04 / 05 / 2024

Abdülkadir Gültekin Gergül

Abdülkadir Gültekin Gergül

22 yılı aşkın deneyimi ile projeler geliştiren Gergül İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Gültekin kimdir? Abdülkadir Gültekin, Gergül İnşaat inşaat ile hangi projeleri hayata geçirdi?

Günde 1 paket sigara parasına nasıl yatırım yapılır?

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda takipçilerine sigarayı bırakarak, yatırımcı olmalarını tavsiye etti. Gültekin nasıl yatırım yapacaklarını da süre vererek açıkladı.

Türk lezzetleri dünya sofralarında! ABD’ye gıda ihracatımız son 4 yılda ikiye katlandı!

ABD’ye gıda ihracatımız son 4 yılda ikiye katlanarak 1,8 milyar doları geçti. 2023 yılında 2 milyar dolarlık ihracat hedeflenirken, orta vadede ise 5 milyar dolara ulaşılması hedefleniyor.

Fed sonrası dolar güne nasıl başladı?

Dün açıklanan ABD Merkez Bankası (Fed) faiz kararından sonra dolar güne nasıl başladı? Bugün dolar/TL kaç lira? 15 Haziran 2023 dolar/TL kuru...

Abdülkadir Aksu kimdir?

Abdülkadir Aksu, öncelikle kaymakamlık ve valilik gibi görevlerde bulundu ve daha sonra AK Parti'nin kurucu üyelerinden biri olarak siyasi kariyerine devam etti. İşte Abdülkadir Aksu'nun hayatıyla ilgili daha detaylı bilgiler...

Gültekin Uysal : Koruma altındaki doğal alanlar yapılaşmaya açılıyor!

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamındaki çalışmaları değerlendirdi…

Abdülkadir Akkuş, DEİK Türkiye-Lübnan İş Konseyi Başkanlığı'na seçildi!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Lübnan İş Konseyi Başkanlığı görevine, Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş seçildi...

Abdülkadir Akkuş: Cari fazla veren bir ekonomiye dönüştük!

Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, "Geçtiğimiz yıllarda cari açığı giderek artan ekonomimiz, güçlü bir büyüme politikasıyla cari fazla veren bir ekonomiye dönüşmeyi başarmıştır" dedi...

Abdülkadir Gültekin: En önemli lokomotif inşaat sektörü!

Gergül İnşaat, tecrübeli teknik kadrosu çağdaş, konforlu yapılar üretmeye devam ederken, yatırımcıların öncelikli tercihi oluyor.

Abdülkadir Konukoğlu kimdir?

Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konukoğlu kimdir? Abdülkadir Konukoğlu, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Bnt Emlak Gayrimenkul İnşaat Turizm Sağlık Organik Tarım Gıda Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bnt Emlak Gayrimenkul İnşaat Turizm Sağlık Organik Tarım Gıda Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi 1 milyon 250 bin TL sermaye ile bugün Nurhan Kazaz, Mehmet Beşir, Taner Karakaya ve Tunç Karakaya imzasıyla kuruldu.

Osman Şimşek İnşaat Gıda Hayvancılık Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osman Şimşek İnşaat Gıda Hayvancılık Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Osman Şimşek imzasıyla kuruldu

Türkiye'de 500 Göçmen Sağlık Merkezi kurulacak!

Sağlık Bakanı Akdağ, "Türkiye'de 500 Göçmen Sağlık Merkezi yapacağız. Buralarda birinci derecede Suriyeli doktorları, Suriyeli sağlık çalışanlarını istihdam edeceğiz." dedi.

Türkiye'de 500 Göçmen Sağlık Merkezi kurulacak!

Sağlık Bakanı Akdağ: "Türkiye'de 500 Göçmen Sağlık Merkezi yapacağız. Bunlar bizim aile sağlığı merkezlerimizin biraz daha farklı şekilleri. Buralarda birinci derecede Suriyeli doktorları, Suriyeli sağlık çalışanlarını istihdam edeceğiz" dedi.

Abdülkadir Gültekin Gergül Haberi

Abdülkadir Gültekin Gergül

Abdülkadir Gültekin kimdir?

Abdülkadir Gültekin 1971 doğumlu. Ancak doğum tarihini bir an önce askerliğini yapıp iş hayatına girmebilmek için, kimlikte üç yaş büyük olarak gözüküyor.


Abdülkadir Gültekin bugün, gayrimenkul sektöründe 22 yılı aşkın deneyimi ile projeler geliştiren Gergül İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı’dır. 


Nisan 2012’de Milliyet Gazetesi’nde Şeyma Kuvan imzasıyla yayımlanan habere göre; Çok küçük yaşlarda ailesiyle birlikte İzmir’in Karşıyaka ilçesine yerleşen Gültekin, bir gün bu kadar kişiyi ev sahibi yapacağını çocukken de tahmin edebilen bir kişi. 


Çünkü mesleği aile geleneği olmuş. Sadece babası değil birçok akrabasıyla beraber, 5 erkek kardeşi de aynı işle meşgul. Birçok şehirden en büyük inşaat firmalarının katıldığı, Emlak Konut’un Karşıyaka’da açtığı ihaleleri almaya hak kazanan ilk İzmirli inşaat firması olan Gergül İnşaat’ın, Mavişehir Modern Projesi, 1 ve 2’nin çok...