27 / 04 / 2024

Ayçiçek yağı fiyatlarında şok indirim! 5 litre ayçiçek yağı...

Ayçiçek yağı fiyatlarında şok indirim! 5 litre ayçiçek yağı...

Son 1 senedir fiyatları sürekli artan ve bulunmamaya başlayan ayçiçek yağlarında üst üste indirim haberleri gelmeye başladı. Peki 5 litrelik ayçiçek yağı ne kadar? İşte ayçiçek yağlarındaki o şok indirim...



BİM'de yeni hafta için aktüel ürünler kataloğu belli olurken, büyük fırsatlarda açıklandı. BİM'in 8 Şubat kataloğunda, ojeden ruj ve maskaraya, bileklikten kolyeye, çikolata çeşitlerinden kişisel bakım ürünlerine kadar birçok farklı üründe indirime gidildi. 

Ayçiçek yağı fiyatlarında şok indirim! 5 litre ayçiçek yağı...

Son 1 senedir fiyatları sürekli artan ve bulunmamaya başlayan ayçiçek yağlarında üst üste indirim haberleri gelmeye başladı. BİM'de ayçiçek yağı fiyatlarında indirime gitti. 

Peki ayçiçek yağlarının fiyatları ne kadar oldu? İşte ayrıntılar....
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön