29 / 04 / 2024

abdullah avcı başakşehir

abdullah avcı başakşehir

Medipol Başakşehir Futbol Kulübü Teknik Direktörü Avcı, “Futbolcu almakla, gayrimenkul almanın mantığı aynı. Cevheri fark etmek gerekiyor. Cevheri mücevhere çevirmek bizim elimizde. Adım İstanbul’la çok güzel bir tesadüfle yollarımız kesişiyor" dedi.

Abdullah Avcı da Toya Moda’lı oldu!

Abdullah Avcı da Toya Moda’lı oldu. İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Teknik Direktörü Abdullah Avcı, konutta moda anlayışını değiştiren Bsın Ekspres Yolu üzerindeki Toya Moda konut projesinde yerini aldı.

Mevlüt Uysal'dan Başakşehirspor'a Fatih Terim Stadyumu'nda ziyaret!

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İstanbul Başakşehirspor oyuncularını idman yaptığı İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda ziyaret etti. Uysal, Başakşehirspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve teknik heyetten bilgi aldı.

Avcılar Tahtakale ve Başakşehir Altınşehir'de dönüşüm hız kesmiyor!

İstanbul Avrupa Yakası'nda Avcılar İlçesi, Tahtakale Mahallesi ve Başakşehir İlçesi, Altınşehir Mahalle'lerinde kentsel dönüşüm projeleri tam gaz devam ediyor.

TOKİ Avcılar ve Başakşehir Kentsel Tasarım Projeleri ihalesi bugün!

TOKİ İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Tahtakale Mahallesi ve Başakşehir İlçesi, Altınşehir Mahallesi Kentsel Tasarım Projelerinin hazırlanması danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün yapılacak.

Avcılar Tahtakale ve Başakşehir Altınşehir'de dönüşüm başlıyor!

Avcılar'a bağlı Tahtakale ve Başakşehir'e bağlı Altınşehir'de dönüşüm başlıyor. Tahtakale ve Altınşehir dönüşüm projesi için kentsel dönüşüm tasarımları üzerinde çalışılıyor.

Silahtar Abdullah Ağa Vakfı Başakşehir arsası ihale edilecek!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Silahtar Abdullah Ağa Vakfı'nın Başakşehir arsası yapım veya onarım karşılığı 25 yıllığına kiralanacak. Projenin tahmini uygulama bedeli 4 milyon 643 bin 722 TL olarak belirlendi.

Ispartakule Başakşehir'e bağlanıyor mu?

Ispartakule bölgesinin, Avcılar Belediyesi'nden Başakşehir Belediyesi'ne bağlanmasını isteyen Ispartakule sakinleri bu amaçla sosyal paylaşım sitesi facebookta bir anket yaptı ve yapılan anketin sonucunu ilgili makamlara iletti...

Başakşehir Hoşdere'ye yatırımcıların ilgisi arttı!

İstanbul'da konuta yatırım yapanların rağbet ettiği bölgelerden birisi de Bahçeşehir. 2008 belediye seçimlerinde Başakşehir ilçesine bağlanan bölgenin popülerliğinden Avcılar ve Esenyurt'taki inşaat firmaları da nasipleniyor.

Ispartakule Başakşehir'e bağlansın mı anketi sona erdi!

Ispartakule sakinlerinin Facebook'ta yürütülen Ispartakule Avcılar'dan ayrılarak Başakşehir'e bağlansın mı anketi sona erdi? Peki sonuç ne? Ispartakule halkı hangi belediyeye bağlanmak istiyor? İşte Ispartakule Başakşehir'e bağlansın mı anketinin sonucu..

Ispartakule Başakşehir'e bağlansın mı?

Ispartakule sakinleri, Facebook'ta oluşturdukları sayfalarında ilginç bir anket başlattılar... Ispartakule'de konut satın alan, orada yaşayan insanlar Ispartakule'nin Avcılar Belediyesi'nden alınıp Başakşehir Belediyesi'ne bağlanıp bağlanmamasını oyluyor.

Başakşehir Konut Projesi'nde satılık son 2 villa! 980 bin TL'ye!

Yeni Örnek İnşaat'ın hayat verdiği Başakşehir Konut Projesi, 80 daire ve 54 villadan oluşan karma bir proje olarak yapıldı. Projede son 2 villanın satışları devam ediyor

Emlak Konut'un Başakşehir Hoşdere'deki iki parselinin değeri: 49 milyon 195 bin TL!

Emlak Konut GYO, İstanbul Başakşehir İlçesi, Hoşdere Mahallesi sınırları içerisinde konumlu 4 ada 27 no' lu ve 1917 no' lu parseller için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu kamuoyu ile paylaştı

Başakşehir Newista Life nerede?

Hasoğlu Yapı'nın yeni projesi olan Başakşehir Newista Life projesinde ön talep süreci başladı

Newista Life Başakşehir projesi için ön talep toplanıyor!

Newista Residence projesinin yapımcısı Hasoğlu Yapı, Başakşehir'de Newista Life projesi için ön talep toplamaya başladı

Başakşehir Belediyesi'nden Bahçeşehir 2. Kısım'da 30 milyon TL'den arsa!

Başakşehir Belediyesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi'ndeki arsa karşılığı gelir paylaşımı işini 30 milyon TL muhammen bedelle ihaleye çıkardı. İhale, 07 Haziran 2012 Perşembe günü saat 14:00'de gerçekleştirilecek

abdullah avcı başakşehir Haberi

abdullah avcı başakşehir

Başakşehir, planlanan yeni ulaşım aksları, Şehir Meydanı, kamu kurumları, spor ve yürüyüş alanları ile kafe ve restoranlarla zenginleşen Şehir Parkı ile sağlık kompleksi Sağlık Kent’in yanı başında olan cadde mağaza ve dükkanları, AVM sıkıcılığını keyifli ve konforlu bir alışverişe dönüştürme imkanı sunuyor.


Emlak Konut güvencesiyle İntaya, EYG, İntes hasılat paylaşımı ortaklığı ile Başakşehir’in yeni merkezi olarak konumlandırılan Kayaşehir’de gerçekleştirilen Adım İstanbul ve Evvel İstanbul projelerinin cadde mağaza ve dükkanlarının satışı 14 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak. İhale usulü satışa çıkacak ticari alanların duyurusunu yapmak üzere 27 Nisan’da basın ile bir araya gelen EYG Grup İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, toplantıya Medipol Başakşehir Futbol Kulübü Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve İntaya İcra Kurulu Üyesi Abdullah Çeker ve Genel Müdürü Koray Kurt...