19 / 05 / 2024

Abdülhakim Ayhan şanlıurfa

Abdülhakim Ayhan şanlıurfa

Şanlıurfa Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan kimdir? Abdülhakim Ayhan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdülhakim Ayhan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Abdülhakim Ayhan....

Şanlıurfa'nın 2B sorunu meclise taşındı!

Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Ayhan, Şanlıurfa'daki ormanlık alanlara ilişkin sorunları meclis gündemine taşıdı. Ayhan, sorularının Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Şanlıurfa Akçakale’de yol yapım çalışmaları devam ediyor!

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ın Kırsalda yolu ve çok amaçlı salon taziye evi olmayan mahalle kalmayacak sözü bir bir hayata geçiriliyor.

Şanlıurfa Akçakale'de yol yapım ve çevre düzenleme çalışmaları bitti!

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ı kısa süre önce ziyaret eden askeri yetkililerin kilitli beton parke ve peyzaj düzenleme istekleri kısa sürede karşılık buldu.

Şanlıurfa Akçakale'de yol çalışmaları sürüyor!

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ın talimatıyla ilçedeki bir çok deforme olmuş kilitli beton parke taşı iyileştirme çalışmaları devam ediyor.

Şanlıurfa Akçakale'de 147. taziye evinin temeli atıldı!

Akçakale belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan 30 Mart yerel seçimlerinden önce verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor. Bu kapsamda Akçakale'de 147. Taziye evinin temeli atıldı.

Doğuş Grubu'nun Şanlıurfa'da inşa ettiği lise açıldı!

Doğuş Grubu’nun yapımını gerçekleştirdiği Şanlıurfa Ayhan Şahenk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin açılışı dün gerçekleştirildi. Şanlıurfa Valiliği’nin ev sahipliğinde dün gerçekleşen okulun resmi açılış töreni gerçekleşti.

Abdülhakim Ayhan kimdir?

Şanlıurfa Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan kimdir? Abdülhakim Ayhan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdülhakim Ayhan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Abdülhakim Ayhan....

TOKİ Şanlıurfa Hilvan'da 195 konut ve cami yaptıracak!

TOKİ Şanlıurfa Hilvan ilçesi 195 adet konut, 1'er adet cami ve ticaret merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işini ihale ediyor.

Şanlıurfa'da vakıflardan ticari tesis yapım işi ihaleye çıkıyor!

Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Şanlıurfa'da Ticari Amaçlı Tesis yapılmak üzere inşaat yapım ve işletme şartlı olarak toplam 10 yıl süreyle kiraya verilmesi işini ihaleye çıkarıyor.

Şanlıurfa'da 4 milyon 528 bin 840 TL'ye satılık triplex ev!

T.C Şanlıurfa 2. Satış Memurluğu, Şanlıurfa Karaköprü'de 4 milyon 528 bin 840 TL bedelle üç katlı bina satılıyor...

Diyarbakır ve Şanlıurfa'da konut satışlarında artış yaşandı!

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, yılın dördüncü döneminde Diyarbakır ve Şanlıurfa'da geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 6.2 artış yaşandı...

Pierre Cardin Şanlıurfa'da fabrika kuracak!

Aydınlı Grup, Pierre Cardin ve Polo markalarının üretimlerinin yapılacağı fabrikasını Şanlıurfa Birecik'e kuracak...

Şanlıurfa'da satılık arsalar: 1 milyon 984 bin liraya!

Şanlıurfa Belediye Başkanlığından: Şanlıurfa Dağ Eteği 'nde bulunan 4 adet arsa 28 Şubat 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

Abdülhakim Ayhan şanlıurfa Haberi

Abdülhakim Ayhan şanlıurfa

Abdülhakim Ayhan kimdir?

Abdülhakim Ayhan, 1974 Yılında Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde doğdu. İlk,orta ve lise öğrenimini Akçakale’de tamamladıktan sonra, yüksek öğrenimini Kırgız Devlet Tıp Akademisin’de yaptı.


Lisans programını İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesin’de tamamladıktan sonra, 2004 yılından sonra Akçakale ilçesinde serbest eczacı olarak çalışmaya başladı.


Mart 2009‘ dan bu yana Akçakale Belediye Başkanı olarak görev yapmaktadır.Ayhan evli ve 3 çocuk babası olmakla birlikte iyi derecede Rusça, Kürtçe ve Arapça bilmektedir.


İletişim bilgileri:

0414 411 20 57

0414 411 23 30

[email protected]


Akçakale Devlet Hastanesi'nin inşaatı...