04 / 05 / 2024

Abdullah Sevimçok haberleri

Abdullah Sevimçok haberleri

AESOB Başkanı Sevimçok, yerli ve yabancı turisti çarşıya getirebilmek için belediyelerle de işbirliği içinde büyük projeler gerçekleştireceklerini söyledi. Antalya'da turizm sektörü erken rezervasyon verileri nedeniyle umutlu.

“Japonya’daki depremlerde niye bu kadar kayıp yaşanmıyor?” sorusuna Japon uzmanlardan çok net yanıt!

Türkiye’deki depremlerde bu kadar çok can kaybı ve hasar yaşanırken, deprem ülkesi Japonya’dan neden hiç felaket haberleri gelmiyor? İşte bu sorunun yanıtını iki Japon uzman çok net verdi. İşte o uzmanların çok önemli açıklamaları…

Asgari ücret zammı için Erdoğan "Çok farklı olacak" dedi, oran hemen yükseldi 

Asgari ücret zammıyla ilgili son dakika haberleri geliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Çok daha farklı bir hazırlığın içindeyiz" açıklaması sonrası kulisler yeniden canlandı. İşte tüm detaylar...

LCW Home’dan en çok satanlarda dev kampanya! Stoklar tükenmeden acele edin! 3 EYLÜL 2022 Fiyat listesi..

İndirim haberleri peş peşe gelirken, sizler için çok satanlar kategorisindekileri bir araya getirdik. 3 Eylül 2022 fiyat listesinde, bir çok üründe indirim sizleri bekliyor. İşte LCW Home 3 EYLÜL 2022 Fiyat listesi..

Euro çok kararlı zirveye çıkacak! Euro/TL son dakika 31 Mayıs 2022

Döviz kurları bugün ekonomi haberleri içerisinden en çok takip edilenler arasında. Yatırımcılar veya elinde bir eurosu bile olan vatandaşlar euro kaç lira? Euro bugün ne kadar oldu? sorularının cevaplarını merak ediyor. İşte son dakika euro kuru...

Ayçiçek yağı fiyatlarında şok indirim! 5 litre ayçiçek yağı...

Son 1 senedir fiyatları sürekli artan ve bulunmamaya başlayan ayçiçek yağlarında üst üste indirim haberleri gelmeye başladı. Peki 5 litrelik ayçiçek yağı ne kadar? İşte ayçiçek yağlarındaki o şok indirim...

Abdullah Burnaz Libya'da hastane inşa ediyor!

ABD Design Team'in sahibi Abdullah Burnaz, Türkiye'de birçok rezidans, ofis ve restoranın iç mimarlığını üstlendi ve ününe ün kazandırdı. Burnaz şimdi de Libya'da müteahhitliğe giriş yaptı.

İstanbul depreminde 242 bin bina hasar görecek!

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim depreme hazırlık için öneride bulundu. Sevim, “İstanbul’u depreme hazırlamak hiç de zor değil. İstanbul’u depreme hazırlamak için kaynak yok değil" diye konuştu. 

Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi açıldı!

Derince Belediyesi Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi hizmete açıldı.

Abdullah Sevim: Kanal İstanbul yapılırsa İstanbul depremi 9-10 şiddetinde olacak!

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim beklenen İstanbul depremine dikkat çekti. Sevim, "1 milyon 600 bin binanın yaklaşık yüzde 60’ı riskli" dedi ve "Kanal İstanbul yapılırsa Küçükçekmece Gölü ile Marmara Denizi arasındaki alan, depremi 9-10 şiddetinde hissedilecek” dedi...

Saadet Partisi'nden Kanal İstanbul teklifi: Parasını verelim vazgeçsinler!

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim, hükümetin Kanal İstanbul uyarılarını dikkate almamasına şu şekilde tepki gösterdi; "Ranttan dolayı vazgeçemiyorlarsa kendilerine bir teklif sunmak istiyorum. Hesaplasınlar, ne kadar kazanacaklarsa biz millet olarak onlara bunu verelim" 

Tuzla Abdullah Tayyip Olçok Ortaokulu açıldı!

Tuzla Belediyesi’nin İçmeler Mahallesi'nde hayata geçirdiği Abdullah Tayyip Olçok İHO, eğitim hayatına başladı

Muratpaşa Abdullah Sevimçok Kültür Merkezi'nde 2. etap başladı!

Muratpaşa Belediyesi, ikinci etap çalışmalarını 9 milyon 661 bin TL'ye ihale ettiği Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve Kültür Merkezi'nde 2. etap inşaat çalışmaları başladı.

Antalya Muratpaşa Sivil Toplum Merkezi'nde sona gelindi!

Muratpaşa Belediyesi, Avrupa’nın en büyük dernekler yerleşkesini inşa ettiği Doğuyaka Mahallesi’nde bulunan Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve Kültür Merkezi’nin ince inşaat işleri ihale sürecini tamamlandı. Merkez, 9 milyon 661 bin TL’lik ek yatırımla açılışa hazır hale gelecek.

Abdullah Sevimçok haberleri Haberi

Abdullah Sevimçok haberleri

Antalya'da turizm sektörü erken rezervasyon verileri ve iç pazardaki talep artısı nedeniyle 2014 sezonundan çok umutlu. Turizmcinin yüzünü güldürmesi beklenen bu sezonda esnaf da turistin sokağa inerek kendilerinin beklentilerini de karşılamasını umut ediyor. Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, turizmdeki hareketliliğin olumlu yönde olduğunu gördüklerini ancak şu anki durumda otellerin çarşılar ile iç içe olduğu Alanya ve Kemer'de bile beklenen turist sokağa inmeyince buradaki esnafın da durumunun sıkıntılı olduğunu söyledi. 



Başkan Sevimçok, "Büyükşehir, Muratpaşa, Kemer, Manavgat ve Alanya Belediye Başkanlarımızla görüşmeler yapacağız. Turistin her yerde çarşılara inmesi için büyük indirimler, etkinlikler ve ücretsiz ulaşım imkanları sağlanması için ortak çalışmalar yapmayı önereceğiz" diye konuştu. 



YERLİ DE ÖNEMLİ


 Başkan Abdullah Sevimçok, erken rezervasyonlara bakıldığında turizmin iyi durumda olduğunu gördüklerini söyleyerek,...