19 / 05 / 2024

Abdülhakim Ayhan biyografi

Abdülhakim Ayhan biyografi

Şanlıurfa Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan kimdir? Abdülhakim Ayhan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdülhakim Ayhan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Abdülhakim Ayhan....

İTÜ Abdülhakim Sancak Camisi açıldı!

İTÜ Ayazağa Kampüsü'ndeki Abdülhakim Sancak Camisi' hizmete açıldı. Açılışa Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldı...

İTÜ Abdülhakim Sancak Camisi ibadete açıldı!

İTÜ Abdülhakim Sancak Camisi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla ibadete açıldı. 

Türkiye, ABD'nin yürüttüğü Moody's soruşturmasında taraf olmalı!

İktisadi Kalkınma Vakfı Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu "Moody's hakkında ABD’de yürütülen soruşturmaya Türkiye’nin de ‘müdahil’ olmasını istedi.

Şanlıurfa Akçakale’de yol yapım çalışmaları devam ediyor!

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ın Kırsalda yolu ve çok amaçlı salon taziye evi olmayan mahalle kalmayacak sözü bir bir hayata geçiriliyor.

Şanlıurfa Akçakale'de yol yapım ve çevre düzenleme çalışmaları bitti!

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ı kısa süre önce ziyaret eden askeri yetkililerin kilitli beton parke ve peyzaj düzenleme istekleri kısa sürede karşılık buldu.

Şanlıurfa Akçakale'de yol çalışmaları sürüyor!

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ın talimatıyla ilçedeki bir çok deforme olmuş kilitli beton parke taşı iyileştirme çalışmaları devam ediyor.

Şanlıurfa Akçakale'de 147. taziye evinin temeli atıldı!

Akçakale belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan 30 Mart yerel seçimlerinden önce verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor. Bu kapsamda Akçakale'de 147. Taziye evinin temeli atıldı.

Yabancı yatırımcının Bursa'ya ilgisi artıyor!

MS Yatırım AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Abdülhakim Özalp, Bursa’nın tarihi, kültürü ve doğasıyla yabancı gayrimenkul yatırımcılarını cezbeden şehirler arasındaki yerini aldığını söyledi.

Abdülhakim Arvasi Cami restorasyonu tamamlandı!

Van'ın Başkale İlçesi'nde, Abdülhakim Arvasi hazretlerinin hatırası olan ve 3 yıl önce aslına uygun olarak restorasyon çalışmaları başlayan cami ibadete açıldı. İlçe Müftüsü Mehmet Zeki Serdaroğlu tarafından kıldırılan cuma namazına yoğun katılım görüldü.

Abdülhakim Ayhan kimdir?

Şanlıurfa Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan kimdir? Abdülhakim Ayhan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdülhakim Ayhan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Abdülhakim Ayhan....

Abdülhakim Bilgili kimdir?

Kahramanmaraş'ta iş hayatına atılan Abdülhakim Bilgili kimdir? Abdülhakim Bilgili, Bilgili Holding'i ne zaman kurdu? Bugün Bilgili Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili kimdir? İşte Bilgili Holding...

Ayhan Güleryüz: Beton sektörü bu yıl yüzde 8 büyüyecek!

Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Güleryüz, Türkiye'nin çimentoda, Çin, Hindistan ve ABD'den sonra en büyük 4'üncü büyük üretici olduğunu hatırlattı ve üç yıldır üst üste aldıkları Avrupa birinciliğini bu yıl da koruyacaklarını söyl

İnşaat mühendisi Ayhan şžahin, müzik albümüyle piyasada!

New York 'ta yaşayan müzik yapımcısı Ayhan şžahin 'in, Gürcistan asıllı şarkıcı Tinatin 'le şarkılarını beraber yazdığı albüm 'Wild' ABD 'de piyasaya çıktı. Ayhan şžahin yaptığı açıklamada Tinatin ile 5 yılı aşkın bir zamanın ürünü olduğunu belirtti...

Abdülhakim Ayhan biyografi Haberi

Abdülhakim Ayhan biyografi

Abdülhakim Ayhan kimdir?

Abdülhakim Ayhan, 1974 Yılında Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde doğdu. İlk,orta ve lise öğrenimini Akçakale’de tamamladıktan sonra, yüksek öğrenimini Kırgız Devlet Tıp Akademisin’de yaptı.


Lisans programını İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesin’de tamamladıktan sonra, 2004 yılından sonra Akçakale ilçesinde serbest eczacı olarak çalışmaya başladı.


Mart 2009‘ dan bu yana Akçakale Belediye Başkanı olarak görev yapmaktadır.Ayhan evli ve 3 çocuk babası olmakla birlikte iyi derecede Rusça, Kürtçe ve Arapça bilmektedir.


İletişim bilgileri:

0414 411 20 57

0414 411 23 30

[email protected]


Akçakale Devlet Hastanesi'nin inşaatı...