03 / 05 / 2024

14 ayar çocuk kelepçelerinde net yüzde 25 indirim! Nazar boncuklu, uğur böcekli! Sembolgold 15 Kasım 2022 fiyat listesi 

14 ayar çocuk kelepçelerinde net yüzde 25 indirim! Nazar boncuklu, uğur böcekli! Sembolgold 15 Kasım 2022 fiyat listesi 

Çocuklar ve bebekler için tercih edilen altın kelepçe bilekliklerde net yüzde 25 indirim kampanyası başladı. Tüm 14 ayar altın çocuk kelepçeleri çok uygun fiyata satılıyor. Peki 14 ayar çocuk kelepçe fiyatı ne kadar? İşte 15 Kasım 2022 çocuk kelepçe fiyat listesi...



Altın kelepçeler çocuklar ve bebekler için alınabilecek en anlamlı ve güzel hediyeler arasında yer alıyor. Özellikle doüum günleri, yeni doğduğu anda alınan bu kelepçeklerde her model mevcut. Kız ve erkek çocuklar için alabileceğiniz bu kelepçelerin seçenekleri arasında nazar boncuklu ,uğur böcekli, mineli nazarlık , mavi mineli nazarlık ve sosyete nazarlı modelleri mevcut.

Peki 14 ayar çocuk kelepçeleri ne kadar? İşte Sembolgold 15 Kasım 2022 çocuk kelepçe fiyat listesi..
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön