22 / 05 / 2024

Abdullah Çoban

Abdullah Çoban

Çotaş Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Çoban ve Emrah Taşar ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 7 Ocak'ta Başakşehir, Güvercintepe Mahallesi, Fatih Caddesi'nde kuruldu.

Çotaş Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çotaş Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Çoban ve Emrah Taşar ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 7 Ocak'ta Başakşehir, Güvercintepe Mahallesi, Fatih Caddesi'nde kuruldu.

Çobançeşme'ye AVM mi yapılacak?

İstanbul'un son yeşil alanlarından olan 36 bin metrekarelik Çobançeşme fidanlığına konut ve AVM yapılacağı iddia edildi. Konu, CHP'li Hasan Tapan'ın soru önergesiyle Meclis'e de taşındı.

Abdullah Gül Kavacık'a taşındı!

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, görevinin bitmesine rağmen yaklaşık 8 aydır kaldığı Cumhurbaşkanlığı'na ait Tarabya Köşkü'nden taşındı.

Abdullah Gül boğaz manzaralı villaya taşındı!

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül 8 aydır kaldığı Tarabya Köşkü'nden taşındı. Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, tadilat çalışmalarının tamamlanmasının ardından geçtiğimiz hafta Kavacık'taki boğaz manzaralı villaya yerleşti...

Abdullah Bostancı Enez çalışmalarını anlattı!

Enez Belediye Başkanı Abdullah Bostancı, düzenlediği basın toplantısıyla son 1 yıl içinde yapılan çalışmaları değerlendirdi. Bostancı, “30 Mart'a kadar borç yükü 63 milyon, yıllık geliri 5 milyon olan belediyenin borç yükü 13 katına çıkartılmıştır. " dedi

Abdullah Atalay kimdir?

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş (BEDAŞ) Genel Müdürü Abdullah Atalay, AKP'den Ağrı Milletvekili aday oldu. Peki, Abdullah Atalay kimdir? Abdullah Atalay, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Abdullah Atalay...

Kral Abdullah Ekonomik Şehri'nin maliyeti 100 milyar dolar!

Suudi Arabistan, çölün ortasına Washington DC’den büyük bir kent kuracak. 20 yıl içerisinde tamamlanması hedeflenen ‘Kral Abdullah Ekonomik Şehri’ 100 milyar dolara mal olacak.

Kral Abdullah Ekonomik Şehri 2018'de tamamlanacak!

Kısa bir süre önce hayatını kaybeden Suudi Arabistan Kralı Abdullah'ın Cidde'nin kuzeyine inşaa ettiği 'Amerika' tamamlanmak üzere... Bu özel kentte, New York, Boston ve Washington DC'nin aynısı çok özel bir bölgenin olacağı ortaya çıktı.

Abdullah Kiğılı: Özdilek çok başarılı!

Metrocity, Kanyon, Zorlu gibi AVM'lerin olduğu bölgede AVM açan Hüseyin Özdilek'e en ilginç yorum Abdullah Kiğılı'dan geldi: Yapma dedim. Buraya AVM açma dedim ama Özdilek çok başarılı.

Abdullah Yenigün kimdir?

Balıkesir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdullah Yenigün kimdir? Abdullah Yenigün, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdullah Yenigün, ne zamandan beri Balıkesir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

Bursa'da Sarı Kadı Abdullah Cami yeniden inşa edilecek!

Atatürk Meydanı'ndaki Sarı Kadı Abdullah Camii için harekete geçen BKK'ın çalışmaları meyvelerini verdi. 550 yıllık caminin yeniden inşa edilmesi için imar planlarında değişildik yapılacak.

Bursa'daki Sarı Kadı Abdullah Camii yeniden inşa edilecek!

Bursa Kent Konseyi Tarihi Kültürel Miras Çalışma Grubu tarafından gündeme getirilen Bursa Atatürk Meydanı’ndaki Sarı Kadı Abdullah Camii’nin yeniden inşaa edileceği bildirildi.

Abdullah Gül Üniversitesi'ndeki binanın yerine öğrenci yurdu yapılacak!

Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı; Kayseri Abdullah Gül Üniversitesi'nde yer alan mevcut binayı yıktırıp yerine lisanüstü öğrenci yurdu yapım işini 16 Şubat 2015 tarihinde ihaleye çıkarıyor.

Abdullah Çoban Haberi

Abdullah Çoban

Çotaş Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Çoban ve Emrah Taşar ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 7 Ocak'ta Başakşehir, Güvercintepe Mahallesi, Fatih Caddesi'nde kuruldu. 


Çotaş Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...