28 / 04 / 2024

Çikolatacı Çoban Ailesi inşaatla büyüyecek!

Çikolatacı Çoban Ailesi inşaatla büyüyecek!

Çikolata ve şekerleme sektöründe faaliyet gösteren Şölen'in sahibi Çoban ailesi gayrimenkul sektöründe de büyüyecek. Balance Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban, inşaatta kalıcı olacaklarını söyledi.



Çikolata ve şekerleme sektöründe faaliyet gösteren Şölen'in sahibi Çoban ailesi gayrimenkulde büyüyecek. Balance Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban, inşaat sektöründe kalıcı olacaklarını söyledi. 


İlk projeleri Balance Güneşli'nin kışa çalışmalarının yüzde 70'inin tamamlandığını ve 6 ay soma teslimlerin başlayacağını kaydeden Çoban, "Satışta da yüzde 50'ye yaklaştık. İnşaat sektöründen istediğimizi bulduk.Yeni konut ve ofis projeleri de planlıyoruz" dedi. 


Gayrimenkul sektörüne girdiklerinde bazılarının 'Gıdacı gayrimenkulden ne anlar' dediğini hatırlatan Çoban "Ancak biz sektördeki büyümemizi sürdüreceğiz. Güneşli'de 16 bin metrekare bir arsa daha aldık, konut veya ofis olarak yapacağız. Avcılar, Silivri, Büyükçekmece ve Gaziantep'de arsalarımız var. Ayrıca kat karşılığı anlaşmalar da gündemde" diye konuştu. 


Sözcü




Geri Dön