30 / 04 / 2024

Abdül Müslim Kurkutata

Abdül Müslim Kurkutata

Payihat Mimari Tasarım Mühendislik Mobilya İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile, 3 Şubat 2015'te, Abdül Müslim Kurkutata Mdürülüğü'nde kuruldu.

Kira artışları ölüm riskini artırıyor! Gelirinin yarısını kiraya harcayanların ölüm ihtimali yüzde 9 daha çok!

ABD'de sürdürülen bir araştırmaya göre, gelirinin yarısını kiraya harcayan insanların ölüm ihtimalinin yüzde 9 daha çok olduğu belirlendi. İşte o araştırma ile ilgili detaylar...

Famart Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Famart Yapı Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdül Müslim Kurkutata tarafından kuruldu.

Bağcılar'da daire fiyatına ABD'de müstakil konut alınabiliyor! İstanbul'da konut krizi yaşanıyor! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, yüksek konut fiyatları ile ilgili konuştu. Bağcılar'da daire fiyatına ABD'de müstakil konut alınabildiğini dile getiren Gökce, imar affı ile ilgili de konuştu. Peki imar barışı ev fiyatlarını nasıl etkiledi? 

Abdül Batur'dan Konak kentsel dönüşüm açıklaması!

İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, 2022 senesinin ilk meclis toplantısında Konak'ın kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunu belirtti.

Abdül Batur’dan kentsel dönüşüm çağrısı!

İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, İzmir Ticaret Odası (İZTO)’nun ekim ayı olağan meclis toplantısında kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Abdül Batur'dan kentsel dönüşüm sözü!

İzmir Konak'ta hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projelerine büyük önem veren Konak Belediye Başkanı Abdül Batur kentsel dönüşüm için çalışmaların başladığını açıkladı.

Abdül Batur'dan İzmir Konak için acil kentsel dönüşüm çağrısı!

Konak Belediye Meclisi, 2020 yılının son toplantısını Kültürpark Fuar Evlendirme Dairesi Salonunda gerçekleştirdi. Gültepe planlarına gelen itirazların gündeme getirildiği toplantıda, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, kararlılık vurgusu yaptı. 

Nobel Otelcilik Turizm Restoran Yazılım Hizmetleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nobel Otelcilik Turizm Restoran Yazılım Hizmetleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkerim Çiftçi tarafından kuruldu.

Abdül Batur: Konak'ta en önemli işimiz kentsel dönüşüm!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur “İzmir’in Kalbi Konak’ı geliştirmek ve güzelleştirmek için gecemizi gündüzüme katıp ne gerekiyorsa yapacağız. Bugün seçeceğimiz tüm komisyonlar önemli ama en önemli komisyon kentsel dönüşüm komisyonu olacak." dedi.

Abdül Batur: En önemli hedefim kentsel dönüşüm!

CHP Konak Belediye Başkan Adayı Abdül Batur, Tarihi Havagazı Fabrikası’nda gerçekleştirdiği basın toplantısında 9 maddelik seçim manifestosu ile yapacağı çalışmaları anlattı. Batur, "En önemli hedefim kentsel dönüşüm" dedi.

Kavis Yapı Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

 Kavis Yapı Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Maniş ve Abdül Müslim Kurkutata ortaklığında kuruldu.

Kıbrıslı Yalısı'nın haremlik bölümü ERa için kapılarını araladı!

Kıbrıslı Yalısı; orta kısımdaki Harem Bölümünün kapılarını; ABD merkezli uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi ERA Gayrimenkul için araladı. 

Abdül Batur: Narlıdere'nin kentsel dönüşümü model olacak!

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, 2.İnönü Mahallesi, Atatürk Mahallesi, Narlı ve Çatalkaya Mahallelerinde bulunan 43 hektarlık alan içinde gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu.

Abdül Müslim Kurkutata Haberi

Abdül Müslim Kurkutata

Payihat Mimari Tasarım Mühendislik Mobilya İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Abdül Müslim Kurkutata Müdürlüğü'nde, 3 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile kuruldu.


Payihat Mimari Tasarım Mühendislik Mobilya İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;AMAÇ VE KONU: Madde 3- Şirketin amaç ve konusu şunlardır. 1-        Her türlü mimari eserde cami, türbe, mescid, saray, kasır, köşk, yalı v.b. gibi yapıların kubbelerini, tavanlarını ve iç duvarlarını sıva, ahşap, bez, taş, deri gibi elemanlar üzerine renkli boyalar, kabartma ve altın varak kullanılarak süsleme sanatını- nakkaşlık- yapmak.             Her türlü cami nakışı, süsleme, teyziyat, hat yazıları işleme, ahşap dekor işleme, alçı dekor işleme yapmak, camii pencere dizaynı yapmak, vitray, altın...