01 / 05 / 2024

Abdullah Fatih Atasoy kimdir

Abdullah Fatih Atasoy kimdir

Yıkımına başlanan Ermeni Yetimhanesi’nin mülk sahibi Abdullah Fatih Atasoy'dan yapılan açıklamada, “Satın almak sureti ile tamamen kendi özel mülkiyetimdeki olan yerde yasalara uygun olarak yapacağım tüm tasarruflar şahsıma aittir” denildi.

Şadi Yazıcı ve Nazmi Durbakayım yeni şirket kurdu!

Şadi Yazıcı, Ahmet Nazmi Durbakayım, Kerem Çakırağa, Abdullah Fatih Ulusoy, Fatih Arslan, Kazım Çelik, Fethullah Fethi Hinginar yeni şirket kurdu. Teba Eğitim İnşaat Anonim Şirketi Tuzla’da  50 bin TL sermaye bedeli ile  kuruldu.

Teba Eğitim İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Teba Eğitim İnşaat Anonim Şirketi Anonim Şirketi Tuzla’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Şadi Yazıcı, Ahmet Nazmi Durbakayım, Kerem Çakırağa, Abdullah Fatih Ulusoy, Fatih Arslan, Kazım Çelik, Fethullah Fethi Hinginar tarafından kuruldu.

Planof İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Planof İnşaat Anonim Şirketi Beykoz'da 34 milyon 286 bin 118 TL sermaye bedeli ile Hasan Albayrak, Saffet Albayrak, Fatih Atasoy ve Kenan Albayrak ortaklığında kuruldu.

Ümit Abdullah Bilik'ten arazi kiralaması açıklaması! 

Fatih Karagümrük'ün iç saha maçlarını oynadığı Vefa Stadı'nın müdürü Ümit Abdullah Bilik, kalıcı başarılara ulaşabilmek için yeni tesis ve stat yapmaları gerektiğini açıkladı...

Atasoy Lıfe Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Atasoy Lıfe Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Bahçelievler’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Atasoy, Fatih Atasoy ve Gülcan Duğdelen ortaklığında kuruldu.

Mato Abdullah Tavukçuoğlu İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mato Abdullah Tavukçuoğlu İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Abdullah Tavukçuoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Maltepe, Fatih Caddesi'nde kuruldu.

Abdullah Hacı Kırklareli'ndeki yol çalışmasını inceledi!

Kırklareli Belediye Başkanı Abdullah Hacı, Fen İşleri Müdürlüğü'nce Atatürk Mahallesi Fatih Caddesi'nde devam eden çalışmaları incelemede bulundu.

Yıkımına başlanan Tuzla'daki Ermeni Yetimhanesi mülk sahibinden açıklama!

Yıkımına başlanan Ermeni Yetimhanesi’nin mülk sahibi Abdullah Fatih Atasoy'dan yapılan açıklamada, “Satın almak sureti ile tamamen kendi özel mülkiyetimdeki olan yerde yasalara uygun olarak yapacağım tüm tasarruflar şahsıma aittir” denildi.

Fatih'te metrekaresi 100 liradan satılık arsa!

İstanbul'un tarihi yarımadası Fatih'te 1950 yılında bir arsa metrekaresi 100 liradan satışa çıkarılmış... Fatih'teki 277 metrekare arsa, 27 bin 700 liradan satılacakmış... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın özel haberi...

Mevlüt Uysal'dan Başakşehirspor'a Fatih Terim Stadyumu'nda ziyaret!

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İstanbul Başakşehirspor oyuncularını idman yaptığı İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda ziyaret etti. Uysal, Başakşehirspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve teknik heyetten bilgi aldı.

UFM İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

UFM İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Fatih Dodanlı, Mustafa Önder Dodanlı, Nuri Ufuk Hekimoğlu tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 1 Kasım'da kuruldu

Fatih'te beş kişiye mezar olan ev, kentsel dönüşüm kapsamındaydı!

Fatih'te 4 katlı binada yangın çıktı. Binada ilk gecelerini geçiren Abdullah Çelik (23), amca oğulları Şahin (19) ve Murat Çelik (15), teyzesinin oğlu İbrahim Yılmaz (18) ile Hacı adlı 1 kişi yanarak can verdi

Fatih Terim, soyunma odasını kızı Buse Terim'in bloguna açtı!

Yeşil sahaların imparator lakaplı deneyimli teknik adamı Fatih Terim, ABD'de moda eğitimini tamamlayan kızı Buse'nin blog sitesi için giysi odasının kapılarını açtı. Terim giyim tarzı ile ilgili sırlarını paylaştı

Abdullah Fatih Atasoy kimdir Haberi

Abdullah Fatih Atasoy kimdir

Tuzla’da yıkımına başlanan Ermeni Yetimhanesi’nin mülk sahibi Abdullah Fatih Atasoy tarafından yapılan açıklamada, “Satın almak sureti ile tamamen kendi özel mülkiyetimdeki olan yerde yasalara uygun olarak yapacağım tüm tasarruflar şahsıma aittir” denildi.


Tuzla’da bulunan Ermeni Yetimhanesi ile ilgili mülk sahibi Abdullah Fatih Ulusoy, avukatı İrfan Öge aracılığıyla yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“2006 yılında Tuzla Postane Mahallesi’ndeki taşınmazın satın almak suretiyle maliki bulunmaktayım. Üzerindeki metruk bina boş ve yıkılma riski olduğundan tehlike oluşturmaktadır. Mevsim itibari ile gelebilecek piknikçilerin can güvenliğini tehlikeye düşürmekte ve yine çevre sakinleri dışarıdan gelen bazı kişilerce metruk binanın gayri ahlaki amaçlar için kullanılmasından rahatsız olmaktadırlar. Yıkım ; Yasal çerçevede yetkili kurumlardan alınan izinle ve yine yetkili kurumlar bilgilendirilerek yapılmak istenmiştir. Satın almak sureti ile tamamen...