11 / 05 / 2024

Abdullah Erikçi

Abdullah Erikçi

Erikçi Emlak sahibi Abdullah Erikçi, Aliağa'daki emlak fiyatlarının yükselme sebeplerini ve çözüm yollarını anlattı. Erikçi, sektördeki sorunu daha önceki dönemlerde imar revizyonu yapılmamasına bağlıyor.

Aliağa'nın imar sorunu çözüm bekliyor!

Aliağa’nın imar planlarındaki değişikliğin henüz yapılamamış olması ilçedeki emlakçıları da zor durumda bırakıyor. Yeni imar alanları açılmadığı için mevcut binalar yüksek fiyatlara satılıp, kiralanıyor.

Castle Assets Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Castle Assets Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah A.I. Alaamerı tarafından kuruldu.

Kilogramı 1500 ile 2 bin 200 TL arasında değişen 4 adet 50 gram erik 89 TL, 5 adet kiraz 125 TL'ye satılıyor!

Kayseri'de kış ayında özellikle kadınların ilgi gösterdiği, manavda paketler halinde hazırlanan içinde 4 adet bulunan 50 gram erik 89 TL, 5 adet kiraz ise 125 TL’den satışa sunuldu.

Asem Çiçek Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asem Çiçek Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Semih Çiçek tarafından kuruldu. 

Abdullah Kiğılı’nın mesajı dipten dönüşe mi işaret ediyor?

Dünya yazarlarından Vahap Munyar, Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği önceki başkanlarından biri ile Kiğılı Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı arasındaki diyalogu anlatan yazısını kaleme aldı…

Abdullah Ağa Vakfı Altunizade Oteli için düğmeye basıldı!

18 yıldır otel yapılması istenen Abdullah Ağa Vakfı'nın Altunizade arazisi üzerinde planlanan otel projesi için düğmeye basıldı..

Abdullah Erikçi: İzmir Aliağa’ya yatırım yapan kaybetmez!

Erikçi Emlak sahibi Abdullah Erikçi, Aliağa'daki emlak fiyatlarının yükselme sebeplerini ve çözüm yollarını anlattı. Erikçi, sektördeki sorunu daha önceki dönemlerde imar revizyonu yapılmamasına bağlıyor.

Boydak Holding’in ismi değişmeyecek!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna (TMSF) devredilen Boydak Holding’in yeni Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Güzeldülger, holding’te bir isim değişikliği yapılmayacağını söyledi.

Abdullah Özgören'e FETÖ gözaltısı!

İznik'in tanınmış işadamlarından emlak zengini Abdullah Özgören, FETÖ üyesi olduğu iddiasıyla gözaltına alındı. Özgören'in evinde de 1 dolar bulundu.

İzmir'de gözaltına alınan işadamları adliyeye sevk edildi!

İzmir'de, FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan aralarında Küçükbay Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay ile Abdullah Kavuk ve oğlu Metehan Kavuk'un da bulunduğu 17 iş adamı ile bir gazeteci adliyeye sevk edildi.

Silivri Cemevi inşaatı için kampanya başlatılıyor!

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Derneği Silivri Şube Başkanı Abdullah Kaya, Silivri Cemevi'nin inşaatının yavaş ilerlediğini belirtti. Kaya inşaat çalışmalarını hızlandırabilmek için bağış toplama kampanyası düzenleyeceklerini söyledi.

Abdullah Kavuk gözaltına alındı!

Kavuklar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavuk’un da aralarında bulunduğu 7 kişi, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındı. 2 bin kadar çalışanı bulunan Kavuklar'ın 2014 yılı cirosu 750 milyon TL.

Kayseri Abdullah Gül Müzesi 24 Temmuz'da açılacak!

Türkiye'nin 11. Cumhurbaşkanı ve AK Parti hükümetlerinin ilk başbakanı Abdullah Gül'ün hayatının anlatılacağı ve kişisel eşyalarının sergileneceği müzenin açılışı 24 Temmuz'da Gül'ün memleketi Kayseri'de yapılacak.

Erik Bichard: Dönüşümle hayat şartları iyileştirmeli!

Esenler'de "Kentsel Dönüşüm ve Sosyal Sürdürebilirlik" konferansı veren Profesör Erik Bichard, "Kentsel dönüşümde insanlara yeni bir ev vermek değil şehirde bütüncül bir değişiklik yapmak, insanların hayat şartlarını iyileştirmek önemli" dedi.

Abdullah Erikçi Haberi

Abdullah Erikçi

Geçtiğimiz günlerde açıklanan Şubat ayı Emlak Endeksi’ne göre İzmir’de satılık konutların metrekare fiyatları son bir yılda ortalama yüzde 11 artarak 2 bin 455 liraya ulaştı. Kiralık konutlarda ise yüzde 10’luk bir artışla metrekare bazında 11 liraya yükseldi. Amortisman süresi 19 yıl olarak belirtilen İzmir’de şubat ayı içerisinde fiyat artışında şampiyonluğu yüzde 4,7 ile Narlıdere alırken Aliağa yüzde 4,6 ile ikinci sırada yer aldı. Aliağa için ortalama yıllık değişim yüzde 40 seviyesine ulaştı.

EMLAK SAHİPLERİ FIRSATÇILIK YAPIYOR

Erikçi Emlak Abdullah Erikçi sektördeki sorunu daha önceki belediyeler döneminde imar revizyonu yapılmamış olmasına bağladı. Erikçi “Aliağa’da imar değişikliğinde gecikildiği için, daha önce inşaat sahaları açılmadığı için, orman vasfını yitirmiş araziler imara açılmadığı için Aliağa’da konut sıkıntısı yaşıyoruz. Bu durumdan çıkar sağlamak isteyen fırsatçılar da...