27 / 04 / 2024

Avrupa Konutları Başakşehir: Artaş İnşaat'ın Kayaşehir'deki İlk Projesi!

Avrupa Konutları Başakşehir: Artaş İnşaat'ın Kayaşehir'deki İlk Projesi!

Firma: Artaş İnşaat

Proje: Avrupa Konutları Başakşehir

Artaş İnşaat, Kayaşehir'e Avrupa Konutları'nı taşıyor. Avrupa Konutları Başakşehir projesi için hazırlanan Artaş Grubu, projeye yıl sonuna doğru başlaması planlıyor. İşte projenin tüm detayları...




Artaş İnşaat, Kayaşehir'e Avrupa Konutları'nı taşıyor.  Avrupa Konutları Başakşehir  projesi için hazırlanan Artaş Grubu, projeye yıl sonuna doğru başlaması planlıyor.


Avrupa Konutları Başakşehir projesi etap olarak satışa sunulacak. Avrupa Konutları Başakşehir 1. etap 603 adet daire ve 17 adet dükkandan meydana geliyor.


44 bin 36 metrekare alanda inşa edilecek olan Avrupa Konutları Başakşehir projesi 7 blok olarak planlandı. Avrupa Konutları Başakşehir projesi 140 milyon liralık bir yatırım olacak.


Avrupa Konutları Başakşehir projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri net 97,2 metrekare ile 171,17 metrekare arasında belirlendi.


Avrupa Konutları Başakşehir projesinde spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, yüzme havuzu, fitness, sauna, otopark, yürüyüş yolları gibi olanaklar bulunuyor. Avrupa Konutları Başakşehir teslimleri 2018 yılının ilk yarısında yapılıyor.


Avrupa Konutları Başakşehir nereye yapılacak?


Avrupa Konutları Başakşehir: Artaş İnşaat ın Kayaşehir deki İlk Projesi!


Telefon: 444 38 25

Web Adresi: http://www.avrupakonutlari.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön