27 / 04 / 2024

Ispartakule Başakşehir'e bağlansın mı anketi sona erdi!

Ispartakule Başakşehir'e bağlansın mı anketi sona erdi!

Ispartakule sakinlerinin Facebook'ta yürütülen Ispartakule Avcılar'dan ayrılarak Başakşehir'e bağlansın mı anketi sona erdi? Peki sonuç ne? Ispartakule halkı hangi belediyeye bağlanmak istiyor? İşte Ispartakule Başakşehir'e bağlansın mı anketinin sonucu..



Ispartakule Başakşehir e bağlansın mı anketi sona erdi!


İstanbul'un Avcılar İlçesi'ne bağlı Ispartakule bölgesinde yaşayan vatandaşlar, 28 Kasım 2014'te sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinde buluştukları Ispartakule Bahçeşehir Yol İstiyoruz sayfasında ilginç bir anket başlatmış ve yıl sonuna kadar sürdüreceklerini açıklamışlardı...


Ispartakule'nin Avcılar'dan ayrılarak Başakşehir'e bağlanıp bağlanmamasını soran anketten çıkacak cevap, Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık, İçişleri Bakanlığı, İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Avcılar Belediyesi ve Başakşehir Belediyesi ile paylaşılacağı duyurulmuştu.


Beton santralleri Ispartakule'yi terk ediyor! Detaylar için tıklayın!


1 Ocak 2015 tarihiyle birlikte bu anket de sona erdi ve sonuçlar açıklandı. Peki kaç kişi Ispartakule'nin Başakşehir'e bağlanmasını istedi? Kaç kişi Ispartakule'nin Avcılar İlçesi'nde kalmasını istedi?


İşte anketin sonucu!


Ispartakule Başakşehir'e bağlansın diyenlerin sayısı: 410


Ispartakule Avcılar'da kalsın diyenlerin sayısı: 30


Anketin sonucu, daha önce açıklandığı üzere ilgili makamlara yazılı olarak iletilecek...


Ispartakule Başakşehir'e bağlansın anketini duyurduğumuz haberi okumak için tıklayın!



Ispartakuleliler, Facebook'tan derneğe!


Öte yandan bu anketi düzenleyen Ispartakule Bahçeşehir Yol İstiyoruz Facebook grubu, dernekleşmeye karar verdi. 20 gönüllü Ispartakule sakini ile alınan kararla, grup üyesi Özcan Özdemir başkanlığında dernekleşmesine karar verildi. Ocak ayı içinde kurulacak derneğin adı da Ispartakule Derneği (İSDER) olacak...


Geri Dön