12 / 05 / 2024

Abdulaziz Abdul I. Alolayan

Abdulaziz Abdul I. Alolayan

Movın Yatırım Emlak Limited Şirketi, Abdulaziz Abdul I. Alolayan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Haziran 2014 tarihinde Zeytinburnu, Kazlıçeşme Mahallesi, Abay Caddesi'nde kuruldu.

Bilim insanlarından köy evleri için 'çelik yapı' önerisi geldi!

Bilim insanlarından köy evleri için 'çelik yapı' önerisi geldi. İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Abdul Hayır, konuya ilişkin dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Libya'dan Türk iş adamlarına konut ve gayrimenkul yatırımı çağrısı!

Libya Parlamentosu Ekonomi, Ticaret ve Yatırımdan Sorumlu Komitenin Başkanı ve Libya Sanayi ve Ticaret Odaları Birliği Başkanı Mohammad Abdul Karim Raied "Konut ve gayrimenkul gibi sektörlerin yanı sıra sanayi sektörünün temsilcilerini özellikle aramızda görmek istiyoruz" dedi.

Elfelek İnşaat Ve Makina Mühendisliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elfelek İnşaat Ve Makina Mühendisliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Mostafa Alkhaled ve Abdul Rahman Al Khaled ortaklığında kuruldu. 

Çi İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çi İnşaat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Bilgen ve Abdul Kadir Polat ortaklığında kuruldu. 

Mumtaz Constructıon İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mumtaz Constructıon İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdul Basır Latıfy ve Najıa Latıfı ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 15 Mart'ta Şişli, Merkez Mahallesi, Hasat Sokak'ta kuruldu.

Türkiye’de orta gelirliler ve gençler için ev ihtiyacı var!

Katar Emirliği ailesinden Şeyh Dr. Abdulaziz Al Thani, Katar şeyhinin tavsiyesiyle yatırıma geldi. Gayrimenkul yatırımı için Fikirtepe’yi seçen Al Thani, “Türkiye’de orta gelirliler ve gençler için ev ihtiyacı var.

İşte Suudi Prens'in New York'taki lüks evi!

Suudi Prens Nawaf bin Sultan bin Abdulaziz Al Suud New York'ta kendine 49 milyon dolara bir daire aldı. Prens senede bir iki kez geldiği Amerika'da burada kalıyor.

Suudi Prens Bursa'da yatırım için arazi baktı!

Bursa İnşaat Fuarı'na katılan Suudi Prens Saud Bin Abdulaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud BTSO'nun 16 makro projesinden biri de olan, Bursa'da yaklaşık 1,5 milyar dolarlık Sağlık Serbest Bölgesi için yetkililerle görüştü ve arazi baktı.

Abdul Gani Hüseyin Hamed'den Bursa'ya okul ve hastane yatırımı!

Suudi Arabistanlı Abdul Gani Hüseyin Hamed yatırım firması Bursa'da 100 yataklı hastane ve 1700 öğrenci kapasiteli okul kurmak için düğmeye bastı. Şirket yatırım için Bursaya geldi...

Movın Yatırım Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Movın Yatırım Emlak Limited Şirketi, Abdulaziz Abdul I. Alolayan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Haziran 2014 tarihinde Zeytinburnu, Kazlıçeşme Mahallesi, Abay Caddesi'nde kuruldu.

Abdulaziz Ediz: Kruvaziyer turisti birkaç saatte 110 dolar harcıyor!

İzmir Kültür ve Turizm Müdürü Abdulaziz Ediz, İzmir'e gelen kruvaziyer turistin burada geçirdiği birkaç saatte ortalama 100-110 dolar harcadığını, İzmir'in kruvaziyer turistten aldığı payın her geçen gün arttığını belirtti

Kuveytlilere konut satmak için bilmeniz gerekenler!

Kuveytliler, Arap ülkeleri içerisinde Türkiye’ye en fazla hem turizm hem de iş açısından ilgi gösteren ülkedir. Bunun önemli nedenlerinden biri yaklaşık 8 yıldır Türkiye’de görev yapan Kuveyt Büyükelçisi sayın Abdullah Abdulaziz El Duveyk’in çalışmalarıd

Kareem Abdul-Jabbar: Süleymaniye, Mimar Sinan'ın çok özel işi!

Renault Meganeomani ile NBA işbirliğinde İstanbul 'a gelen Kareem Abdul-Jabbar, Kapalıçarşı ve Süleymaniye Camisi 'ni gezdi. Mehmet Okur 'un da  eşlik ettiği Abdul-Jabbar, kendisinin Mimar Sinan ve Süleymaniye Camisi 'nin hayranı  olduğunu söyledi

Abdulaziz Abdul I. Alolayan Haberi

Abdulaziz Abdul I. Alolayan

Movın Yatırım Emlak Limited Şirketi, Abdulaziz Abdul I. Alolayan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Haziran'da kuruldu. 


Movın Yatırım Emlak Limited Şirketi iş konusu; YATIRIM Şirket, gayrimenkuller, gayrimenkul projeleri ve Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde her türlü yatırımı yapmak,  Şirketin belirtilen bu amaç ve konuları gerçekleştirmek üzeri ;  1- Her türlü makine teçhizat teknik malzeme ve donanım ile araç ve gereçleri satın alabilir, ithal ve ihraç edebilir, kiralayabilir, işletebilir, satabilir, devredebilir ve kiraya verebilir.   2- Şirket faaliyetlerinde kullanılmak üzere her türlü taşıt ve ulaşım araçlarını satın alabilir, kiralayabilir ve bunlar üzerinde her türlü şahsi ve ayni hak tesis edebilir gerekli hallerde bunları satabilir ve devredebilir ve kiraya verebilir.  3- Şirket faaliyetlerine giren konularda yerli ve yabancı, gerçek ve tüzel...