25 / 08 / 2024

Abdullah Sevimçok belediyelerle iş birliği yapacak

Abdullah Sevimçok belediyelerle iş birliği yapacak

AESOB Başkanı Sevimçok, yerli ve yabancı turisti çarşıya getirebilmek için belediyelerle de işbirliği içinde büyük projeler gerçekleştireceklerini söyledi. Antalya'da turizm sektörü erken rezervasyon verileri nedeniyle umutlu.

Abdullah Burnaz Libya'da hastane inşa ediyor!

ABD Design Team'in sahibi Abdullah Burnaz, Türkiye'de birçok rezidans, ofis ve restoranın iç mimarlığını üstlendi ve ününe ün kazandırdı. Burnaz şimdi de Libya'da müteahhitliğe giriş yaptı.

İstanbul depreminde 242 bin bina hasar görecek!

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim depreme hazırlık için öneride bulundu. Sevim, “İstanbul’u depreme hazırlamak hiç de zor değil. İstanbul’u depreme hazırlamak için kaynak yok değil" diye konuştu. 

Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi açıldı!

Derince Belediyesi Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi hizmete açıldı.

Abdullah Sevim: Kanal İstanbul yapılırsa İstanbul depremi 9-10 şiddetinde olacak!

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim beklenen İstanbul depremine dikkat çekti. Sevim, "1 milyon 600 bin binanın yaklaşık yüzde 60’ı riskli" dedi ve "Kanal İstanbul yapılırsa Küçükçekmece Gölü ile Marmara Denizi arasındaki alan, depremi 9-10 şiddetinde hissedilecek” dedi...

Saadet Partisi'nden Kanal İstanbul teklifi: Parasını verelim vazgeçsinler!

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim, hükümetin Kanal İstanbul uyarılarını dikkate almamasına şu şekilde tepki gösterdi; "Ranttan dolayı vazgeçemiyorlarsa kendilerine bir teklif sunmak istiyorum. Hesaplasınlar, ne kadar kazanacaklarsa biz millet olarak onlara bunu verelim" 

Tuzla Abdullah Tayyip Olçok Ortaokulu açıldı!

Tuzla Belediyesi’nin İçmeler Mahallesi'nde hayata geçirdiği Abdullah Tayyip Olçok İHO, eğitim hayatına başladı

Muratpaşa Abdullah Sevimçok Kültür Merkezi'nde 2. etap başladı!

Muratpaşa Belediyesi, ikinci etap çalışmalarını 9 milyon 661 bin TL'ye ihale ettiği Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve Kültür Merkezi'nde 2. etap inşaat çalışmaları başladı.

Antalya Muratpaşa Sivil Toplum Merkezi'nde sona gelindi!

Muratpaşa Belediyesi, Avrupa’nın en büyük dernekler yerleşkesini inşa ettiği Doğuyaka Mahallesi’nde bulunan Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve Kültür Merkezi’nin ince inşaat işleri ihale sürecini tamamlandı. Merkez, 9 milyon 661 bin TL’lik ek yatırımla açılışa hazır hale gelecek.

Semahat Sevim Arsel Türkiye'nin vergi rekortmeni oldu!

Türkiye genelinde en çok vergi beyan eden ilk 100 mükellefi açıkladı. Buna göre, 2015 için 45 milyon 157 bin 918,24 lira vergi tahakkuk ettirilen Semahat Sevim Arsel, Türkiye'nin vergi rekortmeni oldu.

Abdullah Ay Bilecik'teki çalışmaları inceledi!

Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, şehrimizin birçok noktasında devam eden çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, alanda gerçekleştirilen mazgal çalışmaları hakkında da yetkililerden bilgi aldı.

Antalya'da kentsel dönüşüm doğru yapılmalı!

Antalya'nın bazı binalarının artık çok eskidiğini, kent merkezinde çarpık bir yapılaşma olduğuna dikkat çeken AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, denize paralel yolların Antalya için oldukça önemli olduğunu belirtti.

Antalya kentsel dönüşümle nefes alacak!

Abdullah Sevimçok: "Denize paralel yolların yapılması Antalya için oldukça önemli olacaktır. Kentsel dönüşümün doğru bir şekilde yapılması durumunda şehrimiz rahat bir nefes alacaktır" dedi.

Antalyalı esnaf dönüşüm istiyor!

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok ve oda yöneticileri, Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgedek'i ziyaret etti.

Abdullah Sevimçok belediyelerle iş birliği yapacak Haberi

Abdullah Sevimçok belediyelerle iş birliği yapacak

Antalya'da turizm sektörü erken rezervasyon verileri ve iç pazardaki talep artısı nedeniyle 2014 sezonundan çok umutlu. Turizmcinin yüzünü güldürmesi beklenen bu sezonda esnaf da turistin sokağa inerek kendilerinin beklentilerini de karşılamasını umut ediyor. Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, turizmdeki hareketliliğin olumlu yönde olduğunu gördüklerini ancak şu anki durumda otellerin çarşılar ile iç içe olduğu Alanya ve Kemer'de bile beklenen turist sokağa inmeyince buradaki esnafın da durumunun sıkıntılı olduğunu söyledi. 



Başkan Sevimçok, "Büyükşehir, Muratpaşa, Kemer, Manavgat ve Alanya Belediye Başkanlarımızla görüşmeler yapacağız. Turistin her yerde çarşılara inmesi için büyük indirimler, etkinlikler ve ücretsiz ulaşım imkanları sağlanması için ortak çalışmalar yapmayı önereceğiz" diye konuştu. 



YERLİ DE ÖNEMLİ


 Başkan Abdullah Sevimçok, erken rezervasyonlara bakıldığında turizmin iyi durumda olduğunu gördüklerini söyleyerek,...