04 / 05 / 2024

Abdullah Tekin kimdir

Abdullah Tekin kimdir

MÜSİAD Manisa Şubesi İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Abdullah Tekin, Manisa'daki imar sıkıntısı yüzünden Manisalı müteahhitlerin başka şehirlere yöneldiğini söyledi. Tekin, Manisa'daki imar sıkıntısı yüzünden konut kiralarının hızla arttığını da kaydetti.

Abdullah Tekin: Manisa yeniden yapılanmalı!

MÜSİAD'ı Manisa'nın en etkili sivil toplum kuruluşu haline getiren Osmanoğlu İnşaat firmasının sahibi inşaat yüksek mühendisi Abdullah Tekin, Kentsel Dönüşüm yasasının vatandaşlara büyük imkanlar sunduğunu belirtti.

Abdullah Erdem Cantimur kimdir? Abdullah Erdem Cantimur ne iş yapıyor?

Abdullah Erdem Cantimur kimdir? Abdullah Erdem Cantimur'un eğitim durumu nedir? Abdullah Erdem Cantimur kariyeri ve eğitim durumu nedir? Abdullah Erdem Cantimur'un kim olduğu ve Abdullah Erdem Cantimur'un hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Hasan Gümüştekin nerede okudu? Hangi bankalarda görev aldı? Değer Varlık’ta hangi alanda çalışıyor?

Hasan Gümüştekin kimdir? Kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankalarda çalıştı? Hangi alanda yüksek lisans yapıyor? Değer Varlık’ta ne iş yapıyor? İşte Hasan Gümüştekin ile ilgili merak edilenler...

Abdullah Günhan Aksoy kimdir? Hangi bölümden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı?

Abdullah Günhan Aksoy hangi üniversiteden mezun oldu? Nerelerde çalıştı? Çuhadaroğlu Metal Sanayi ve Pazarlama A.Ş’de hangi alanda görev alıyor? İşte detaylar...

Abdullah Tuğcu kimdir?

İhlas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Tuğcu kimdir? Abdullah Tuğcu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Abdullah Tuğcu'nun biyografisi...

Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar kimdir?​​​​​​​

Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar kimdir? Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar daha önce hangi görevlerde bulunmuştu. İşte Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar'ın biyografisi...

Neometrik Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Neometrik Yapı Mimarlık Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ie Abdullah Tekin ve Ekrem Uzun ortaklığında kuruldu.

Tekin Esen kimdir?

Eteksan Tekstil'in sahibi Tekin Esen, RTÜK tarafından satışa sunulan Kanlıca'daki Kartal Yuvası'nı satın aldı. Peki, Tekin Esen kimdir?

Tekin Saraçoğlu kimdir?

Yapı Denetim sisteminin gelişmesi ve düzelmesi doğrultusunda çalışmalarına devam etmekte olan Tekin Saraçoğlu, Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Genel Başkanı oldu. Peki, Tekin Saraçoğlu kimdir?

Abdullah Gürer kimdir?

2012 yılında Sektörde büyümek adına Nova Mimarlık ile güçlerini birleştirerek Nova Sultani Mimarlık’ı kuran Mimar Abdullah Gürer kimdir? Abdullah Gürer hangi işlere imza attı?

Manisa'daki konut sıkıntısı imar planıyla çözülür!

MÜSİAD Manisa Şubesi İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Abdullah Tekin, Manisa'daki imar sıkıntısı yüzünden Manisalı müteahhitlerin başka şehirlere yöneldiğini söyledi. Tekin, Manisa'daki imar sıkıntısı yüzünden konut kiralarının hızla arttığını da kaydetti.

Abdullah Ayaydın kimdir?

Adana İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Abdullah Ayaydın kimdir? Abdullah Ayaydın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdullah Ayaydın, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Abdullah Ayaydın..

Abdullah İncir kimdir?

İzmir İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Abdullah İncir kimdir? Abdullah İncir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdullah İncir, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Abdullah İncir..

Abdullah Avni Şahin kimdir?

İnşaat Mühendisi Abdullah Avni Şahin kimdir? Abdullah Avni Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdullah Avni Şahin, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Abdullah Avni Şahin...

Abdullah Tekin kimdir Haberi

Abdullah Tekin kimdir

MÜSİAD Manisa Şubesi İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Abdullah Tekin, Manisa'daki imar sıkıntısı yüzünden Manisalı müteahhitlerin başka şehirlere yöneldiğini söyledi. Manisa'daki imar sıkıntısı yüzünden konut kiralarının hızla arttığını da kaydeden Tekin, Yunusemre Belediyesi tarafından hazırlanan 1/5000'lik Muradiye imar planının büyükşehir meclisinin gündemine alınmasıyla hem vatandaşın, hem arsa sahiplerinin hemde müteahhitlerin sıkıntılarının bir nebze de olsa azalacağını belirtti. 


Manisa'nın en büyük sıkıntılarından biri olan imar sorunu bir yandan şehirdeki arsa fiyatlarını artırırken bir yandan da konut kiralarının yükselmesine neden oluyor. Arsa bulamadıkları için Manisa dışında iş almaya başlayan Manisalı müteahhitler imar sorununun biran önce çözülmesini bekliyor.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) kurucu başkanı, Manisa Şubesi İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Yüksek İnşaat Mühendisi Abdullah Tekin, "İnşaat sektörüne Manisa özelinde bakacak olursak, Manisa'mızda son...