29 / 04 / 2024

Abdullah Avcı toya moda

Abdullah Avcı toya moda

Abdullah Avcı da Toya Moda’lı oldu. İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Teknik Direktörü Abdullah Avcı, konutta moda anlayışını değiştiren Bsın Ekspres Yolu üzerindeki Toya Moda konut projesinde yerini aldı.

Avcılar'a kentsel dönüşüm müjdesi: 5 yıl içerisinde tamamlanacak!

Yerel seçimler yaklaşırken adaylar da yeni projelerini peş peşe açıklıyor. AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu projeleri kapsamında kentsel dönüşüm projesi vererek, ilçede dönüşüm çalışmalarının 5 yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

Avcılar Belediyesi’nde kentsel dönüşüm fırsatçılığı mı yapıldı?

Avcılar AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Küçükoğlu yaptığı açıklamada, İstanbul Avcılar Belediyesi’nin ‘artık parsel’ şeklinde isimlendirilen arsaların vatandaşa fahiş fiyatlarla geri satıldığını iddia etti...

Toya Vista'daki okul neden yapılmadı?

Toya Yapı'nın Avcılar'da hayata geçirdiği Toya Vista projesi yaklaşık 2 yıl önce tamamlandı ve yaşam başladı. Proje planında dairelerin dışında bir de okul bulunuyordu ancak okul hala yapılmadı.

Abdullah Avcı: Futbolcu almakla gayrimenkul almanın mantığı aynı!

Medipol Başakşehir Futbol Kulübü Teknik Direktörü Avcı, “Futbolcu almakla, gayrimenkul almanın mantığı aynı. Cevheri fark etmek gerekiyor. Cevheri mücevhere çevirmek bizim elimizde. Adım İstanbul’la çok güzel bir tesadüfle yollarımız kesişiyor" dedi.

EYG Grup basın toplantısı 27 Nisan'da!

EYG Grup, 27 Nisan 2016 Çarşamba günü Çırağan Sarayı'nda Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve EYG Grup İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik’in katılımıyla bir basın toplantısı düzenleyecek.

Toya Vista'dan Temmuz'da ev alana 2 yıllık aidat hediye!

Toya Yapı’nın Avcılar’ın merkezinde inşa ettiği modern mimariye sahip Toya Vista’dan Temmuz ayı süresince ev sahibi olanlar, iki yıl süresince aidat ödemeden tüm Toya Vista konforundan ve ayrıcalıklarından yararlanabilecekler.

Avcılar Toya Vista’da yüzde 1 KDV avantajı!

Toya Yapı’nın Avcılar’ın merkezinde inşa ettiği Toya Vista’dan Temmuz ayı süresince ev sahibi olanlar, iki yıl aidat ödemeden tüm Toya Vista ayrıcalıklarından yararlanabilecekler.

Toya Vista Evleri daire fiyatları 416 bin TL'den başlıyor!

Toya Yapı’nın Avcılar’ın merkezinde inşa ettiği Toya Vista’dan Temmuz ayı süresince ev sahibi olanlar, iki yıl aidat ödemeden tüm Toya Vista ayrıcalıklarından yararlanabilecekler.

Toya Vista'dan Temmuz'da ev alana 2 aidat hediye!

TOYA Yapı'nın Avcılar'ın merkezinde insa ettiği Toya Vista'dan Temmuz ayı süresince ev sahibi olanlar iki yıl aidat ödemeden tüm Toya Vista ayrıcalıklarından yararlanabilecekler.

Avcılar Toya Vista'da fiyatlar 416 bin TL'den başlıyor!

Toya Yapı’nın Avcılar’ın merkezinde inşa ettiği modern mimariye sahip Toya Vista’dan Temmuz ayı süresince ev sahibi olanlar, iki yıl süresince aidat ödemeden tüm ToyaVista konforundan ve ayrıcalıklarından yararlanabilecekler.

Toya Vista Avcılar'da Temmuz'da ev alanlara 2 yıllık aidat hediye!

Toya Yapı’nın Avcılar’ın merkezinde inşa ettiği modern mimariye sahip Toya Vista’dan Temmuz ayı süresince ev sahibi olanlar, iki yıl süresince aidat ödemeden tüm Toya Vista konforundan ve ayrıcalıklarından yararlanabilecekler.

Toya Vista Avcılar'da yüzde 10 peşinatla 120 ay taksit!

Toya Yapı tarafından Avcılar'da inşa edilen Toya Vista'da son fırsatlar başladı. Toya Yapı, az sayıda dairenin kaldığı projeden ev sahibi olmak isteyenleri, yüzde 10 peşinat ve 120 aya varan uygun kredi oranlarıyla konut sahibi olmaya çağırıyor.

Abdullah Avcı toya moda Haberi

Abdullah Avcı toya moda

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Teknik Direktörü Abdullah Avcı, konutta moda anlayışını değiştiren Toya Moda konut projesinde yerini aldı. Başarılı teknik adam, gayrimenkul sektörünün öncü markalarından Toya Yapı tarafından Basın Ekspres’te geliştirilen Toya Moda’da iki ev sahibi oldu.

Lüks ve konforu bir arada bulunduran ve toplamda 4 bloktan oluşacak Toya Moda projesinde yer alan tüm daireler her ihtiyaca çözüm üretmek üzere estetik ve konforu bir araya getirecek şekilde tasarlanıyor.  21 bin metrekare arazi üzerinde hayata geçirilecek Toya Moda’da, her ihtiyaca yönelik 37 ve 151 metrekare arasında değişen stüdyolar ve 3+1’e kadar farklı büyüklük ve tiplerde 486 konut bulunuyor.

Lokasyon açısından da önemli bir noktada bulunan “Toya Moda”, Basın Ekspres Yolu’nda, Küçükçekmece ve Bahçelievler gibi hızla gelişen ilçelere sınırı olması ve E-5, TEM...