04 / 05 / 2024

Abdulaziz Alahmad

Abdulaziz Alahmad

Al Furkan Turizm İnşaat İthalat ve İhracat Limited Şirketi, Abdulaziz Alahmad, Majed Kurdi, Ammar Alrefaie, Mohamad Bachar Abou Al Shaar tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Mehyar Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehyar Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mhıyar Alahmad tarafından kuruldu.

Menekşe Hafriyat Nakliyat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Menekşe Hafriyat Nakliyat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 850 bin TL sermaye bedeli ile Abdulaziz Menekşe tarafından kuruldu.

Uveys Turizm Hac Umre Seyahat Acentelik Hizmetleri Limited Şirketi Kuruldu!

Uveys Turizm Hac Umre Seyahat Acentelik Hizmetleri Limited Şirketi Sultangazi’de 300.000.00 TL sermaye bedeli ile Abdulaziz Şahin ve Eyüp Erçel ortaklığıyla kuruldu.

El Haci Danışmanlık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Haci Danışmanlık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emad Alahmad Aljneıd tarafından kuruldu.

Hny Ada Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hny Ada Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulaziz Demir tarafından kuruldu.

Hometown Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hometown Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Sufıan Alahmad tarafından kuruldu.

Cbr Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cbr Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulaziz Cabir Akyıldız tarafından kuruldu.

Jood İnşaat İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jood İnşaat İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  600 bin TL sermaye bedeli  ile Alassad Alahmad Alaeoub  Ve Alassad Ve Alahmad Alaeoub  tarafından kuruldu.

Ltnz115 Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ltnz115 Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fahad Irahım A Al Ibrahım ve Jamal Alahmad ortaklığında kuruldu.

Mahir Polat'tan tarihi Divanhane Karakolu binasının yıkılmasına tepki!

İstanbul’un önemli bir tarihi mirası, Koruma Kurulu onaylı yol genişletme çalışması sebebiyle yok oluyor. Kasımpaşa'da yer alan ve Sultan Abdulaziz dönemine ait bir yapı olan Divanhane Eski Karakolu'nun yıkım kararı tüm çabalara rağmen engellenemedi.

Abm Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abm Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Abdulaziz M. Al-Mansoori ve Huda Ghassan T Hawa ortaklığında kuruldu.

Putin ve Kral Selman petrol piyasalarını görüştü!

Rusya Devlet Başkanı Putin'in, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz ile yaptığı telefon görüşmesinde, Kovid-19 salgını ve petrol piyasalarındaki gelişmeleri ele aldığı açıklandı.

Nvısta Gayrimenkul İnşaat Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nvısta Gayrimenkul İnşaat Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hussein Alahmad tarafından kuruldu.

Abdulaziz Alahmad Haberi

Abdulaziz Alahmad

Al Furkan Turizm İnşaat İthalat ve İhracat Limited Şirketi, Abdulaziz Alahmad, Majed Kurdi, Ammar Alrefaie, Mohamad Bachar Abou Al Shaar tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 12 OCak'ta kuruldu. 


Al Furkan Turizm İnşaat İthalat ve İhracat Limited Şirketi iş konusu; -Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis...