19 / 05 / 2024

Abdullah Ay Bilecikteki çalışmalar hakkında bilgi aldı

Abdullah Ay Bilecikteki çalışmalar hakkında bilgi aldı

Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, şehrimizin birçok noktasında devam eden çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, alanda gerçekleştirilen mazgal çalışmaları hakkında da yetkililerden bilgi aldı.

Ayşar İnşaat Orman Ürünleri Ve Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayşar İnşaat Orman Ürünleri Ve Ambalaj Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Ayşar tarafından kuruldu.

Ay Modern Mimarlık İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Modern Mimarlık İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Yılmaz ve Uğur Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Abdullah Örs Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abdullah Örs Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Örs tarafından kuruldu.

Tek Ay Yıldız İnşaat Emlak Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Ay Yıldız İnşaat Emlak Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Keskin tarafından kuruldu. 

Tokat Turhal'da Süt Üreticileri Birliği açıldı!

Tokat’ın Turhal ilçesinde Süt Üreticileri Birliği’nin açılışı için tören düzenlendi. Törene Tokat Valisi Cevdet Can, Celil Göçer, Yılmaz Bekler, Mehmet Ali Yavaş, Ferit Yazar,Abdullah Ay, kurum müdürleri ve davetliler katıldı.

Abdullah Ay Bilecik'teki çalışmaları inceledi!

Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, şehrimizin birçok noktasında devam eden çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, alanda gerçekleştirilen mazgal çalışmaları hakkında da yetkililerden bilgi aldı.

Bilecik KYK Öğrenci Yurdu bu yıl açılacak!

Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay,Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) ortaklığında yapılan 500 kişilik Öğrenci Yurdu’nda incelemelerde bulunarak ilgililerden bilgi aldı.

Abdullah Bekki: Balıkesir'e yeni yatırımlar yolda!

BASİAD Başkanı Abdullah Bekki, yılın ilk 4 ayında 26 şirketin kente 279 milyon 693 bin 895 liralık yeni yatırım yapmak için izin belgesi aldığını açıkladı.

Bostancı'da 12 ay taksitle satılık arsa!

İstanbul Kadıköy'deki Bostancı'da yer alan arsalar, yarısı peşin kalanı 12 ay taksitle satışa çıkarılmış. Üstelik indirim kampanyası ile... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı o haber...

Kral Abdullah halkını konut yapımında destekleyecek!

Kral Abdullah geçen ay halkın refahını artırmak için konut yapımını destekleme, evlenme ve yeni işe başlama gibi sosyal konularda milyarlarca dolar kaynak aktarılması talimatı vermişti...

Koçak İnşaat 6 ay süreyle ihalelerden men edildi!

Milli Savunma Bakanlığı, Kayseri'de faaliyet gösteren "Koçak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi"ni 6 ay süreyle ihalelerden men etti

ABD'de konut fiyatları Kasım ayında 0,2 arttı!

ABD'de konut fiyatları geçen yıl kasım ayında da arttı, böylece konut fiyatları 6 ay üst üste yükselmiş oldu

Aytek inşaat'tan yeni proje: Ay-tek Evleri

Ay-tek Evleri'nde fiyatlar 375 bin Euro'dan başlıyor.

Abdullah Ay Bilecikteki çalışmalar hakkında bilgi aldı Haberi

Abdullah Ay Bilecikteki çalışmalar hakkında bilgi aldı

Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, şehrimizin birçok noktasında devam eden çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. TOKİ altgeçiti ve Bilecik Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali bağlantı yolundaki asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, alanda gerçekleştirilen mazgal çalışmaları hakkında da yetkililerden bilgi aldı. Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde de incelemelerde bulunan Abdullah Ay, çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı. İncelemeler hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, "TOKİ bölgesi ile İstasyon Mahallesi, Aşağıköy ve şehirlerarası otobüs terminali arasındaki bağlantı yolunda asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca burada bulunan altgeçitte mazgal çalışması da tamamlanmak üzere. Diğer yandan şehrimizin ulaşımında büyük bir adım olan yeni şehirlerarası otobüs terminalinde de çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor." ifadelerini kullandı. 


Bilecik Yarın...