03 / 05 / 2024

Abdullah Hakan Özkök

Abdullah Hakan Özkök

Siena Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Ticaret Anonim Şirketi, Abdullah Hakan Özkök tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 15 Mayıs 'ta Bakırköy, Aksu Caddesi'nde kuruldu.

O2Şehircilik Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

O2Şehircilik Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Abdullah Hakan Özkök tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 14 Mayıs 'ta Bakırköy, Aksu Caddesi'nde kuruldu.

Özkök Şişli Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkök Şişli Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Hakan Özkök, Abdullah Hat Özkök, Can Özkök, Cem Cek Özkök, Gökhan Özkök, Lütfi Özkök tarafından kuruldu

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Müge Şahin ve Funda Özkök ortaklığında kuruldu.

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar’da 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Yeşim Müge Şahin ile Funda Özkök ortaklığı ile kuruldu.

Tekfen Yenilenebilir Enerji Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tekfen Yenilenebilir Enerji Çözümleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Sadık Göral, Hakan Dündar ve Mevhibe Canan Özsoy ortaklığında kuruldu.

Vision Global Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Vision Global Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de 7.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Özkök tarafından kuruldu.

Ecru İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ecru İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Cem Cek Özkök tarafından kuruldu.

Katre Bogaziçi Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Katre Bogaziçi Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Ceylan ve Hakan Saçık ortaklığında kuruldu.

Detabi Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Detabi Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Merve Özkök tarafından kuruldu.

Mar Hıll Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Kuruldu!

Mar Hıll Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Bağcılar'da Münir Özkök ve Yusef Arsaln ortaklığında kuruldu.

Marsim Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Marsim Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi Bağcılar'da Münir Özkök ve Yusef Arslan ortaklığında kuruldu.

Akkök Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Akkök Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bahçelievler’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Özkök ve Erol Akdemir tarafından kuruldu.

Azizoğulları Site Yönetimi Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azizoğulları Site Yönetimi Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Uyanık tarafından kuruldu.

Euronut Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Euronut Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Silivri'de 287 bin 495 TL sermaye bedeli ile Erdal Serdal Özkök ve Teoman Çokyapıcı ortaklığında kuruldu.

Skylift İnşaat Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Skylift İnşaat Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Gök ve Vural Duman ortaklığında kuruldu. 

Abdullah Hakan Özkök Haberi

Abdullah Hakan Özkök

Siena Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Ticaret Anonim Şirketi, Abdullah Hakan Özkök tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 15 Mayıs'ta kuruldu. 


Siena Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;Şirketin amacı ve bu amacı gerçekleştirmek için yapmaya yetkili olduğu muamelelerle, girişebileceği işler şunlardır: a.  Her türlü gayrimenkul inşaatı, ticareti, kiralaması, kiraya verilmesi ve bunlar üzerinde her türlü projeler oluşturulması ve işletilmesi, b.  Her türlü emlak ve özellikle konut, siteler, ticari ve sınai iş merkezleri, okul, dershane, sağlık tesisleri, depolar, villa, tatil köyü, otel, motel kamping gibi turistik tesisler, ev, apartman, iş yerleri, ticaret merkezleri, arsa, arazi, fabrika, fabrika tesisleri veya sair üretim birimleri ve sair her türlü gayrimenkuller almak, satmak devir ve temlik etmek, kiraya vermek, kiralamak, pazarlamak ve her...