27 / 04 / 2024

Abdul Samad Nazarı

Abdul Samad Nazarı

Adroit İmpex İnşaat Emlak Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Parwız Mohammad Hasan ve Abdul Samad Nazarı ortaklığıyla 160 bin TL sermaye ile 3 Şubat'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Luxury İstanbul Ahşap Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxury İstanbul Ahşap Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bayraktar ve Samer Abdul Hamıd ortaklığında kuruldu.

İktifa Grup İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İktifa Grup İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Rahman Chakallı tarafından kuruldu.

14 ayar çocuk kelepçelerinde net yüzde 25 indirim! Nazar boncuklu, uğur böcekli! Sembolgold 15 Kasım 2022 fiyat listesi 

Çocuklar ve bebekler için tercih edilen altın kelepçe bilekliklerde net yüzde 25 indirim kampanyası başladı. Tüm 14 ayar altın çocuk kelepçeleri çok uygun fiyata satılıyor. Peki 14 ayar çocuk kelepçe fiyatı ne kadar? İşte 15 Kasım 2022 çocuk kelepçe fiyat listesi...

Wasata Global İhracat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Wasata Global İhracat Danışmanlık Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdul Hadi Uçkun ve Mahamat Tahır D Abdallah ortaklığında kuruldu.

Itc Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Itc Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Elmın Musayev, Elshan Jamalov, Helin Arya Muştu ve Samad Samadov ortaklığında kuruldu.

A2z Proje İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A2z Proje İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdul Rehmn Shamtıa tarafından kuruldu.

Dtr Proje İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dtr Proje İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdul Rehmn Shamtıa tarafından kuruldu.

İslam Memiş'ten altın için son uyarı! Bu kez tarih verdi!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş "Bir kağıt paraya yatırım yapacaksam bunun adı dolar değil, euro ve sterlindir benim nazarımda. Ben alırım altınımı, KKM'ye koyarım."

Çankırı Belediyesi 4 arsayı satıyor! 1.5 milyon TL'den başlayan fiyatlarla...

Çankırı Belediye Başkanlığı, Çankırı ili, Merkez ilçesi, Karataş, Karatekin ve Abdul Halik Renda mahallelerinde yer alan 4 arsayı satıyor. İşte arsaların fiyatları ve diğer tüm detaylar...

Presıdent İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Presıdent İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Ahmet Bekir ve Baghdadı Abdul ortaklığında kuruldu.

Steps Gayrimenkul Danışmanlık Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Steps Gayrimenkul Danışmanlık Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'de Mahmut Keşe ve Abdul Rahman Al Kılanı ortaklığında kuruldu!

Ansam Gayrimenkul Danışmanlığı Gıda Kargo İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ansam Gayrimenkul Danışmanlığı Gıda Kargo İthalat İhracat Limited Şirketi Zeytinburnu’nda Abdul Rahman tarafından kuruldu.

Fattah Hafriyat Taşımacılık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fattah Hafriyat Taşımacılık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de Abdul Fatah Al Mousa tarafından kuruldu.

Abdul Samad Nazarı Haberi

Abdul Samad Nazarı

Adroit İmpex İnşaat Emlak Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Parwız Mohammad Hasan ve Abdul Samad Nazarı ortaklığıyla 160 bin TL sermaye ile 3 Şubat'ta Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu. 


Adroit İmpex İnşaat Emlak Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya...