla 100  bin TL sermaye ile 6 Kasım'da Fatih, Mesihpaşa Mahallesi, Mesihpaşa Caddesi'nde kuruldu. 


Midrar İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin başlıca faaliyet konusu yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü malın ve hizmetin ihracatı, ithalatı,alımı,satımı ,pazarlaması ve dış ticareti konularında faaliyette bulunmaktadır. 1-Plastik (PVC) hammaddeden oluşan kapı, pencere, panjur ve profilleri, kasaları, tüm sistemleri,elemanları, vinil dış cephe kaplaması, plastikten mutfak dolapları, pvc plaka,çit, korkuluk, pergole ve kameriye, dış ve iç kapı ile dış ve iç kapı sistemleri, ısı yalıtım levhaları, alt yapı, iç ve dış tesisat boru ve sistemleri, yatay ve dikey boru ve aksesuarları, kanalizasyon boruları, ek parçalan, plastikten vağmurlama ve sulama boruları,...