29 / 04 / 2024

Abdullah Avcı nerede oturuyor

Abdullah Avcı nerede oturuyor

Abdullah Avcı da Toya Moda’lı oldu. İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Teknik Direktörü Abdullah Avcı, konutta moda anlayışını değiştiren Bsın Ekspres Yolu üzerindeki Toya Moda konut projesinde yerini aldı.

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

Port Avcılar nerede? Port Avcılar fiyat listesi!

Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Port Avcılar nerede? İşte Port Avcılar nerede sorusunun yanıtı ve Port Avcılar fiyat listesi...

Tefal kireç avcısı buharlı ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Üstün performans sunan Tefal buharlı ütü hızlı ısınma teknolojisi ile kıyafetleri kırışıklıkları  en kısa sürede yok eder.Tefal Ultimate Kireç Avcısı buharlı ütü fiyatları ne kadar,özellikleri neler? 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2. Etap ihalesi 16 Haziran'da! 

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Avcılar Firuzköy 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 16 Haziran 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek. Peki Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2. Etap nerede? İşte merak edilen ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Avcılar projesi nerede?

Emlak Konut GYO Avcılar projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut GYO Avcılar projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Avcılar Belediyesi’nde kentsel dönüşüm fırsatçılığı mı yapıldı?

Avcılar AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Küçükoğlu yaptığı açıklamada, İstanbul Avcılar Belediyesi’nin ‘artık parsel’ şeklinde isimlendirilen arsaların vatandaşa fahiş fiyatlarla geri satıldığını iddia etti...

Avcılar Caddebostan nerede?

Avcılar Caddebostan projesi 202 adet daireden meydana geliyor. 2+1'den 4+1'e kadar daire tiplerine yer verilen projede satışlar devam ediyor. Peki Avcılar Caddebostan nerede?

Collet Avcılar nerede?

Batı Yapı imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da hayata geçirilen Collet Avcılar projesi 15 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki, Collet Avcılar nerede?

3S Kale Avcılar nerede inşa ediliyor?

28 bin 50 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen 3S Kale Avcılar'ın detayları belli oldu. 3S Kale Avcılar nerede inşa ediliyor?

Abdullah Avcı: Futbolcu almakla gayrimenkul almanın mantığı aynı!

Medipol Başakşehir Futbol Kulübü Teknik Direktörü Avcı, “Futbolcu almakla, gayrimenkul almanın mantığı aynı. Cevheri fark etmek gerekiyor. Cevheri mücevhere çevirmek bizim elimizde. Adım İstanbul’la çok güzel bir tesadüfle yollarımız kesişiyor" dedi.

EYG Grup basın toplantısı 27 Nisan'da!

EYG Grup, 27 Nisan 2016 Çarşamba günü Çırağan Sarayı'nda Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve EYG Grup İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik’in katılımıyla bir basın toplantısı düzenleyecek.

Avcılar Ispartakule Evleri kura çekilişi nerede?

Kura çekilişinin yarın gerçeklşeceği proje İstanbul İl'i Avrupa Yakası Avcılar ilçesinde inşa edilecek. Projede 152 adet daire satışa çıkarıldı. Peki Avcılar Ispartakule Evleri kura çekilişi nerede?

Ispartakule Evleri Emlak Konut kura çekilişi nerede?

İstanbul Avcılar'da hayata geçirilen Ispartakule Evleri fiyatları 305 bin TL'den başlıyor. Projenin 2018 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Peki Ispartakule Evleri Emlak Konut kura çekilişi nerede yapılacak?

Abdullah Avcı nerede oturuyor Haberi

Abdullah Avcı nerede oturuyor

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Teknik Direktörü Abdullah Avcı, konutta moda anlayışını değiştiren Toya Moda konut projesinde yerini aldı. Başarılı teknik adam, gayrimenkul sektörünün öncü markalarından Toya Yapı tarafından Basın Ekspres’te geliştirilen Toya Moda’da iki ev sahibi oldu.

Lüks ve konforu bir arada bulunduran ve toplamda 4 bloktan oluşacak Toya Moda projesinde yer alan tüm daireler her ihtiyaca çözüm üretmek üzere estetik ve konforu bir araya getirecek şekilde tasarlanıyor.  21 bin metrekare arazi üzerinde hayata geçirilecek Toya Moda’da, her ihtiyaca yönelik 37 ve 151 metrekare arasında değişen stüdyolar ve 3+1’e kadar farklı büyüklük ve tiplerde 486 konut bulunuyor.

Lokasyon açısından da önemli bir noktada bulunan “Toya Moda”, Basın Ekspres Yolu’nda, Küçükçekmece ve Bahçelievler gibi hızla gelişen ilçelere sınırı olması ve E-5, TEM...