23 / 07 / 2024

Abdul Kader Tahhan

Abdul Kader Tahhan

Mersat Gayrimenkul ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Abdul Kader Tahhan, Abdul Kader Rahmoun tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Yaşananlar kader mi, akılsızlık ve fırsatçılık mı? Erdoğan, ‘kader’ dedi, Nihat Hatipoğlu çok farkı konuştu!

Türkiye’de yaşanan büyük deprem felaketi kimileri için kader, kimileri içinse ihmalkarlık ve rant düşkünlüğü olarak ifade ediliyor. Deprem nedeniyle özel program yapan Nihat Hatipoğlu, deprem kader mi sorusuna net cevap verdi.

Bir köşede euro bekletenler beklediğiniz gün geldi! Euro için kader günü! Bakın euro böyle olacak

Son dakika euro kurundaki gelişmeler heyecanla takip ediliyor. Bugün euro için kader günü. Bir köşede euro bekletenler euro kurunun ne kadar olacağını merak ederken analistlerden açıklama geldi. bakın euro böyle olacak.

Dekane Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dekane Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Ata ve Kader Karasu ortaklığında kuruldu.

Elazığ'da hasar gören konutların yenilenmesinde son durum ne?

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Elazığ deprem bölgesini ziyaret etti. Elazığ'da en büyük sorun hasarlı konutların dönüşümünün yavaş ilerlemesi olarak belirtiliyor. Babacan, "Fay hattındayız, afet kader olabilir ama yıkım, ölüm kader olmamalı" dedi.

Arnusoğlu Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arnusoğlu Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Azeem Arnos tarafından kuruldu.

Deprem kaderini yenen Şili'den Türkiye'ye tavsiyeler!

Şili, aldığı önlemlerle deprem felaketinin kader olmadığını kanıtlayan bir ülke. Ulusal Sismoloji Merkezi Direktörü Sergio Barrientos, Şili'nin neyi doğru yaptığını anlatırken Türkiye'ye de tavsiyelerde bulundu.

Sunrıse Enterprıses İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sunrıse Enterprıses İnşaat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Rashıd ve Illahı Bux Chacho ortaklığında kuruldu.

Libya'dan Türk iş adamlarına konut ve gayrimenkul yatırımı çağrısı!

Libya Parlamentosu Ekonomi, Ticaret ve Yatırımdan Sorumlu Komitenin Başkanı ve Libya Sanayi ve Ticaret Odaları Birliği Başkanı Mohammad Abdul Karim Raied "Konut ve gayrimenkul gibi sektörlerin yanı sıra sanayi sektörünün temsilcilerini özellikle aramızda görmek istiyoruz" dedi.

Sudaş Tasarım Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sudaş Tasarım Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Halim Sudaş tarafından kuruldu.

Kalil Mimarlık Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalil Mimarlık Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 600 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Çiftçi ve Kader Sopar ortaklığında kuruldu.

Nekan Group Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nekan Group Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Karım Sadeqı tarafından kuruldu.

CHP'den Romanlar kentsel dönüşüm süreçlerinde zorla tahliye edildi iddiası!

Cumhuriyet Halk Partisinin (CHP) hazırladığı "Romanlar İçin Yoksulluk ve Ayrımcılık Kader Olmasın: En Canlı Renklerimiz Solmasın" adlı çalışmada kentsel dönüşüm süreçlerinde Romanların zorla tahliyeye maruz kalan dezavantajlı grupların başında geldiği iddia edildi.

Bab Group Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bab Group Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Rahman Boushı tarafından kuruldu.

Abdul Kader Tahhan Haberi

Abdul Kader Tahhan

Mersat Gayrimenkul ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Abdul Kader Tahhan, Abdul Kader Rahmoun tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak'ta kuruldu. 


Mersat Gayrimenkul ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her türlü dayanıklı tüketim malları, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, televizyon, video, teyp, radyo, mutfak robotları, saç kurutma makinası, müzik seti, fırın, şofben, elektrik süpürgesi, uydu anteni, tv sehpaları, elektrikli ve elektriksiz küçük ev aletleri, elektrikli ısıtıcılar, her türlü elektrik ve elektronik eşya, beyaz eşya, oto teyp, cd çalar, dvd, vcd ve benzeri ürünlerin ve sarf malzemelerinin alımını, satımını ve pazarlamasını, ithalatını, ihracatını, toptan ve perakende olarak yapmak, bakım, onarım...