26 / 05 / 2024

Abdulhamid Mdalala

Abdulhamid Mdalala

Osoul Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamad Ali Chikh Omar, Omar Alsidawi, Abdulhamid Mdalala tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta kuruldu.

Lanaturk Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lanaturk Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Abdulhamid Kalaie tarafından kuruldu.

3a1f Turizm Otelcilik Dış Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

3a1f Turizm Otelcilik Dış Ticaret  Limited Şirketi Fatih’te  50 bin TL sermaye bedeli ile Abdulhamid Yıldırım Ve Furkan Ünlü tarafından kuruldu.

Libya, yeniden imar ve yapılanma konusunda da birçok projeye ev sahipliği yapacak!

Libya Ulusal Birlik Hükümeti Başbakanı Abdulhamid Dibeybe yaptığı açıklamada, "Libya, yeniden imar ve yapılanma konusunda da birçok projeye ev sahipliği yapacaktır" dedi.

Cansuyu Derneği, Kamerunlu öğrenciler için Abdulhamid Han Okulu'nu açtı!

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Türkiye'den toplanan bağışlarla Kamerun'un Garoua kentinde inşa edilen Abdulhamid Han Okulu, törenle hizmete açıldı

Adıyaman Abdulhamid Han Gençlik Merkezi tamamlanıyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından kısa süre önce inşaatına başlanan ve tamamlanma aşamasına gelen Abdulhamid Han Gençlik Merkezi ve Kültür Evi inşaatını inceleyen Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, yetkililerden bilgiler aldı.

Binali Yıldırım: İstanbul Haydarpaşa'ya tasarım merkezi kuruyoruz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Haydarpaşa Limanı'nın ve Sultan Abdulhamid'in İstanbul-Bağdat tren yolunu yapmak için inşa ettiği garın da içinde olduğu bölgeyi, İstanbul Tasarım Merkezi yapıyoruz." diye açıklama yaptı. 

Garanti Property Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Garanti Property Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Nour Eddin Saraaj, Yasser Sheikh Asleem ve Abdulhamid Mareianı ortaklığında kuruldu. 

Adıyaman Abdulhamid Han Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Adıyaman Belediyesi tarafından kısa süre önce projesi tamamlanan Abdulhamid Han Gençlik Merkezi ve Kültür Evi'nin temeli atıldı.

Arap aktivistlerin Türkiye tercihinin sebebi ucuz konut!

Kuveytli Abdulhamid yaz tatilini Avrupa yerine Türkiye'de geçirmek istediğini dile getirerek, bunun sebepleri arasında, Müslüman bir ülke olması dolayısıyla yemek, giyim ve ibadet konusunda sıkıntı çekilmemesi, konut, yiyecek ve giyimin daha hesaplı olmasının yer aldığını söyledi.

Midad Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Midad Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Msalam Mdalaleh, Fırad Kanbar ve Abdulhamıd Mdalala ortaklığında kuruldu.

Çankırı Korgun'da 117 yıl sonra gölet yapılacak!

Çankırı'da 1899 yılında 2. Abdulhamid'e dilekçeyle başvurarak talep ettikleri ve 117 yıllık sürede çeşitli nedenlerle yapılamayan köyün içme ve sulama suyu ihtiyacını karşılayacak göletin yapımına başlandı.

Bingöl Abdulhamid Han Camisi ne zaman ibadete açılacak?

Konu hakkında bilgisine başvurduğumuz Diyanet İşleri Başkanlığı Müftülük Personel Şube Müdürü Ekrem Ayık, TOKİ tarafından İnönü Mahallesi’ne yapılan Abdulhamid Han Camisi hakkında henüz yüklenici firma tarafından devir işlemi yapılmadığını söyledi.

2. Abdülhamid'in projeleri masaya yatırıldı!

Osmanlı'nın 34. padişahı II. Abdülhamid'in ölümünün üzerinden 98 yıl geçti. 10 Şubat’ta vefat eden 113’üncü İslam Halifesi Abdulhamid’in icraatları ve zamanın sınırlarını aşan projeleri birçok tarihçi ve uzman tarafından masaya yatırıldı.

Abdulhamid Mdalala Haberi

Abdulhamid Mdalala

Osoul Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamad Ali Chikh Omar, Omar Alsidawi, Abdulhamid Mdalala tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta kuruldu. 


Osoul Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin başlıca amaç ve konuları şöyledir. 1.Her türlü bina, arsa, arazi, tarla ve benzeri gayr-ı menkullerin alım ve satımı ile danışmanlığını yapmak, 2.Her türlü tekstil ürününün toptan ve perakende alım ve satımını,imalât, ithalat ve ihracatını, depolamasını yapmak, 3.Yurtiçi ve yurtdışı her türlü turizm işletmeciliği yapmak ve 4.Hernevi oto yedek parçaları, teknik alet ve makineler, lastik ve kauçuktan mamul ürünler ile sair tüm oto yedek parçalarının alım ve satımı ile imalatını,ithalat ve ihracatını yapmak, her nevi motorlu taşıtın tamir ve bakımını yapmak, servis istasyonları ve konaklama...