03 / 05 / 2024

Şanlıurfa Akçakale'de yol yapım ve çevre düzenleme çalışmaları bitti!

Şanlıurfa Akçakale'de yol yapım ve çevre düzenleme çalışmaları bitti!

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ı kısa süre önce ziyaret eden askeri yetkililerin kilitli beton parke ve peyzaj düzenleme istekleri kısa sürede karşılık buldu.



Akçakale Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kısa süre önce askeri alanda başlattıkları yol yapım ve çevre düzenleme çalışmalarında sona geldi.

Geçtiğimiz haftalarda Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ı makamında ziyaret eden askeri yetkililer ilçede bulunan 20. Zırhlı tugay komutanlığına bağlı 2. Tabur 5. Bölük kapı karakolu içerisinde bazı eksikliklerin olduğunu aktarmış ve belediye başkanı Ayhan'dan bu konuda yardım istemişlerdi. Belediye başkanı Ayhan ise kısa sürede bu eksikliklerin giderileceği sözünü vermişti. Başkan Ayhan'ın talimatlarıyla yollar kilitli beton parkeyle buluşturulurken yeşil alanlarda da peyzaj düzenlemesi yapıldı. 

Askeri alanda yapılan bu düzenleme sonrası yazılı bir açıklamada bulunan Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan; "toprakları toprak yapan üstündeki kandır. Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır"  Sözünü hatırlatarak özellikle ülkemizin doğusunda, sınırlarında ve metropol şehirlerde yaşanan bu sıkıntılı günlerde kolluk kuvvetlerimizin bir ihtiyacına cevap verebildiysek ne mutlu bizlere. Vatan evlatlarının sınırlarımızı koruma görevinde bizde Akçakale Belediyesi olarak elimizden geleni her zaman yaptık ve de yapmaya devam edeceğiz. Kısa süre önce askeri yetkililerden böyle bir istek geldiğinde bizler vatanını ve toprağının bütünlüğünü savunan bir fert olarak bu isteklerini yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.  Ben belediyemizin fen işleri birimindeki tüm arkadaşlarımı ve park bahçeler müdürlüğü çalışanlarımızı tebrik ediyorum" dedi.



Gap Gündemi


Geri Dön