21 / 05 / 2024

Abdullah Çolak İŞAT

Abdullah Çolak İŞAT

İstanbul Şehircilik Atölyesi (İŞAT) Müdürü Abdullah Çolak, bu görevine 16 Ağustos 2013 tarihinde atandı. Çolak daha önce İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Emlak Yönetimi Daire Başkanlığı görevindeydi.

Aks Çatı Cephe Kaplama İzolasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Çatı Cephe Kaplama İzolasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de   10 bin TL sermaye bedeli  ile Abdullah Serhan    Öksüz tarafından  kuruldu.

Farah Zeynep Abdullah Alaçatı’da köy evi kiraladı!

Ailesiyle birlikte Londra’da Farah Zeynep Abdullah, 1 aylığına Alaçatı’da köy evi kiraladı.

At Altyapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

At Altyapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Turan tarafından kuruldu...

Vadi Çatı Ve Cephe Sistemleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vadi Çatı Ve Cephe Sistemleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi Abdullah Palat ve Engin Yıldırım ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Seven Life Pendik’in temeli atıldı!

Abdullah Tarakcıoğlu İnşaat ve ortakları Varyapı ile Kumantaş Yapı tarafından 25 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen Seven Life Pendik’in temeli atıldı.

Kırıkkale Keskin TOKİ 2. Etap'ın temeli atıldı!

Geçtiğimiz aylarda Keskin Belediyesi tarafından yer tahsisi yapılan Keskin TOKİ 2. Etap projesinin temeli düzenlenen törenle atıldı. Düzenlenen törene Milletvekili Abdullah Öztürk başta olmak üzere protokol üyeleri katıldı.

Kırıkkale Bahşılı'daki 156 dairelik konut projesinin temeli atıldı!

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde belediye ve özel bir firma tarafından yapılacak 156 dairelik konut projesinin temeli atıldı. Temel atma törenine, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk de katıldı...

Baymak konut ve fabrikaların çatısına güneş enerji sistemi kuracak!

Isıtma-soğutma sektöründe faaliyet gösteren Baymak, portföyüne güneş enerjisini de ekledi. Oluşturduğu paketlerle çatılara panel kurmaya başlayan şirketin Genel Müdürü Ender Çolak, “Amacımız her evi bir güneş santralı yapmak” dedi.

Tarihi Çolak Mescit Camisi restore edilecek!

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesi Çay Mahallesi'ndeki tarihi Çolak Mescit Camisi'nin restore edileceği bildirildi. Caminin yıpranan dış cephesinde çalışma başlatıldığını belirten Müftü Davut Çalışkan, boya ve çatı tamiri için izin alındığını ifade etti.

Kırklareli Kofçaz'da Kur'an kursu temeli atıldı!

Kırklareli'nin Kofçaz ilçesine bağlı Kocayazı köyünde Kur'an kursu inşaatının temeli düzenlenen törenle atıldı. Törene, Kofçaz Kaymakamı Abdullah Şahin, Belediye Başkanı Mehmet Balcı da katıldı.

Yunak'ta atık su arıtma tesisi faaliyete geçti!

Yunak'ta atık su arıtma tesisi tamamen faliyete geçti. Arıtma tesisiyle ilgili bilgi veren Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan, "Allah devlete zeval vermesin. Tamamen temiz ve tarımsal sulamaya uygun su var" dedi.

Küçükçekmece'de Türkiye'nin en büyük dönüşüm projesine imza atılacak!

TOKİ, Büyükşehir ve Küçükçekmece Belediyesi arasında yapılacak protokol ile Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesine imza atılacakmış. İşte, Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı o haber...

Keşan Yayla atıksu arıtma tesisinin temeli atıldı!

Enez Belediye Başkanı Abdullah Bostancı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından verilen çöp arabasının Enez ilçesinde hizmete girdiğini bildirdi. Keşan Yayla atıksu arıtma tesisinin temeli de atıldı.

Abdullah Çolak İŞAT Haberi

Abdullah Çolak İŞAT

Abdullah Çolak kimdir?


İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Şehircilik Atölyesi (İŞAT) Müdürü Abdullah Çolak, 1971 yılında Trabzon'un Arsin ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Trabzon'da tamamladı. 


1990 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünden mezun oldu.


1990-1994 yılları arasında Toprakkale-İskenderun otoyolu inşaatında mühendis olarak çalıştı. 1995 yılında askerlik görevini tamamladı. 1996 yılında Dicle barajı anakanal ve tünel inşaatında Harita şefi olarak görev yaptı.


Mayıs 1997 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Harita Müdürlüğü'nde göreve başladı. 1998-2000 yılları arası İstimlak Müdürlüğü, 2000-2001 yılları arası Park Bahçeler Müdürlüğü, 


2001-2005 yılları arası Mesken ve Gecekondu Müdürlüğü'nde görev yaptı. 2005-2009 yılları arasında Mezarlıklar Müdürlüğü'nde Müdür Yardımcısı olarak çalıştı.


17.07.2009 tarihinde Kamulaştırma Müdürü olarak atanan Abdullah Çolak, Nisan 2013 tarihinde Emlak Yönetimi Daire Başkanlığı görevine atandı.16 Ağustos...