27 / 04 / 2024

Ispartakule Avcılarda kalsın mı

Ispartakule Avcılarda kalsın mı

Ispartakule sakinlerinin Facebook'ta yürütülen Ispartakule Avcılar'dan ayrılarak Başakşehir'e bağlansın mı anketi sona erdi? Peki sonuç ne? Ispartakule halkı hangi belediyeye bağlanmak istiyor? İşte Ispartakule Başakşehir'e bağlansın mı anketinin sonucu..

Ispartakule Başakşehir'e bağlansın mı?

Ispartakule sakinleri, Facebook'ta oluşturdukları sayfalarında ilginç bir anket başlattılar... Ispartakule'de konut satın alan, orada yaşayan insanlar Ispartakule'nin Avcılar Belediyesi'nden alınıp Başakşehir Belediyesi'ne bağlanıp bağlanmamasını oyluyor.

Kiracı bir odayı beş kişiye kiraladı! Ev sahibi çareyi evi satmakta buldu!

Avcılarda bir kiracı evin bir odasını 5 kişiye kiraladı.  Evinin son halini gören ve bu şekilde kiraya verildiğini öğrenen ev sahibi ise çareyi evini satışa çıkarmakta buldu.

Kiralardaki fahiş artışlarda Rusların da etkisi oldu! 

Son dönemde Türkiye'ye gelen Rusya vatandaşlarının da kiralardaki artışları tetikledikleri belirtildi. İşte ayrıntılar...

Kentsel dönüşüm kapsamında yapımı tamamlanan 404 ofis ve 215 dükkan sahiplerini buluyor!

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, kentsel dönüşüm çerçevesinde inşa edilen 404 ofis ve 215 dükkanın, 5 Kasım Pazar günü hak sahiplerine teslim edileceğini ifade etti.

Hager, Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde sürdürülebilir çözümlerini sergiledi!

Hager, Yıldız Teknik Üniversitesinde düzenlenen “Yapılarda Dönüşüm Zirvesi”ne katıldı. Hager, Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde sürdürülebilir çözümlerini sergiledi.

Gayrimenkul sektörü yapılarda dönüşüm için bir araya geldi! Depreme hazırlık öncelikli adım...

Gayrimenkul sektörü Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde bir araya geldi. Yıldız Teknik Üniversitesi ve Odaklı Grup iş birliği ile düzenlenen “Yapılarda Dönüşüm Zirvesi” sektörün önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Erdoğan Bayraktar: Deprem neden olsa da asıl yıkıcı olan dayanıksız yapılar!

Bir dönem TOKİ Başkanlığı görevini de yürüten Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar '' Deprem neden olsa da asıl yıkıcı olan dayanıksız yapılar'' diyerek kaçak yapılarda oturulmamasının önemini vurguladı.

Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Konteyner evler ve çadırlarda kalın!

Hatay'da dün akşam saatlerinde 3 dakika arayla 2 büyük deprem meydana geldi. Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Herkes konteyner evler ve çadırlarda kalsın!

Hızlı dondurma teknolojisine sahip Arçelik buzdolabı gıdalarınızı aylarca muhafaza etsin! 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Yiyeceklerim uzun süre buzdolabında bozulmadan kalsın diyenler için Arçelik, koku önleme sistemi ve gıdaları  gün ışığından korumak için gelişmiş teknolojisiyle buzdolabı arayışı içinde olanların karşısına çıkıyor. 

Honda City'e 50 bin TL Şubat zammı! İşte 2023 09 Şubat fiyat listesi

Sıfır araçlarda Honda'nın sunduğu avantajları kaçırmayın! Ayrıca CVT şanzıman yağlarında da indirim fırsatını da değerlendirebilirsiniz. Peki Honda 2023 09 Şubat fiyat listesi nedir? İşte detaylar...

Araç alacaklar dikkat! İkinci el araçlarda şeytanın bile aklına gelmeyecek tuzak! Bu haberi okumadan sakın araç almayın!

Araç piyasasında yeni tuzaklar gözler önüne serildi. Bayilerde sıfır araç bulunamazken sıfır araçlar, '1001' km tuzağı ile ikinci el olarak satılıyor. İşte detaylar...

Teknosa'daki telefon kampanyası ile 3 bin TL cebinizde kalsın! 21 Ocak 2023 fiyat listesi

Seçili beyaz eşya ve ya teknoloji ürünlerinde 3 bin TL'ye varan indirim kampanyası için son 3 gün!

22 ayar altın takılarda çılgın indirim! Altınbaş yaptı yine yapacağını! 5 Ocak 2023 Altınbaş fiyat listesi

22 ayar tüm altın takılar Altınbaş'ta büyük indirim ile satışa sunuldu. 22 ayar altın kolye, küpe, bileklik ve yüzük almak isteyenler için büyük fırsat başladı. İşte Altınbaş 5 Ocak 2023 fiyat listesi.

Ocak ayının soğuğunu hissetmeyeceksiniz! Sinbo fırınlarda yüzde 63 damping... 3 Ocak fiyat listesi

Sinbo SFH 3396 Duvar Tipi Infrared Isıtıcılarda 2023'ün ilk kampanyaları başladı. Carrefour'dan Sinbo ısıtıcalara CarrefourSA Kart'a Özel %63 indirim.  Peki Sinbo SFH 3396 Duvar Tipi Infrared Isıtıcı ne kadar?

Ispartakule Avcılarda kalsın mı Haberi

Ispartakule Avcılarda kalsın mı


İstanbul'un Avcılar İlçesi'ne bağlı Ispartakule bölgesinde yaşayan vatandaşlar, 28 Kasım 2014'te sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinde buluştukları Ispartakule Bahçeşehir Yol İstiyoruz sayfasında ilginç bir anket başlatmış ve yıl sonuna kadar sürdüreceklerini açıklamışlardı...


Ispartakule'nin Avcılar'dan ayrılarak Başakşehir'e bağlanıp bağlanmamasını soran anketten çıkacak cevap, Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık, İçişleri Bakanlığı, İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Avcılar Belediyesi ve Başakşehir Belediyesi ile paylaşılacağı duyurulmuştu.


Beton santralleri Ispartakule'yi terk ediyor! Detaylar için tıklayın!


1 Ocak 2015 tarihiyle birlikte bu anket de sona erdi ve sonuçlar açıklandı. Peki kaç kişi Ispartakule'nin Başakşehir'e bağlanmasını istedi? Kaç kişi Ispartakule'nin Avcılar İlçesi'nde kalmasını istedi?


İşte anketin sonucu!


Ispartakule Başakşehir'e bağlansın diyenlerin sayısı: 410


Ispartakule Avcılar'da kalsın diyenlerin sayısı: 30


Anketin sonucu, daha önce açıklandığı üzere ilgili makamlara yazılı olarak iletilecek...


Ispartakule Başakşehir'e...