29 / 04 / 2024

Abdul Halim Ishan

Abdul Halim Ishan

İrfan Grup İnşaat Tekstil Anonim Şirketi, Abdul Halim Ishan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Ocak 2015 tarihinde Zeytinburnu, Veliefendi Mahallesi'nde kuruldu.

Sait Halim Paşa yalısı nerede? Bihter filminin galasının yapıldığı yalının adresi!

Bugün yayına giren "Bihter" filminin galası, Sait Halim Paşa Yalısı’nda ünlü isimlerin katılımıyla yapıldı. Galanın ardından binlerce kişi Sait Halim Paşa yalısı ile ilgili araştırma yapmaya başladı.

Sudaş Tasarım Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sudaş Tasarım Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Halim Sudaş tarafından kuruldu.

Damas Group Gayrimenkul ve Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Damas Group Gayrimenkul ve Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdul Rahman    Saloum tarafından kuruldu...

Sait Halim Paşa davası sil baştan!

Yargıtay, 2006 yılında Rus gemisinin çarptığı Yeniköy’de bulunan Sait Halim Paşa yalısı davasını bilirkişi raporlarında çelişkiler olduğu nedeniyle bozdu.

Ağaoğlu’nun Boğaz'a yapacağı otel gündemde!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu tarafından 2012'de satın alınan, Yeniköy’deki Sait Halim Paşa Yalısı’nın bitişiğindeki arazi ile ilgili olarak hazırlanan yeni imar planı, Tabiat Varlıklarını Koruma Komisyonu’nun gündeminde...

Alo Türk Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alo Türk Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Alkader Watar ve Bakri Mlayes ortaklığında kuruldu. 

Eurasia Gate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Eurasia Gate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Şirketi Soğanlık'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Kadar Machaka, Bassel Abou Shakra ve Haitnam Abou Chakra ortaklığında kuruldu. 

Pülümür Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Pülümür Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Nasser Najjar tarafından kuruldu. 

Yıldızlı Ticaret ve Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Yıldızlı Ticaret ve Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Nasser Najjar tarafından kuruldu. 

G5 Real Estate Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

G5 Real Estate Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Hafız Hamandı, Bassam Afıfı,  Hassan Bubtaına,  Majd Jamal Nasuli ve Mohamad Tarek Afıfı ortaklığında kuruldu. 

Atma Geri Dönüşüm Yazılım Ve Akıllı Ev Donanımları İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Atma Geri Dönüşüm Yazılım Ve Akıllı Ev Donanımları İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Naser  Albasha, Abdulatıf Alsawadı, Abdullah Albasha, Ahmad Alsawadı ve Faısal Borgolah ortaklığında kuruldu. 

Mag Emlak Danışmanlık Tercüme Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mag Emlak Danışmanlık Tercüme Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmad Abduljalıl, Ahmad Kharsa, Aıman    Abdul Jalıl, Hüseyin Baytar ve Mahmut Baytar ortaklığında kuruldu. 

Kabil İstanbul Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kabil İstanbul Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Mosadeq Rawfee Wardak ve Asdullah Elıas Mohammad Yusof ortaklığında kuruldu. 

Abdul Halim Ishan Haberi

Abdul Halim Ishan


İrfan Grup İnşaat Tekstil Anonim Şirketi, Abdul Halim Ishan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Ocak'ta kuruldu. 


İrfan Grup İnşaat Tekstil Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...