05 / 05 / 2024

Abdullah Saral

Abdullah Saral

Maslak No Bir Yönetim Danışmanlık ve Servis Anonim Şirketi, Serdar Altınbaş, Ali Altınbaş, Mustafa Saral, Abdullah Saral tarafından 240 bin TL'lik sermaye ile 24 Şubat'ta kuruldu.

Saral İnşaat'ın acı günü! Fahira Kara vefat etti!

Saral İnşaat Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Zeki Kara'nın annesi Fehime Kara vefat etti. Saral İnşaat Grubu taziye ilanı yayınladı. 

Mato Abdullah Tavukçuoğlu İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mato Abdullah Tavukçuoğlu İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Abdullah Tavukçuoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Maltepe, Fatih Caddesi'nde kuruldu.

Niğde Hacıabdullah'ın alt yapısı yenilendi!

Hacıabdullah Belediye Başkanı Ahmet Takyan, kasabanın alt yapısının tamamıyla yenilendiğini söyledi.Başkan Takyan, 30 kilometre kanalizasyon, 10 bin metre içme su hattı, 10 bin metrekare kilitli parke ve 30 kilometre yolun asfaltlandığını belirtti.

Abdullah Ayaydın kimdir?

Adana İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Abdullah Ayaydın kimdir? Abdullah Ayaydın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdullah Ayaydın, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Abdullah Ayaydın..

Abdullah Cıstır: Dönüşüm projelerini ilçe belediyeleri yapsın!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı hatalı planın evsiz bıraktığı Roman ailelere İzmir Romanlar Derneği’nden destek geldi. Dernek Başkanı Abdullah Cıstır “Dönüşüm projelerini ilçe belediyeleri yapsın” dedi

Abdullah İncir kimdir?

İzmir İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Abdullah İncir kimdir? Abdullah İncir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdullah İncir, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Abdullah İncir..

Abdullah Eroğlu: Emlakçıların elinde kiralık ev kalmadı!

Konya'ya sığınan mülteci sayısındaki artış, yeni öğrencilerin gelecek olmasıyla birlikte ev sıkıntısı da yaşanmaya başlandı. Eroğlu Emlak Satış Danışmanı Abdullah Eroğlu ''Şu anda emlakçıların elinde ev yok'' dedi.

Abdullah Avni Şahin kimdir?

İnşaat Mühendisi Abdullah Avni Şahin kimdir? Abdullah Avni Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdullah Avni Şahin, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Abdullah Avni Şahin...

Abdullah Hacı Kırklareli'ndeki yol çalışmasını inceledi!

Kırklareli Belediye Başkanı Abdullah Hacı, Fen İşleri Müdürlüğü'nce Atatürk Mahallesi Fatih Caddesi'nde devam eden çalışmaları incelemede bulundu.

Saral Hafriyat İnşaat Metal Beton Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Saral Hafriyat İnşaat Metal Beton Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 700 bin TL ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Esenyurt'ta açıldı.

Abdullah Sevimçok'tan Konuksever AVM kararına teşekkür!

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, Konuksever mahallesine planlanan AVM’ye red oyu veren Büyükşehir Meclis üyelerine teşekkür etti.

Abdullah Bekki: Balıkesir'e yeni yatırımlar yolda!

BASİAD Başkanı Abdullah Bekki, yılın ilk 4 ayında 26 şirketin kente 279 milyon 693 bin 895 liralık yeni yatırım yapmak için izin belgesi aldığını açıkladı.

Abdullah Ayaz, Üsküdar'daki projelerin inşaatlarını inceledi!

Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ayaz ve birim müdürleri, basın mensuplarıyla birlikte Üsküdar’da açılışa hazır hale gelen Dev Projeleri gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Abdullah Saral Haberi

Abdullah Saral

Maslak No Bir Yönetim Danışmanlık ve Servis Anonim Şirketi, Serdar Altınbaş, Ali Altınbaş, Mustafa Saral, Abdullah Saral tarafından 240 bin TL'lik sermaye ile 24 Şubat'ta kuruldu. 


Maslak No Bir Yönetim Danışmanlık ve Servis Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü yerleşim alanlarının iletilmesinin yönetilmesini onarımını kiraya verilmesini atık ve arıtma sistemlerinin ve cihalarının müşterek ihtiyaçlarını sağlar işletir bakım ve onarımlarını yapar ve yaptırır.


Maslak No Bir Yönetim Danışmanlık ve Servis Anonim Şirketi adres: Maslak, Koçkaya AS Plaza Maslak No 1 Eski Büyükdere...