20 / 05 / 2024

peyzaj düzenleme nedir

peyzaj düzenleme nedir

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ı kısa süre önce ziyaret eden askeri yetkililerin kilitli beton parke ve peyzaj düzenleme istekleri kısa sürede karşılık buldu.

Düzenleme ortaklık payı nedir? Düzenleme ortaklık payı nasıl uygulanır?

Düzenleme ortaklık payı, kanunlarla desteklenen önemli düzenlemeleri ifade eden bir terim olarak karşımıza çıkıyor. Bu düzenleme belirli bir süreç içinde ve kurallarla gerçekleştiriliyor. Peki düzenleme ortaklık payı nedir ve nasıl uygulanır? İşte DOP ile ilgili ayrıntılar…

Çandırlar Altyapı Ve Peyzaj Düzenleme Limited Şirketi kuruldu!

Çandırlar Altyapı Ve Peyzaj Düzenleme Limited Şirketi Bakırköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Yarar tarafından kuruldu.

Çandırlar Altyapı Ve Peyzaj Düzenleme Limited Şirketi kuruldu!

Çandırlar Altyapı Ve Peyzaj Düzenleme Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kamil Türkkan ve Osman Yarar ortaklığında kuruldu.

Karadağ Peyzaj Fidancılık Çevre Düzenleme İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadağ Peyzaj Fidancılık Çevre Düzenleme İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulselam Karadağ tarafından kuruldu.

Kaytaz Peyzaj Çevre Düzenleme İnşaat Palet Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaytaz Peyzaj Çevre Düzenleme İnşaat Palet Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ergün Çimen tarafından kuruldu.

Ordu, sahil düzenleme çalışmalarıyla cazibe merkezi olacak!

Ordu Rüsumat Parkı Sahil ve Rıhtım Peyzaj Düzenleme Projesi kapsamındaki çalışmalar son sürat devam ediyor.

Şanlıurfa Akçakale'de yol yapım ve çevre düzenleme çalışmaları bitti!

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ı kısa süre önce ziyaret eden askeri yetkililerin kilitli beton parke ve peyzaj düzenleme istekleri kısa sürede karşılık buldu.

Çerkezköy Tepe Camii'nin çevre düzenleme çalışmaları tamam!

Çerkezköy Tepe Camii’nin çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarında sona yaklaşıldı. Caminin bahçesini kilit parke taşlarla kaplayan ekipler, yakın zamanda çalışmaların tamamlanacağını belirtti.

Küçükköy Meydanı peyzaj düzenleme çalışmaları tamamlandı!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçenin önemli meydanlarından olan Küçükköy Meydanı’nı daha yeşil ve daha güzel bir hale getirmek amacıyla gerçekleştirdiği peyzaj düzenlemesi projesini tamamladı.

Ankara Keçiören'de çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları başladı!

Çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarını sürdüren Keçiören Belediyesi, ilçedeki park, bahçe ve yeşil alanları lale, sümbül ve nergis soğanlarıyla donatıyor.

Gaziosmanpaşa Küçükköy Meydanı peyzaj düzenleme çalışmaları sürüyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçenin önemli meydanlarından olan Küçükköy Meydanı’nı daha yeşil ve daha güzel bir hale getirmek için bir peyzaj düzenlemesi projesi yürütüyor. Büyük bir hızla süren projede sona yaklaşıldı.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde peyzaj düzenlemesi yapılıyoré

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Bozüyük Uygulamalı Bilimler MYO peyzaj düzenleme çalışmalarına başlandı. Bozüyük Meslek Yüksekokulu ve 4 yıllık eğitim veren fakülte niteliğinde Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu yer alacak..

Düzce Akçakoca Belediyesi yol ve peyzaj çalışmalarını hızlandırdı!

Akçakoca Belediyesi ekipleri modernizasyon yol ve peyzaj düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Asfaltlama ve bordür çalışmalarının devam ettiği Yeni Mahalle Ketmenli Caddesinde, bölünmüş yol ile peyzaj düzenlemesi çalışmaları yapılmakta.

peyzaj düzenleme nedir Haberi

peyzaj düzenleme nedir

Akçakale Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kısa süre önce askeri alanda başlattıkları yol yapım ve çevre düzenleme çalışmalarında sona geldi.

Geçtiğimiz haftalarda Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ı makamında ziyaret eden askeri yetkililer ilçede bulunan 20. Zırhlı tugay komutanlığına bağlı 2. Tabur 5. Bölük kapı karakolu içerisinde bazı eksikliklerin olduğunu aktarmış ve belediye başkanı Ayhan'dan bu konuda yardım istemişlerdi. Belediye başkanı Ayhan ise kısa sürede bu eksikliklerin giderileceği sözünü vermişti. Başkan Ayhan'ın talimatlarıyla yollar kilitli beton parkeyle buluşturulurken yeşil alanlarda da peyzaj düzenlemesi yapıldı. 

Askeri alanda yapılan bu düzenleme sonrası yazılı bir açıklamada bulunan Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan; "toprakları toprak yapan üstündeki kandır. Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır"  Sözünü hatırlatarak özellikle ülkemizin doğusunda, sınırlarında ve metropol şehirlerde yaşanan bu...