13 / 05 / 2024

Abdullah Gül türkmenistan

Abdullah Gül türkmenistan

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkmenistan'da kurulacak Uluslararası Türkmen-Türk Üniversitesi'nin temel atma törenine katıldı...

Abdullah Gül'den dikkat çeken ekonomik kriz çıkışı: Hayret verici gelişmeyi ilk kez açıkladı

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 25. Avrasya Ekonomi Zirvesi'ne katılarak konuşma yaptı. Ekonomik krize ilişkin değerlendirmeler de yapan Gül, yüksek enflasyonun herkes tarafından hissedilen rahatsız edici bir boyuta ulaştığını söyledi. Gül, ekonomideki "Hayret verici" gelişmeyi de açıkladı

Rönesans'tan Türkmenistan’a çok amaçlı otel ve iş merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Rönesans Holding bünyesinde faaliyet gösteren Rönesans Endüstri Tesisleri, Türkmenistan'da  çok amaçlı otel ve iş merkezi hayata geçirdi. 

Bazı alanlar Abdullah Gül Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi oldu!

Bazı alanlar Abdullah Gül Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi olarak ilan edildi...

'Flamingo cenneti' Erçek Gölü kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Van'ın İpekyolu ilçesinde, birçok kuş türüne ev sahipliğinde bulunan Erçek Gölü, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi.

Abdullah Gül'den 'imar' göndermeli deprem açıklaması!

Elazığ depreminin ardından hayatını kaybedenler ve yaralananlar için bir mesaj yayınlayan 11. Cumhurbaşkanı Gül, ‘çevre ve imar’ konularında göndermede bulundu.

Murat Kurum: 2023'ün güçlü Türkiyesi için her gönlü fethedeceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "2023'ün güçlü Türkiyesi için her gönlü fethedeceğiz. Şehirde fethetmediğimiz bir gönül varsa bütün şehri yeniden imar etsek de boşa. Her gönle dokunmamız, her kalbi fethetmemiz gerekiyor" dedi...

Şanlıurfa Balıklıgöl Tüneli revize ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Balıklıgöl Tüneli'ni revize ediyor.

Güçlü Türkiye için güçlü yapılar şart!

Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, inşaat sektöründeki gelişimi anlattı. Bıyıklı, 'Güçlü Türkiye' için güçlü yapılar şart'' diye konuştu.

Muammer Beyaz: 'Güçlü Türkiye' için güçlü yapılar şart!

Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Beyaz, "'Güçlü Türkiye' için güçlü yapılar şart. Özellikle devletimizin destek ve teşvikleriyle son yıllarda kentsel dönüşüm hız kazandı." diye konuştu.

İnşaat sektörü temsilcileri Güçlü Türkiye için evet kampanyasına katıldı!

İnşaat sektörünün dev isimleri ‘Güçlü Türkiye için evet’ kampanyasına katıldı. Patronlar, “Türkiye’nin yeni bir hikâyesi olacak. Cumhurbaşkanlığı sistemi ülkenin kalkınmasının önünü açacak. Bürokratik oligarşi kalkacak, iş dünyası da rahatlayacak” diyor.

Koordinat Çayyolu, Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti kampanyasına katıldı!

Konut alımını kolaylaştırmak için Emlak Konut GYO öncülüğünde başlatılan “Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti” kampanyası Ankaralılar’ı da heyecanlandırdı.

Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti kampanyası ne zaman bitecek?

Emlak Konut GYO imzasıyla yarın başlayacak olan Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti kampanyasına toplam 29 adet markalı proje katıldı. Peki Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti kampanyası ne zaman bitecek?

Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti kampanyası 2017!

Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti kampanyası 2017 göre 20 yıla kadar vade ile daire sahibi olunabiliyor. 29 adet projesinin katıldığı projede dairelerin metrekare fiyatları 2 bin 700 liradan başlıyor.

Abdullah Gül türkmenistan Haberi

Abdullah Gül türkmenistan
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, resmi ziyaret için gittiği Türkmenistan'da kurulacak olan  Uluslararası Türkmen-Türk Üniversitesi'nin yeni kampüsünün temel atma törenine katıldı. Gül, temeli Devlet Başkanı Berdimuhamedov ile birlikte...