15 / 05 / 2024

Abdülkadir Yazıcı hayatı

Abdülkadir Yazıcı hayatı

Yozgat Valisi Abdülkadir Yazıcı, Yozgat'ta göreve başladığımız ilk günden beri aklımızdaki en önemli düşünce, “ilimizi daha nasıl yaşanılabilir ve her alanda nasıl ileriye taşıyabiliriz?” sorusu.

Esra Yazıcı Tözge kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Esra Yazıcı Tözge kimdir? Kaç yaşında? Esra Yazıcı Tözge daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esra Yazıcı Tözge'nin eğitim hayatı nasıldı?

Abdülkadir Aksu kimdir?

Abdülkadir Aksu, öncelikle kaymakamlık ve valilik gibi görevlerde bulundu ve daha sonra AK Parti'nin kurucu üyelerinden biri olarak siyasi kariyerine devam etti. İşte Abdülkadir Aksu'nun hayatıyla ilgili daha detaylı bilgiler...

Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu ve Yazıcılar Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Kamil Süleyman Yazıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Kamil Süleyman Yazıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuncay Özilhan`nın hayatına dair merak edilenler.

Yüksek İnşaat Mühendisi Muzaffer Yazıcı vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi 1973 Mezunu, Yüksek İnşaat Mühendisi Muzaffer Yazıcı hayatını kaybetti.

Yazıcıdan çıkan evde hayat başladı!

Hollanda Eindhoven'da tamamen 3 boyutlu yazıcıyla yapılan ev kısa süre önce sahiplerine teslim edildi. Ev sahiplerinin yeni evlerinde hayatı başladı.

Yazıcı İnşaat'ın acı günü! Ali Yazıcı vefat etti! 

Yazıcı İnşaat A.Ş.'nin Kurucusu ve Onursal Başkanı Ali Yazıcı hayatını kaybetti.

İsviçre'de robot ve 3D yazıcı kullanarak ev yapıyorlar!

Gelişen teknoloji sayesinde 3D yazıcılar hayatımızı kolaylaştırmaya başladılar. ETC Zürich Üniversitesi'ndeki araştırmacılar robotlar ve 3D yazıcılarla ev inşa etmeye başladılar.

Recep Yazıcıoğlu'nun Tokat'a yaptırdığı konak restore edilecek!

Trafik kazasında hayatını kaybeden Vali Recep Yazıcıoğlu'nun Tokat'ta görev yaptığı dönemde Almus ilçesine yaptırdığı konak, onarıldıktan sonra turizme kazandırılacak.

Şahinbey Yazıcık Konutları'nda çalışmalar sürüyor!

Şahinbey Belediyesinin, Yazıcık Mahallesi'nde yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılan Yazıcık Konutları'nda incelemelerde bulunan AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül, "Yazıcık Konutları çok estetik ve güzel bir yapıya sahip" de

Gaziantep Yazıcık'taki kentsel dönüşümden herkes memnun!

Gaziantep Şahinbey Belediyesinin, Yazıcık Mahallesi'nde yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılan konuşan AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül, vatandaşın kentsel dönüşüme olan memnuniyetinden bahsetti.

Şahinbey Yazıcık Konutları estetik bir yapıya sahip!

Şahinbey Belediyesinin, Yazıcık Mahallesinde yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılan Yazıcık Konutlarında incelemelerde bulunan AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül,"Yazıcık Konutları çok estetik ve güzel bir yapıya sahip" dedi.

Şahinbey Yazıcık Konutları beğeni topladı!

Şahinbey Belediyesi’nin, Yazıcık Mahallesi’nde yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılan Yazıcık Konutları’nda incelemelerde bulunan AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül, “Yazıcık Konutları çok estetik" dedi.

MX3D, Amsterdama 3D yazıcılarla köprü inşa edecek!

Hollanda merkezli 3 boyutlu yazıcı firması MX3D, Amsterdam'ın kanallarından birine 3D yazıcılar yardımıyla köprü inşa edecek. Yazıcılar, köprüyü kanalın bir yakasından başlayarak diğer yakasına kadar basacak.

Abdülkadir Yazıcı hayatı Haberi

Abdülkadir Yazıcı hayatı

Yozgat'ta göreve başladığımız ilk günden beri aklımızdaki en önemli düşünce, “ilimizi daha nasıl yaşanılabilir ve her alanda nasıl ileriye taşıyabiliriz?” sorusu.


Bu doğrultuda bütün gücümüzle çalışıyoruz.


Yaşanılabilir kentlerde olması gereken sosyal aktiviteler, ulaşım kolaylığı, rekreasyon alanları, nitelikli eğitim veren okullar, yeterli kültürel ve sanatsal etkinlikleri, spor yapma olanağı gibi konularda devam eden birçok projemiz var ve yeni projelerde üretmeye devam ediyoruz. Yozgat'ın bir çok yeri şantiye alanına dönmüş durumda.


Spor Vadisi, Hükümet Konağı, kapalı yüzme havuzu. Gençlik Merkezi, Sporcu Fabrikası, Kadınlar Termal Aquapark ve Spor Kompleksi, Hami-yet projesi, çocuk evleri projesi. Yozgat Lisesi çevre düzenlemesi, Celal Atik Ortaokulu yeni binası, Bozok Bereket Kervam, Yozgat Eğitim ve Araştırma Hastanesi,

polis okulu ek hizmet binası, Sarıkaya Tarihi Roma Hamamı restorasyonu, Yozgat İmam Hatip Lisesi yeni...