19 / 05 / 2024

Abdullah Sadıksoy

Abdullah Sadıksoy

Deam Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Sadıksoy tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahallesi, Nazım Hikmet Bulvarı 'nda kuruldu.

Expo Mühendislik Projelendirme Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Expo Mühendislik Projelendirme Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Köksoy ve Eyüp Armağan ortaklığında kuruldu. 

Deam Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deam Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Sadıksoy tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahallesi, Nazım Hikmet Bulvarı 'nda kuruldu.

Abdullah Tekin: Manisa yeniden yapılanmalı!

MÜSİAD'ı Manisa'nın en etkili sivil toplum kuruluşu haline getiren Osmanoğlu İnşaat firmasının sahibi inşaat yüksek mühendisi Abdullah Tekin, Kentsel Dönüşüm yasasının vatandaşlara büyük imkanlar sunduğunu belirtti.

Muammer Sadıkoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muammer Sadıkoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muammer Sadıkoğlu tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Ocak'ta Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Fevzipaşa Caddesi'nde kuruldu.

Sadık Badak Antalya inşaat projelerini anlattı!

İnşaat Mühendisleri Odası'nın düzenlediği organizasyonun konuşmacı konuğu AKP Antalya Milletvekili Sadık Badak Antalya'yı ilgilendiren yatırım, plan ve projeleri anlattı...

Kastamonu'daki Hafız Sadık Konağı müze mi olacak?

Yrd. Doç. Dr. Çelebi:"Mehmet Akif Ersoy'un Kastamonu'da kaldığı Hafız Sadık Konağı mutlaka müzeye dönüştürülmeli, özellikle kenti ziyaret eden yerli turistlerin bu konağı görmek istemeleri kayda değerdir"

Abdullah Koç kimdir?

Konya Doğanhisar Belediye Başkanı Abdullah Koç kimdir? Abdullah Koç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdullah Koç, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Abdullah Koç..

Simit Sarayı İcra Kurulu Başkanı Abdullah Kavukçu: ikinci mağazamızı Times Square'de açacağız!

New York mağazasının açılışından büyük mutluluk duyduklarını belirten Simit Sarayı İcra Kurulu Başkanı Abdullah Kavukçu açıklamasında "Yıllardır hayalini kurduğumuz New York mağazamızın açılışını da sonunda gerçekleştirdik ve lezzetlerimizi Amerika'ya taş

Sadık Ayhan Saruhan: Basın Ekspres Yolu'nda konut inşa edeceğiz!

Dört yıl önce Alman Fakir'e ortak olan Sadık Ayhan Saruhan, Türk şirketleri için Avrupa'da büyük fırsatlar olduğunu söyledi. Saruhan, "2023 hedefleri için Avrupa'nın uyuyan markalarını satın almalıyız. Bu sayede sıçrama yaparız" dedi

Sadıkoğlu GYO İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadıkoğlu GYO İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Cüneyt Demirhan tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Kasım 2014 tarihinde Kadıköy, Caddebostan Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Sadıkoğlu Yeni Nesil İnşaat Teknolojileri Kuyumculuk Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadıkoğlu Yeni Nesil İnşaat Teknolojileri Kuyumculuk Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Sadıkoğlu, Bülent Sadıkoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da kuruldu.

Sadık Duman kimdir?

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası 44. Dönem Şantiye Mühendisleri Çalışma Grubu Sorumlu Kurul Üyesi Sadık Duman kimdir? Sadık Duman, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Sadık Duman..

Abdullah Bakır kimdir?

İnşaat Mühendisleri Odası Onur Kurulu Üyesi Abdullah Bakır kimdir? Abdullah Bakır, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdullah Bakır, ne zamandan beri TMMOB İMO'da hizmet veriyor?

Abdullah Sadıksoy Haberi

Abdullah Sadıksoy

Deam Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Sadıksoy tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahallesi, Nazım Hikmet Bulvarı'nda kuruldu.


Deam Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT  TAAHHÜT  a) Sanayi ve turistik tesislerin inşaat taahhüdü işlerini ve özel kanunlarda belirtilen esas ve şartlar dahilinde sosyal konutların inşasını yapar ve yaptırır. Konut, işyeri, fabrika ve sair dair gayri menkulleri kiralar. Kiraya verir, alır ve satar.  b) Türk Ticaret Kanununun müsaade ettiği şekilde her türlü özel inşaatı yapar. Apartman, villa, tatil köyleri, fabrika, okul, hasta hane, cami inşaatı, yol, demiryolu ve her türlü köprü, baraj, liman, yat limanı, hava meydanı, tünel, çelik konstrüksiyon işleri ile askeri tesisler, mülki tesisler, ve bayındırlık tesisleri yapar.   c) Tüm...