27 / 04 / 2024

Koçak'tan dev fırsat! Pırlantada net yüzde 50 indirim! İşte Koçak 5 Eylül 2022 fiyat listesi

Koçak'tan dev fırsat! Pırlantada net yüzde 50 indirim! İşte Koçak 5 Eylül 2022 fiyat listesi

Pırlanta yüzük, pırlanta bileklik, pırlanta kolye, pırlanta set ve altın bilezik koleksiyonları ile sizlere stilinizi en ışıltılı ve şık haliyle tamamlama ayrıcalığı tanıyan Koçak'ta net yüzde 50 indirim fırsatı başladı. İşte Koçak 5 Eylül 2022 fiyat listesi...



Koçak'ta pırlanta kolyei pırlanta yüzük, pırlanta set, pırlanta kolyelerde dev fırsat indirimi başladı. Koçak'ta seçili ürünlerde net yüzde 50 indirim başladı.

Göz alıcı ışıltısı ve zamansız tasarımları ile en mutlu gününüzün başrolü heline gelen Koçak pırlanta ürünlerinde büyük kampanya başlattı. Koçak imzalı yüzük, bileklik ve kolyeler ile kendinizi ve sevdiğiniz kişiyi mutlu etmenin en ışıltılı halini keşfedeceksiniz.

Peki Koçak pırlanta bileklik, Koçak pırlanta yüzük, Koçak pırlanta kolye fiyatları ne kadar? İşte Koçak pırlanta 5 Eylül 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön