07 / 05 / 2024

Abdulhalim İyisan

Abdulhalim İyisan

İyihan İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 27 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da, Abdulhalim İyisan Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Ahs Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahs Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdulhalim Sağlam tarafından kuruldu. 

İnşaatı tamamlayamayan Abdulhalim Güneş kayıplara karıştı!

Kahramanmaraş’ta projeler yapan müteahhit Abdulhalim Güneş onlarca kişiden aldığı paralarla kayıplara karıştı.

İyihan İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İyihan İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 27 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da, Abdulhalim İyisan Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Arfit İnşaat Gıda ve Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arfit İnşaat Gıda ve Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi, Seyit Abdullah İyisan tarafından 400 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Haziran'da Bağcılar, Göztepe Mahallesi'nde kuruldu.

Titanyum Gayrimenkul Emlak İnşaat Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Titanyum Gayrimenkul Emlak İnşaat Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi, Şeyhmus İyisan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta Bağcılar, Güneşli Mahallesi, Fevzi Çakmak Caddesi'nde kuruldu.

Mor Yakup Manastırı açıldı!

Mardin Nusaybin ilçesinde restorasyon çalışmaları tamamlanan Mor Yakup Manastırı, törenle açıldı. Nusaybin Kaymakamı Abdulhalim Can manastırın açılış töreninde yaptığı konuşmada; "Umut ediyoruz ki, buralarda hep güzel şeyler konuşulur" dedi...

Abdulhalim İyisan Haberi

Abdulhalim İyisan

İyihan İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile 27 Şubat 2015'te, Abdulhalim İyisan Müdürlüğü'nde kuruldu.


İyihan İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a)  Her türlü inşaat taahhüt işleri: konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.    b) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,iş hanları,fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.    c) Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...